Kedves
Bercy!
I--> Te is tudod hogy a B keret tagjai közül van aki le van sajnálva.
A Barca A vs. Barca B elleni meccsen ez gyönyörűen látható volt. Sajnos.
Nem rád gondoltam itt elsősorban (szomorú ha magadra veszed).
Ám ami volt elmúlt (mint ahogy én is rosszul fogalmaztam, Te is rosszul fejezted ki magad - mindenki hibázik), nem vagyunk tökéletesek.
Amit meg említettél, már régen elfelejtettem (szerintem azok is akiknek akkor mondtad).
Új idők jöttek, ideje továbblépni a régi sérelmeken, és előre tekinteni a jobb eredmények érdekében!
I--> Tökéletesen igazad van abban, hogy behívhattam volna az A-ból két ügyes játékost, hiszen a szabályok erre feljogosítottak.
De - való igaz, nem kívántam ezzel a lehetőéggel élni - egyszerűen csak szerettem volna ha a B Csapat a saját erejéből jut fel, és aztán a saját erejéből harcolja ki a helyezését.
Láthattuk hogy a Roma B mire ment a segítség nélkül (meg a vitatkozással) a Tornán... (és láthattuk hogy pl. a Juve B mire ment a 2 fős A keretes segítséggel a Selejtezőn - bár minket csúnyán megvertek, de többre nem jutottak pl. a Tornára, mint mi...)
S bizony ettől függetlenül a Barca B meglehetősen jól muzsikált (egyetlen teljes egészében B Csapatként, két a legjobbjaival felálló csapatot is legyűrtünk - igazi kapus nélkül!!!).
Legközelebb még ügyesebbek leszünk (kapus is lesz), és remélem belépést nyerünk a Tornára
I--> Nem jelzett senki feléd, ez jó, üdv a klubban
Nekem szerinted varázsütésre megy? Hát nem. Non-Stop piszkálás az ára!
I--> S végül: amikor a múltkor beszéltünk - ha nem tévedek - abban maradtunk, hogy mivel Te dolgozol Te ritkábban vagy szabad, míg én itthon lógatom, azaz ha ráérsz rámcseregsz és alkalmazkodom hozzád amennyire tudok... Javíts ki ha nem így volt
üdv
gnorbert