Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát az biztos. De nekem valahogy egy üde színfolt ő,az edzők világában. Mindig mond valami vicces dolgot,ami általában meglepően merész,de ha jobban elgondolkozol a dolgon,igaz,viszont te sosem mondanád ki.danianevem írta:De nem a "sportszerű van"socio66 írta:Ő a "szpesöl van"Csak akkor bírtam, amikor még a Portónál volt... Na, akkor nagyot alkotott. De a "Cselszki-nél" csak nőtt az amúgy is óriási egója...
De nem a "sportszerű van"socio66 írta:Ő a "szpesöl van"
ha nem ismerném Josét,még meg is lepődnék rajta..ZsottaFCB írta:nem igazán ide tartozik de ez nagyon durva ezt nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=cnzKK0WcoI8&NR=1
és őt akartuk edzőnek
Azér én ezt nem nevezném annak... Tényleg lehetne baráti pacsinak venni, de szerintem elég erős volt ahhoz! + Puyol arckifejezése sem volt az a "természetes". Bár ezen sokat lehetne vitázni.LG írta:Uristan, és akkor mi van...Egy baráti pacsi volt, nem több, ne hánnyá vért tőle.
Nem, természetesen.csababarca írta:Lio!ez remélem nem nekem szólt...![]()
NépszavazástSzandi írta:Há a fater meg a mutőr igen, én még nem, me fúh nem engetttek nem is éttem nagyon mí nem lehet 16 éves koortó!M.Riijkaard írta:Tik mentettek Szavazni?
Írni kéne valamilyen petícijót!
Há a fater meg a mutőr igen, én még nem, me fúh nem engetttek nem is éttem nagyon mí nem lehet 16 éves koortó!M.Riijkaard írta:Tik mentettek Szavazni?