A Magyar Barca Zártosztály #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bercy
Entrenador del Barça

2006.10.20. 08:04:04

Gábor no.:2 írta:Mittomén!
Vki csak védett a tornán nálatok nem?!
Példa volt csak :roll:
Aha itteni kedves modarátorunk volt a kapus, aki Miskolcon lakik.
De egy ilyen meccsen nem az a fontos, ohgy hány gólt kaptok!!!
A lényeg, hogy a pályán a többiek csiszolodjanak össze.
gnorbert
Capitá del Barça

2006.10.19. 21:52:57

Sziasztok!

A szombati erőfelmérés sajnos elmarad, ha minden igaz a jövő szombatra összejön :?

Délutánra jó játékot kívánok!

üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Gábor no.:2
Jugador del Barça

2006.10.19. 20:03:08

Mittomén!
Vki csak védett a tornán nálatok nem?!
Példa volt csak :roll:
Bercy
Entrenador del Barça

2006.10.19. 09:40:47

Gábor no.:2 írta: Például kapust meg kölcsönözhetnénk az A-ból...
Kire gondoltál??? :lol:
ZTE!
Barça B

2006.10.18. 20:34:47

Helló Mindenki!
Húh,de rég jártam itt!!! :?
Majd mostmár sűrűbben nézem a fórumot! :roll:
Remélem lealázzuk a cselszkit :twisted: :!:
Összegyűltetek megint a "Silvanus Arénában" :?: Ha igen akkor jó szurkolást!
Üdv :D
Gábor no.:2
Jugador del Barça

2006.10.18. 19:37:44

Na skac most szombaton mi lesz?
Mert nekem nem tűnik túl fényesnek a dolog!
Azt már tudom, hogy max a délutáni focira tudnék elmenni csak.
Sztem, ha rendezünk ilyen focit, akkor jöhet bárki, mert sose leszünk meg!!
Legfeljebb A és B keretes sorok lesznek. Például kapust meg kölcsönözhetnénk az A-ból...
mucs1
Jugador d'estrella

2006.10.17. 17:49:41

Úgy látom,azért még mindig zajlik az élet a fórumon!:) Ha minden igaz,jövő hét szombaton én is tiszteletemet teszem a szombati focin,remélem leszünk egy páran!üdv mindenkinek
gnorbert
Capitá del Barça

2006.10.16. 22:36:50

Perrrrrrrrrrerrrrro!!!

Hogy Te mindig a lényegre tapintasz :lol: :lol:
gnorbert
Capitá del Barça

2006.10.16. 22:33:01

Kedves Bercy!

I--> Te is tudod hogy a B keret tagjai közül van aki le van sajnálva.

A Barca A vs. Barca B elleni meccsen ez gyönyörűen látható volt. Sajnos.

Nem rád gondoltam itt elsősorban (szomorú ha magadra veszed).

Ám ami volt elmúlt (mint ahogy én is rosszul fogalmaztam, Te is rosszul fejezted ki magad - mindenki hibázik), nem vagyunk tökéletesek.

Amit meg említettél, már régen elfelejtettem (szerintem azok is akiknek akkor mondtad).

Új idők jöttek, ideje továbblépni a régi sérelmeken, és előre tekinteni a jobb eredmények érdekében!

I--> Tökéletesen igazad van abban, hogy behívhattam volna az A-ból két ügyes játékost, hiszen a szabályok erre feljogosítottak.

De - való igaz, nem kívántam ezzel a lehetőéggel élni - egyszerűen csak szerettem volna ha a B Csapat a saját erejéből jut fel, és aztán a saját erejéből harcolja ki a helyezését.

Láthattuk hogy a Roma B mire ment a segítség nélkül (meg a vitatkozással) a Tornán... (és láthattuk hogy pl. a Juve B mire ment a 2 fős A keretes segítséggel a Selejtezőn - bár minket csúnyán megvertek, de többre nem jutottak pl. a Tornára, mint mi...)

S bizony ettől függetlenül a Barca B meglehetősen jól muzsikált (egyetlen teljes egészében B Csapatként, két a legjobbjaival felálló csapatot is legyűrtünk - igazi kapus nélkül!!!).

Legközelebb még ügyesebbek leszünk (kapus is lesz), és remélem belépést nyerünk a Tornára :D

I--> Nem jelzett senki feléd, ez jó, üdv a klubban :lol: :lol:

Nekem szerinted varázsütésre megy? Hát nem. Non-Stop piszkálás az ára!

I--> S végül: amikor a múltkor beszéltünk - ha nem tévedek - abban maradtunk, hogy mivel Te dolgozol Te ritkábban vagy szabad, míg én itthon lógatom, azaz ha ráérsz rámcseregsz és alkalmazkodom hozzád amennyire tudok... Javíts ki ha nem így volt :wink:

üdv
gnorbert
Bercy
Entrenador del Barça

2006.10.16. 21:40:01

gnorbert írta:Részemről nincs ilyen (és szerintem Bercy részéről sincs, bár ezt csak és kizárólag Ő tudná cáfolni vagy megerősíteni).

Egyszerűen más elképzeléseink vannak bizonyos dolgokról (csapat, cél stb...), és persze volt az én rosszul kifejezett elszólásom is, ami okot adhatott a nézeteltérésre.
ű

A múltkor hívtalak telefonon és beszéltünk MSN-n,hogy le kéne ülni beszélgetni a jövőről azóta kerestél engem ez ügyben??? NEM!!!
Lehet, hogy a kettőnk közötti némi félreértések csak nekem fontosak???
IGEN!!!
gnorbert
Capitá del Barça

2006.10.16. 21:39:10

Nem, most kihagyjuk...

Nektek azért jó szórakozást kívánok :wink:
Bercy
Entrenador del Barça

2006.10.16. 21:35:37

gnorbert írta:Egyébiránt, aki az A keretbe nem fér be (mert... bla-bla-bla), jöhet a B-be.[/b[

Lehet, hogy a bla, bla, bla sértette a fülemet, de nekem ez úgy jött le, hogy az "A" keretesek lesajnálják a "B" kereteseket!!!
Ha valakit ezért szó érhet az ÉN vagyok, mert 1x volt egy ilyen véletlen elszólásom, de azt hiszem mindenkitől nyilvánosan elnézést kértem!!!

gnorbert írta:Akik a Selejtezőn játszottak B Csapatosak (a kivétel éppen Te vagy, hiszen - tudomásom szerint - kizárólag azért játszottál a Selejtezőn, mert nem értél rá a Torna idején. Egyébként Te sem jöttél vola a B-be nemdebár...? ), akik pedig a Tornán nyomták azok az A Csapatosak.

A selejtezőn megvolt minden csapatnak a lehetősége, hogy 2 embert felhívjon az "A" keretből, de ezzel szemben még ők az "A" kerethez tartoztak. Lásd Romb "B" akik fel is kerültek.
Sztem ezzel már meg lehetett volna oldani az feljutást és a cél itt már a bentmaradás lenne, de ezt Te nem kívántál élni.

gnorbert írta:S ha már itt tartunk, ezt a kérdést már olvashattuk itt - ha jól emlékszem arról is volt szó: lesz nagyobb terem, meg edzés azoknak akik "komolyan gondolják"... TEHÁT már akkor, ott elindult egy szétválasztási folyamat.

Mivel nagyobb pályára van szükség a fejlődéshez, ezért egy nagyobb pálya kell ami hétköznapra lett/van beiktatva. Ez nem jelenti azt, hogy a "B" keret ott nem játszik vagy játszhat. Csak megbeszélés kérdése, de eddig senki nem jelzett felém....
Silvanus
Director del Fútbol

2006.10.16. 21:24:30

OK Norbikám, megértettem!!!

Szerdán jöttök a Krisztikével...? :wink:
"Més Cuen un Club"
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.10.16. 17:35:05

Aki nem tud belépni, kérem szóljon a megfelelő topicban!

Köszi.
gnorbert
Capitá del Barça

2006.10.16. 16:58:37

Még egy gondolat (bánt engemet):
Silvanus írta:...SAJNOS továbbra is az az érzésem (és ez az alábbi HSZ váltás is erre utal), hogy a csapaton belül, illetve köztetek valami láthatatlan, megmagyarázhatatlan ellentét húzódik...
Részemről nincs ilyen (és szerintem Bercy részéről sincs, bár ezt csak és kizárólag Ő tudná cáfolni vagy megerősíteni).

Egyszerűen más elképzeléseink vannak bizonyos dolgokról (csapat, cél stb...), és persze volt az én rosszul kifejezett elszólásom is, ami okot adhatott a nézeteltérésre.

Ezért is választottam azt hogy játszok a B-ben, és igyekszem ott jól helytállni ill. nekik szervezni.

Az égvilágon nem haragszom én senkire, kizárólag az érdekel hogy jobb legyen a B Csapat, és élvezze a játékot aki ott van!
Ha nem sikerül a feljutás negyedszerre sem, akkor majd fog ötödszörre... Pont.

üdv
gnorbert
gnorbert
Capitá del Barça

2006.10.16. 16:11:52

Hello Silva!

Álljunk meg egy percre - csak nyugodtan :wink:

Szeretnék továbblépni a B Csapattal a legközelebbi Selejtezőből! Azt gondolom ez idáig tiszta.

Sokat gondolkodtam mire is van szükség ehhez?

Először is Csapatmegbeszélés kellett volna, de nem kívántam ismét csalatkozni ebben.

Végül arra a megoldásra jutottam hogy:
a B Csapat együtt kell játsszon, tehát a B Csapatnak - a fejlődés érdekében - külön kell játékot/játékokat szerveznem.

Ha pl. Te, meg a Zsolti, meg a Melkor lejön/lejöttök a B Csapat tréningmeccsére, és a Boogess, meg a Mehrlin a padon ül hogyan fog fejlődni a B gárda?

"EGY CSAPAT, egy közösség!!!" ezt mondtad... Nos, ebbe inkább ne fussunk bele, mert úgy gondolom hogy ez már régen nem helytálló...

Pontosan azóta, amióta nem megy a Csapatnak, és hát... éppen ezért nem megy a Csapatnak - DE nem folytatom tovább, mert már igenis unom ezt az állandó saját magam ismételgetését.
Nem jó ez nekem sem Bercy, hidd el. :?

Szóval Silva azt jól látod hogy külön választottam a két keretet, és azt rosszul látod hogy a jövőben is együtt kellene kezelni...

El kell dönteni ki mit szeretne?

S ha már itt tartunk, ezt a kérdést már olvashattuk itt - ha jól emlékszem arról is volt szó: lesz nagyobb terem, meg edzés azoknak akik "komolyan gondolják"... TEHÁT már akkor, ott elindult egy szétválasztási folyamat.

Legalábbis én így gondolom, Ti hogy látjátok?

üdv
gnorbert
Silvanus
Director del Fútbol

2006.10.16. 15:16:26

Srácok (Norbi, Bercy)!

1. NYUGI!

2. Szerintem mindkettőtöknek igaza van, jó lenne belőni egy arany középutat, mit szóltok!?... Ugyanis: Norbi nagyon is jól látja, és jól mondja, hogy a keret két részre van (illetve kell hogy legyen) osztva, A és B-re (ez így kettő :wink: ), és a két csapatnak bizony természetszerűleg más-más a célja (a B-nek legalábbis egyenlőre, aztán ki tudja), VISZONT Bercy az én értelmezésem szerint (szerintem jogosan) arra utalt hozzászólásában, hogy nem lehet ezt a két keretet azért annyira külön kezelni Norbi, ahogy azt te teszed (legalábbis ahogy én látom). A vagy B, mindegy, EGY CSAPAT, egy közösség!!! Csak egy példa: annak idején bármilyen barátságos meccs is szerveződött az iratkozott fel rá, aki akart, és úgy nyomtuk... de most? Barátságos meccs A-nak, meg B-nek külön??? Ez így nem igazán jó, szerintem. :roll:

SAJNOS továbbra is az az érzésem (és ez az alábbi HSZ váltás is erre utal), hogy a csapaton belül, illetve köztetek valami láthatatlan, megmagyarázhatatlan ellentét húzódik, aminek a miértjére vagy annak megoldására a mai napig nem kaptam/kaptunk (a csapat) elfogadható cáfolatot, vagy magyarázatot - és ezt most nem a szó-szoros értelemben kell érteni, nem magyarázkodnotok kellene vagy ilyesmi, csak egyszerűen az az érzésem, hogy ezek a bizonyos ellentétek nem használnak senkinek sőt, egyenesen értelmetlenek!!! :?

JÁTSZUNK, ÉLVEZZÜK, NYERJÜNK!!! H.F.C.B. - Més Qen un Club :D
"Més Cuen un Club"
gnorbert
Capitá del Barça

2006.10.16. 14:31:37

Bercy írta:
gnorbert írta:
Egyébiránt, aki az A keretbe nem fér be (mert... bla-bla-bla), jöhet a B-be.

Nem unod még ezt az állandó saját magad ismételgetését???
Mit akarsz ezzel elérni? Senki nem foglalkozik már ezzel csak Te...

Unom, hogy havonta felhozod témaként mikor az "A" és "B" keret egy hozzászólásba kerül. Ezzel pontosan azt éred el, hogy széthúzás lesz a 2 kereten belül/kívűl.
Szia Bercy!

Ne haragudj de - lehet hogy hülye vagyok - ebből most egy szót sem értek...

Nem értem, hogy a kiemelt mondat mennyiben utal széthúzásra?

Szerintem ma már két csapat van (A és B), mely csapatoknak különböző céljaik vannak (A-nak Tornagyőzelem, B-nek feljutás ill. bennmaradás), és ezeket a célokat különböző embereknek kell elérniük.

Ehhez kell egy A Csapat, meg egy B Csapat, és ha valaki az A-ba nem fér be (de még szeretne játszani) jöhet a B-be.

Semmiféle mögöttes gondolat nem volt a mondat "rejtekén", de talán már (más szövegkörnyezetbe helyezve), nem is annyira félreérthető...

üdv
gnorbert
Bercy
Entrenador del Barça

2006.10.16. 11:51:46

gnorbert írta:

Nem unod még ezt az állandó saját magad ismételgetését???
Mit akarsz ezzel elérni? Senki nem foglalkozik már ezzel csak Te...

Unom, hogy havonta felhozod témaként mikor az "A" és "B" keret egy hozzászólásba kerül. Ezzel pontosan azt éred el, hogy széthúzás lesz a 2 kereten belül/kívűl.
Silvanus
Director del Fútbol

2006.10.13. 08:33:16

gnorbert írta:Akik a Selejtezőn játszottak B Csapatosak (a kivétel éppen Te vagy, hiszen - tudomásom szerint - kizárólag azért játszottál a Selejtezőn, mert nem értél rá a Torna idején. Egyébként Te sem jöttél vola a B-be nemdebár...? :wink: ), akik pedig a Tornán nyomták azok az A Csapatosak.

Csak itt (a B Csapatban) annyi lesz a különbség, hogy akitől olyat hallok hogy "...nem akarok vele játszani ezér', azér', amazér'..." az szimplán KI LESZ BASZVA.
Azt bizony jól tudod, hogy én a legutóbbi tornán csak azért játszottam a "B"-ben, mert nem értem rá a torna napján az "A"-ban játszani, DE! Ez a legutóbbi tornán volt így, és ez nem biztos, hogy mindig így lesz, AZAZ: én is, és szerintem mindenki más is ott játszik majd a következő selejtezőn vagy tornán, ahova tanácsolja őt/engem TE és BERCY. SENKINEK NINCS BÉRELT HELYE, SENKINEK!!! Ezért ne hidd, hogy nem mentem volna (vagy épp nem fogok menni a jövőben) úgy egyébként sem...

Ami az uccsó mondatodat illeti... :lol: helyes, csak keményen!!!

Ui.: Még mindig nem jeleztetek vissza Krisztával... :?
"Més Cuen un Club"
gnorbert
Capitá del Barça

2006.10.12. 18:09:33

Kedves Silvanus!

Szerintem teljesen egyértelmű és semmi sem kérdéses.

Akik a Selejtezőn játszottak B Csapatosak (a kivétel éppen Te vagy, hiszen - tudomásom szerint - kizárólag azért játszottál a Selejtezőn, mert nem értél rá a Torna idején. Egyébként Te sem jöttél vola a B-be nemdebár...? :wink: ), akik pedig a Tornán nyomták azok az A Csapatosak.

Csak itt (a B Csapatban) annyi lesz a különbség, hogy akitől olyat hallok hogy "...nem akarok vele játszani ezér', azér', amazér'..." az szimplán KI LESZ BASZVA.

üdv
gnorbert
Silvanus
Director del Fútbol

2006.10.12. 16:08:44

Nos az én helyzetem még számomra is elég kérdéses a Magyar Barcelonát illetően - már mint hogy hova is kapok behívót, vagy hogy kapok-é egyáltalán :wink: - a Juve elleni barátságos mérkőzésre azért így is úgy is nagyon szívesen elmennék, de sajnos nem tudok még biztosat ígérni, mert nem tudom, hogy Pesten leszek-e. Időt kérek még...

Egyébként csak nagyon hallkan jegyzem meg, illetve kérdezem, hogy a két keretet illetően nem maradt még egy pár kérdés nyitva...? :roll:
Hogy többet ne említsek: keretek kialakítása, új edzések, felkészülések, helyszínek, időpontok, jövőkép... :shock:
"Més Cuen un Club"
Lezárt