Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Entrenador del Barça
Igen, az oldalvonal melletti irányítás is hiányzik. De pesszimista vagyok a jövőt tekintetben, nem bízok Laportáékban Rijkaard elküldésének ügyében.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Vezet a Villareal, miénk a 3. hely a tabellán.. valaki egy üveg pezsgő? 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Titinho
- Director del Fútbol
VEZET A VILLARREAL!!!!!!! 39.perc Cazorla lőtte...és máris harmadikok vagyunk jelenleg... 

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
na bumm 3ak vagyunk. vezet a villareal 

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Kedves Gauchomester.Ha akarsz a sor végén téged is szívesen látlak.
nem az én gondolataimmal foglalkozz hanem a sajátaiddal.
Biztos komoly,kiegyensúlyozott és türelmes gyerkőc lehetsz
nem az én gondolataimmal foglalkozz hanem a sajátaiddal.
Biztos komoly,kiegyensúlyozott és türelmes gyerkőc lehetsz
- bigpeter
- Barça B
[quote="VIII.Henrik"]Ez a baj, hogy tényleg nem csak Rijkaard a ludas. Meg kellett volna akadályozni a Betist mindenféle játék kibontakozásában letámadással, ahogy az első 30 percben, illetve gyarapítani a gólok számát. 2-0.
Ez igaz, de mindig ezt csinálják! Évek óta! Akkor nem az edző a hibás?
Ha az edző azt akarja, hogy gyerünk tovább és nincs megállás, akkor oda áll a vonal mellé és hajtja az övéit! Ha meg más a taktika? Akkor ül a bodegában és várja, hogy mi lesz!!!
Ez igaz, de mindig ezt csinálják! Évek óta! Akkor nem az edző a hibás?
Ha az edző azt akarja, hogy gyerünk tovább és nincs megállás, akkor oda áll a vonal mellé és hajtja az övéit! Ha meg más a taktika? Akkor ül a bodegában és várja, hogy mi lesz!!!
bigpeter írta:gekkodan írta:Fehér Zsepit/Kendőt vigyél magaddal és lengesd meg helyettem is!pé írta:Jövő héten megyek Barcelonába de komolyan mondom erősen elgondolkozom megnézzem e Getafe elleni meccset
Eredménytől függetlenül!
Előre is Köszi!
Viszem az egész lepedőkészletünket és rázom mindenki nevébe.
- Gomezinho
- Capitá del Barça
HA igy nézzük összességében ezis egy kaki meccs volt! És itt nem a szerencsén mulott! Ez a csapaton mulott azt csináltak és annyit rugtak volna amennyit akarnak ! De nem ez igy jobb lesz ! Jobb lett!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Tom h nem ide illik, de abban bízhatunk, ha a schalkén tovább jutunk, arra talán visszajön messi. Arra talán jo lessz h ne legyen olyan sulyos vereség a köv körben

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Entrenador del Barça
Az lesz a hab a tortán, amit Szandi írt. Villareal beelőz és már utánuk futhatunk, nem is a real után, majd nézhetünk a hátunk mögé is az Atletico és a Sevilla miatt. 

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
noodle77260 írta: bemennek az öltözőbe, frenki mondja KIRÁLY nyerünk ma, ESTE b e b a s z o k Ronival meg laportával. je-jeje és és ökölbeszorított felemelt kézzel kiáltja: ELŐREEEEEEEEEE.
ezt most elképzeltem és szétröhögtem az agyam

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Director del Fútbol
Csak neked nyilván nem kell mondani, ellentétben a hollanddal, hogy 90+x percig tart egy meccs. Kitörölhetjük az első 25 perccel, ha utána ez van.Rivaldo11 írta:Gratula a csapatnak, hogy sikerült elveszíteni ezt a meccset. Komolyan mondom, már bosszankodni sem érdemes...Egy kiütött, megalázott,földre vitt ellenfél vert meg minket. Ez a játékosok felelőssége. ":1 után már lehetett érezni, hogy nem fogunk tudni újitani. Megérdemeltük. Pedig egy szenzációs 25 percet produkáltunk.
Minket nyilván nem érdekel, hogy mi a pozitívum, gondolom ezzel te is így vagy

De egyetértek szokás szerint kolléga mindenben

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ez k.jóóó....hasadtam.noodle77260 írta:
Tudod akkor jöttek az eredmények, de nem biztos , hogy frenkiboy miatt, akkor a játékosok megvoltak őrülve egy-egy meccs elött és mindenkit szét akartak szivatni.
Most a játékosok 20 percet güriznek rúgnak 2 gólt, bemennek az öltözőbe, frenki mondja KIRÁLY nyerünk ma, ESTE b e b a s z o k Ronival meg laportával. je-jeje és és ökölbeszorított felemelt kézzel kiáltja: ELŐREEEEEEEEEE.
Srácok kimennek, körbenéznek huhaaaa 3-2.
ENNYI
Mimeg itt össze hordunk minden hülyeséget és úgyse történik semmi./ez remélem nem így lesz/De köpködjünk, sírjunk, nevessünk.
FORCA BARCA

- bigpeter
- Barça B
Fehér Zsepit/Kendőt vigyél magaddal és lengesd meg helyettem is!gekkodan írta:pé írta:Jövő héten megyek Barcelonába de komolyan mondom erősen elgondolkozom megnézzem e Getafe elleni meccset
Eredménytől függetlenül!
Előre is Köszi!
-
- Entrenador del Barça
Ez a baj, hogy tényleg nem csak Rijkaard a ludas. Meg kellett volna akadályozni a Betist mindenféle játék kibontakozásában letámadással, ahogy az első 30 percben, illetve gyarapítani a gólok számát. 2-0. Ez tényleg olyan állás, amiről még a sportklubbos riporter is beszélt. Ez semmi, egy gól és már a döntetlen van lőtávolságon belül.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Gratula a csapatnak, hogy sikerült elveszíteni ezt a meccset. Komolyan mondom, már bosszankodni sem érdemes...Egy kiütött, megalázott,földre vitt ellenfél vert meg minket. Ez a játékosok felelőssége. ":1 után már lehetett érezni, hogy nem fogunk tudni újitani. Megérdemeltük. Pedig egy szenzációs 25 percet produkáltunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Barça C
megsirattam ma a barca vereségét és első felindultságomból majdnem összetörtem egy poharat de szerencsére nem tettem.... Lenyugodtam és végig gondoltam a dolgot: Rijkaardnak mennie kell Ronaldinhoval eggyütt bár most ő megiont nem játszott nem is volt rá szükség vele is ugyanúgy kikaptunk volna. leo viszont nagyon hoányzott... Az a baj a Barcánál hogy nem tud két hasonló félidőt nyujtani egyikbe sziporkázik a másikba pedig szinte semmit nem nyujt... ÉRTHETETLEN
Bojant mér kellett lehozni ked ves Frank? Ő volt a legjobb.... ő irányitotta elől a csapatot 17 évesen! Iniesta nulla volt a 2. félidőben pedig az 1.-ben állati jó volt.... Nagy változásokra van szükség itt a nyáron.... Érthetetlen az egész... mi történt ezzel a kiváló csapattal....Van egy furcsa meglátásom: Leethogy hülyén hangzik de már sokszor gondolkoztam rajta: Szentem a BARCA játéka nem tud alakalmazkodni ehhez a nagyon küzdelmes és jó védekező csapatokkal megáldott fociperiódushoz! Más fociperiódusba illik ez a csapat! Mert amit az 1. félidőben nyujtottak az zseniális volt! Na én azér nem vok annyira pesszimista hogy azt mondom kiesünk a Schalke ellenm nehéz lesz de továbbjutunk! Utánaviszont vagy a ManU vagy a farkasok ellen semmi esélyünk
ENNYI.....

FORCA BARCA PAR SIEMPRE!!!!!!
BLAU-GRANA al vent
BLAU-GRANA al vent
-
- Jugador del Barça
Tudod akkor jöttek az eredmények, de nem biztos , hogy frenkiboy miatt, akkor a játékosok megvoltak őrülve egy-egy meccs elött és mindenkit szét akartak [auto_cenzúra].fir3bird írta:Hogy hirtelen mennyien utálják Frankiet.Bezzeg amikor 2006-ban duplázott a csapat az már semmit sem számít.Lehet hogy lejárt az ideje, meghogy mennie kell, de azért szerintem kijár a tisztelet neki amiért ennyi mindent letett az asztalra!
Most a játékosok 20 percet güriznek rúgnak 2 gólt, bemennek az öltözőbe, frenki mondja KIRÁLY nyerünk ma, ESTE b e b a s z o k Ronival meg laportával. je-jeje és és ökölbeszorított felemelt kézzel kiáltja: ELŐREEEEEEEEEE.
Srácok kimennek, körbenéznek huhaaaa 3-2.
ENNYI
Mimeg itt össze hordunk minden hülyeséget és úgyse történik semmi./ez remélem nem így lesz/De köpködjünk, sírjunk, nevessünk.
FORCA BARCA

Hihetetlen, groteszk, felháborító embertelen, röhejes.
Ha nem látom, nem hiszem el. Az egész bajnoki idényre igaz ez, de erre a meccsre hatványozottan. Milyen madridnak adjuk oda a bajnokságot felfoghatatlan... Mennyi lehetőséget szalasztunk el... ( kb ha angol bajnokságba lennénk hát el sem tudom képzelni hol állnánk)
Azt hiszem, szerencse is volt, mert átlagban nincs ennyi veresége a realnak, és mi meg egy töketlen bagázs vagyunk, vagy ahogyan a kommentátor mondta: lúzerek..fájóan igaz..
Megszórhattik volna őket úgy az elején hogy ki sem mernek jönni a 2. félidőre nemhogy még ez legyen.
Nembaj. A sárga tengeralattjáró behúzza ezt a meccset, osz' örülhetünk, ha meglesz a bronz.

Ha nem látom, nem hiszem el. Az egész bajnoki idényre igaz ez, de erre a meccsre hatványozottan. Milyen madridnak adjuk oda a bajnokságot felfoghatatlan... Mennyi lehetőséget szalasztunk el... ( kb ha angol bajnokságba lennénk hát el sem tudom képzelni hol állnánk)
Azt hiszem, szerencse is volt, mert átlagban nincs ennyi veresége a realnak, és mi meg egy töketlen bagázs vagyunk, vagy ahogyan a kommentátor mondta: lúzerek..fájóan igaz..

Megszórhattik volna őket úgy az elején hogy ki sem mernek jönni a 2. félidőre nemhogy még ez legyen.
Nembaj. A sárga tengeralattjáró behúzza ezt a meccset, osz' örülhetünk, ha meglesz a bronz.

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.

Már nagyon várom a nyilatkozatokat............
-
- Director del Fútbol
Ha gyenge az idegrendszered, akkor ne menj ki...Felesleges pénzkidobás.pé írta:19 éve vagyok Barca fan, megéltem már egy-két csalódást de az idei szezon közelit a csúcshoz. Ha ennek a meccsnek sem lesznek következményei, Laporta végleg elássa magát nálam.
Jövő héten megyek Barcelonába de komolyan mondom erősen elgondolkozom megnézzem e Getafe elleni meccset
Ha viszont jót akarsz, akkor menj ki és vedd fel egy diktafonnal, mit osztanak a helyi szurkolók

És tedd fel ide

19 éve vagyok Barca fan, megéltem már egy-két csalódást de az idei szezon közelit a csúcshoz. Ha ennek a meccsnek sem lesznek következményei, Laporta végleg elássa magát nálam.
Jövő héten megyek Barcelonába de komolyan mondom erősen elgondolkozom megnézzem e Getafe elleni meccset
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Én a végére már a Betisnek drukkoltam....undorító,ami itt folyik....röhögök az egészen...már nem tud érdekelni,hogy mit játszanak...csak azt a pár embert sajnálom a csapatban,akik próbálnának hajtani.
Majd akkor leszek hajlandó újra a csapat oldalára állni,ha nem ez a sügér lesz a padon és a játékosok komolyan fogják venni a cuccot.
Majd akkor leszek hajlandó újra a csapat oldalára állni,ha nem ez a sügér lesz a padon és a játékosok komolyan fogják venni a cuccot.