Vitafórum

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
socio66

2008.08.20. 14:17:22

danianevem írta:
socio66 írta:Ő a "szpesöl van" :wink:
De nem a "sportszerű van" :lol: Csak akkor bírtam, amikor még a Portónál volt... Na, akkor nagyot alkotott. De a "Cselszki-nél" csak nőtt az amúgy is óriási egója...
Hát az biztos. De nekem valahogy egy üde színfolt ő,az edzők világában. Mindig mond valami vicces dolgot,ami általában meglepően merész,de ha jobban elgondolkozol a dolgon,igaz,viszont te sosem mondanád ki.
ez a Puyolos dolog is. Most nézd meg,melyik edző adna Puyolnak egy pofont a játékoskijáróban,egy Bl negyeddöntő előtt. :lol:
senki,rajta kívül. :lol:
danianevem
Entrenador del Barça

2008.08.20. 14:11:56

socio66 írta:Ő a "szpesöl van" :wink:
De nem a "sportszerű van" :lol: Csak akkor bírtam, amikor még a Portónál volt... Na, akkor nagyot alkotott. De a "Cselszki-nél" csak nőtt az amúgy is óriási egója...
socio66

2008.08.20. 13:30:57

ZsottaFCB írta:nem igazán ide tartozik de ez nagyon durva ezt nézzétek meg:

http://www.youtube.com/watch?v=cnzKK0WcoI8&NR=1
:shock: és őt akartuk edzőnek :shock:
ha nem ismerném Josét,még meg is lepődnék rajta.. :wink:
én bírom a csávót, ő legalább nem kertel,megmondja a véleményét bármiről és bárkiről. Azért nem véletlenül imádták a szurkolók.
Ő a "szpesöl van"
:wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.20. 13:07:46

Emlékszem, a 2006-os negyeddöntő visszavágója előtt, az öltözőfolyosón kapta a taslit Carles. Meg is lepődött, rendesen.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.20. 12:44:57

De nem hiszem, h nagyon nyomokat hagyott volna Puyi lelki világába, vagy, h ezért haragudna Mourinhora. Egyx nyilatkozta is, h tiszteli, jó edzőnek tartja, és nem bánna, ha 1x ő lenne a Barca edzője.
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.08.20. 12:30:46

LG írta:Uristan, és akkor mi van... :cry: Egy baráti pacsi volt, nem több, ne hánnyá vért tőle.
Azér én ezt nem nevezném annak... Tényleg lehetne baráti pacsinak venni, de szerintem elég erős volt ahhoz! + Puyol arckifejezése sem volt az a "természetes". Bár ezen sokat lehetne vitázni.
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.20. 11:40:38

Uristan, és akkor mi van... :cry: Egy baráti pacsi volt, nem több, ne hánnyá vért tőle.
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2008.08.20. 11:08:07

nem igazán ide tartozik de ez nagyon durva ezt nézzétek meg:

http://www.youtube.com/watch?v=cnzKK0WcoI8&NR=1
:shock: és őt akartuk edzőnek :shock:
Drum and Bass makes my heart beat...

Barcelona! Mindenek felett!

Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.03.09. 18:34:46

Jó,köszönöm h nem feltételezted ezt rólam...Amúgy nekem is vannak ilyen értelmes osztálytársaim... :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Andris
Adminisztrátor

2008.03.09. 18:33:40

csababarca írta:Lio!ez remélem nem nekem szólt... :twisted: 8)
Nem, természetesen. :) Rólad jutott eszembe, de nincs okom feltételezni, hogy elégséges érv birtoklása nélkül szavaztál.
De félreértés elkerülése végett írtam az otársaim példának, és nem téged. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.03.09. 18:30:57

Lio!ez remélem nem nekem szólt... :twisted: 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Andris
Adminisztrátor

2008.03.09. 18:28:45

Nemértem az embereket. sok 18 19 éves hülye fiatal (némely otársam pl :?) , úgygondolják h végre jól kipróbálják a dolgot, és elmennek szavazni, de azt se tudják hogy miről.
Én se tudom, nem igazán foglalkoztat se politika, se az az által gerjesztett népszavazások, de én nem is fogok szavazgatni ha nemtudom átlátni az egészet. :roll:

De a vitafórum se a politizálás helye, mielőtt véletlen valaki arrafelé tévedne... nem is értem mért került be a VITAFÓRUM-ra ez a dolog...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.03.09. 18:22:02

Én voltam szavazni...bár értelmetlennek tartom ezt a népszavazást...de ez volt az első szavazásom úgyhogy elmentem...
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.09. 18:04:56

Szandi írta:
M.Riijkaard írta:Tik mentettek Szavazni?
Há a fater meg a mutőr igen, én még nem, me fúh nem engetttek nem is éttem nagyon mí nem lehet 16 éves koortó! :twisted:
Írni kéne valamilyen petícijót!
Népszavazást :lol: :lol: :lol:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Szandi
Főnökasszony

2008.03.09. 18:03:36

M.Riijkaard írta:Tik mentettek Szavazni?
Há a fater meg a mutőr igen, én még nem, me fúh nem engetttek nem is éttem nagyon mí nem lehet 16 éves koortó! :twisted:
Írni kéne valamilyen petícijót!
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.09. 18:00:04

Tik mentettek Szavazni?
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.09. 20:57:12

Varga Tamás: ne öltözködj ilyen gyorsan. Tudod, akinek nem inge...

jelwaz: privátban leírtam a véleményem.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Primitive
Entrenador del Barça

2008.01.09. 20:45:54

Óóó, Gyerekek!

Mennyire ledöbbentem ma :shock: :arrow:

Új igazgatót nevezett ki a kórházunk, aki egyben a mi osztályunkon dolgozik (idegsebész). Eszméletlen dolgokat művel... Most Ő a nagyvalaki, aki meg akarja reformálni az egész kórházat. Olyan rendeleteket hozott, hogy leesett az állam, és nem tudtam szóhoz jutni. Pár ilyen : az egészségügyi dolgozónak nem szabad rágózni :shock: nem szép, amikor az ember csámcsog, de tény, hogy a szájhigiéniában fontos, és jót tesz a fogaknak. Teljesen érthetetlen ez a húzása. :roll: Mindemellett, sorra bocsájtja el a takarítónőket a kórházból. Neki az az álláspontja, hogy 15 takarítónő elég a kórházba ( lásd. 8 emeletes kórház, nem kevés munkafelülettel).
Takarítónő nem kell neki, de, most vett a "kórháznak" egy új kocsit ( 30. 000 €), meg 3 laptopot, amiről csak én tudok ( darabja 2000 €).
Szánalom ez az ember. Alig tud a személy elhelyezkedni, örül, ha munkát kap ( még ha takarítónő akkoris), aztán, meg jön ez a fölényes, beképzelt ember, és penderíti ki őket..
A korrupcióról, meg a hálapénzről akkor nem is beszélek, mert azt hiszem, hogy azt tudjátok, hogy az elmaradott országban ( lásd Szerbia) még nagyobb szinten van. :roll:
Le vagyok döbbenve..
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.09. 20:19:44

Besz.rok.Komolyan..Hová süllyedünk még?Ez egy foci fórum.FOCI fórum.Nincs helyet effél hülyeségeknek.Politika..próbáljátok már távolt tartani innen. :roll: :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.01.09. 19:52:19

Varga Tamás, Homér! Írtam privát üzenetet. Nem tudom, hogy már elolvastátok-e, de továbbra is fenntartom, hogy nem foglaltam állást semmilyen ideológia mellett, s rasszista kifejezést sem tettem, sőt Varga Tamás állításával ellentétben, nem tagadtam le a holokausztot. Érdekesnek találom, hogy Varga Tamás bár sokat fitoktatja az intelligenciáját (nem állítom, hogy alaptalanul), nem képes értelmezni egy szöveget, s annak íróját becsmérli a beleképzelt(!) mondanivaló alapján. Az sem tetszik, hogy ekkora publicitás előtt rasszistává válok általam nem mondott és véleményezett dolgok miatt, mert felületesen olvasták el bizonyos hatalommal rendelkező emberek. Már elnézést, de hogy a pi.csába lennék én rasszista, miközben engem is érnek atrocitások a származásom miatt (apám kolumbiai, hát elárulom, hogy nem a legnépszerűbb állampolgárság). Azt, pedig, hogy engem fajgyűlölőnek állítanak be, pedig olyan sértésnek veszem, hogy nem hagyom, hogy elmismásoljuk a dolgot annyival, hogy ,,örülhetsz, hogy maradhatsz", egszer s mindenkorra tisztázni akarom.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.09. 17:44:09

Homér, jelwaz!
Egy picit hibásnak érzem magam a moderátorok lépése okán, amivel reagáltak jelwaz hsz-ra. Annyiban, hogy az általam leírtakra érkezett jelwaz válasza, amely nem volt teljesen korrekt. Ugyanakkor azt nem gondolom, hogy az én véleményem ellentétes lett volna a fórum szabályaival, hiszen olyasmit nem írtam, ami politikai jellegű lett volna. Az utána kialakult hozzászólás-váltás már tűnhetett helytelennek, de az csak az én reagálásom volt egy inkorrekt, történelmietlen, és becsületet sértő írásra.
Ha, valakit megbántottam, elnézést. Bár - most - ezt nem érzem úgy. De, ha mégis, akkor, sorry.
Kép
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.08. 21:32:33

Jelwaz: én töröltem, s a kitiltásodat is én kezdeményeztem. Gondolom te is tudod, miért.

Szélsőséges, rasszista üzeneteket, gyűlöletbeszédet nem tűrünk a fórumban. Én kifejezetten ellene vagyok, hogy ilyen témák legyenek.
Bármikor kifejtem neked szivesen politikai nézeteimet, de nem az eurobarca fórumain, ugyanis nem ide való. Ott van rengeteg honlap, pl. nol.hu, magyarnemzet.hu, matula magazin vagy éppen kurucinfo, nekik is vannak fórumaik, ízlés szerint lehet válogatni, hogy hol akarsz ezekről beszélni. Kérlek, ne itt tedd.
Rhynnblog:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.08. 19:53:39

jelwaz!
Nem néztem meg, lehet, hogy az én véleményemet is törölték, de, hogy a tiédet, miért törölték, azt sejtem. Volt ott némi kis utalás Izrael állam polgáraira. Ez pedig a demokratikus világrend elfogadott írott és íratlan szabályai szerint szalonképtelen.
S, csak úgy érdekességképpen felhívnám a Te és Mr Master figyelmét arra a tényre, hogy Ausztriában és Németországban a holokauszt tagadása bűncselekmény, és letöltendő börtönbüntetést von maga után. Érdemes lenne követnünk ezt a joggyakorlatot, mert szükséges.
Értelmes ember ilyen Fehér Pál, meg hasonló ál-történészek silány, alacsony színvonalú, tényeket nem tartalmazó förmedvényét nem forgatják. Még a hátsó testrészem kitörlésére sem használnám, mert még arra sem jó.
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.01.08. 19:38:30

Nem túlságosan örülök, hogy máshonnan kimoderálták (mert hát így nehezebb elkezdeni, megpendíteni a témát), de hátha így beindul ez a Topic is, mely annak idején oly nagy vihart kavart, és hatalmas "népszerűségre" tett szert (mint így utólag látható.
Szóval ugye elmaradt a Dakar rally, méghozzá terrorfenyegetettség miatt. Palik László interjúját (és az egész szituációt) Varga Tamás úgy véleményezte, hogy egyetért vele, semmi bajom nincs is az egésszel, egyetlen mondta szúrt szemet: ,,Na, ebben különbözik Európa és az Egyesült Államok népe, nemzete, lakossága. Ott nem meghátrálnak, hanem azt kérdezik: mennyi emberrel kell megküzdenem.
Na most ezt azért nem tudom követendő példának tekinteni (én), mert kis túlzással élve az USA a világ legnagyobb terorrszervezete. Szerintem, ha megnéznénk, hogy hány terrorista és ártatlan halt meg az utóbbi évek háborúiban, hát nem épp meggyőző arányt találnánk. Ném hiszek abban, hogy 'az erőszak nem megoldás', mert a béke eszközként(!) nem győzhet az agresszióval szemben (persze, amíg lehet, addig békés megoldást kell választani). De szerintem itt lenne az ideje, hogy belássuk (a fejlett országok), hogy eléggé sárosak vagyunk a dologban. A történelem számtalanszor bebizonyította, hogy a szegények, bizonytalanok körében a szélsőséges eszmék könnyen válnak népszerűvé. És amíg mi, a fejlett országok pusztán gazdasági megfontolásból hagyunk éhezni, éhenhalni és nyomorogni népeket (mert ez így van, kapnak x mennyiségű segélyt, és azt nagydobra verjük, de azt már nem, hogy 2x annyit szerzünk vissza), addig ne csodálkozzunk, hogy utálni fognak minket, s hogy felüti a fejét az ezen fajta megoldásba vetett hit. Szóval valahol mi is oka vagyunk annak, hogy elmaradt ez a Dakar...
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.07. 20:12:18

Igazad van!

De érdekes, amióta megnyitottam, kevesebb az érdeklődés, mint a tiltakozó volt akkor, amikor zárt volt.
Rhynnblog:
Lezárt