Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bigpeter írta:gekkodan írta:Fehér Zsepit/Kendőt vigyél magaddal és lengesd meg helyettem is!pé írta:Jövő héten megyek Barcelonába de komolyan mondom erősen elgondolkozom megnézzem e Getafe elleni meccset
Eredménytől függetlenül!
Előre is Köszi!
noodle77260 írta: bemennek az öltözőbe, frenki mondja KIRÁLY nyerünk ma, ESTE b e b a s z o k Ronival meg laportával. je-jeje és és ökölbeszorított felemelt kézzel kiáltja: ELŐREEEEEEEEEE.
Csak neked nyilván nem kell mondani, ellentétben a hollanddal, hogy 90+x percig tart egy meccs. Kitörölhetjük az első 25 perccel, ha utána ez van.Rivaldo11 írta:Gratula a csapatnak, hogy sikerült elveszíteni ezt a meccset. Komolyan mondom, már bosszankodni sem érdemes...Egy kiütött, megalázott,földre vitt ellenfél vert meg minket. Ez a játékosok felelőssége. ":1 után már lehetett érezni, hogy nem fogunk tudni újitani. Megérdemeltük. Pedig egy szenzációs 25 percet produkáltunk.
Ez k.jóóó....hasadtam.noodle77260 írta:
Tudod akkor jöttek az eredmények, de nem biztos , hogy frenkiboy miatt, akkor a játékosok megvoltak őrülve egy-egy meccs elött és mindenkit szét akartak szivatni.
Most a játékosok 20 percet güriznek rúgnak 2 gólt, bemennek az öltözőbe, frenki mondja KIRÁLY nyerünk ma, ESTE b e b a s z o k Ronival meg laportával. je-jeje és és ökölbeszorított felemelt kézzel kiáltja: ELŐREEEEEEEEEE.
Srácok kimennek, körbenéznek huhaaaa 3-2.
ENNYI
Mimeg itt össze hordunk minden hülyeséget és úgyse történik semmi./ez remélem nem így lesz/De köpködjünk, sírjunk, nevessünk.
FORCA BARCA
Fehér Zsepit/Kendőt vigyél magaddal és lengesd meg helyettem is!gekkodan írta:pé írta:Jövő héten megyek Barcelonába de komolyan mondom erősen elgondolkozom megnézzem e Getafe elleni meccset
Tudod akkor jöttek az eredmények, de nem biztos , hogy frenkiboy miatt, akkor a játékosok megvoltak őrülve egy-egy meccs elött és mindenkit szét akartak [auto_cenzúra].fir3bird írta:Hogy hirtelen mennyien utálják Frankiet.Bezzeg amikor 2006-ban duplázott a csapat az már semmit sem számít.Lehet hogy lejárt az ideje, meghogy mennie kell, de azért szerintem kijár a tisztelet neki amiért ennyi mindent letett az asztalra!
Ha gyenge az idegrendszered, akkor ne menj ki...Felesleges pénzkidobás.pé írta:19 éve vagyok Barca fan, megéltem már egy-két csalódást de az idei szezon közelit a csúcshoz. Ha ennek a meccsnek sem lesznek következményei, Laporta végleg elássa magát nálam.
Jövő héten megyek Barcelonába de komolyan mondom erősen elgondolkozom megnézzem e Getafe elleni meccset