ceballos, mayoral, llorente, vazquez.. nem egy veretes névsor...dentomi írta:Valahogy nem féltem őket a padjuk miatt
Barça vs. Real - El Clásico
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Benzema is off közben.

visca el barca írta:simán behúzzák, de azért idén nem lesznek ők annyira erősek. a padjuk marha gyenge, se james, se morata. mayoralla meg a llorente félékkel nehéz lesz lesz 3 fronton.
Valahogy nem féltem őket a padjuk miatt

Egyszer elmentem egy Fradi-Újpestl mérkőzésre, 2 hónap múlva hazaértem, csengettem az asszony kírúgott, ma sem értem miért tette!
- visca el barca
- Presidente del Barça
simán behúzzák, de azért idén nem lesznek ők annyira erősek. a padjuk marha gyenge, se james, se morata. mayoralla meg a llorente félékkel nehéz lesz 3 fronton.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2017.09.09. 13:25:03-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Azon a fórumon aki nem szereti a pirosat az repüldentomi írta:Nem kell menni a véglegeseknek, had mondják el a véleményt, ha ezt úgy teszik, az normális ,FUbarca írta: LOLcsodáltam, hogy meccs közben nem mentek a véglegesek
Szeretnél olyan világban élni ahol mindenki a pirosat szereti? én nem szeetnék

Nem kell menni a véglegeseknek, had mondják el a véleményt, ha ezt úgy teszik, az normális ,FUbarca írta: LOLcsodáltam, hogy meccs közben nem mentek a véglegesek
Szeretnél olyan világban élni ahol mindenki a pirosat szereti? én nem szeetnék

Jó ez úgy ahogy van, ide jönnek a madridisták elmondják a véleményüket vagy tetszik vagy nem, de ha ezt normális módon teszik ? kinek fáj ez?
Ha ez fordítva nem igaz, na ez egy szegénységi bizonyítvány.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dentomi 2017.08.28. 22:11:22-kor.
Egyszer elmentem egy Fradi-Újpestl mérkőzésre, 2 hónap múlva hazaértem, csengettem az asszony kírúgott, ma sem értem miért tette!
LOLCestus írta:Az volt az érzésem, hogy a tegnapi Real meccset odaát a fél fórum nem fogja túlélni. Ma reggel felnéztem, nem tévedtem nagyot.miro. írta:...

Köszönöm Messias2 :)Hala Madrid...Messias2 írta:Az 50 éve várt duplázás meg százakat.markionni írta: Fuha, azert latszik a Dembele transzfer egy-ket embert elvitt.
Tényleg nem az ő napja volt...
https://www.youtube.com/watch?v=zW27xZuxcYM" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=zW27xZuxcYM" target="_blank
Az 50 éve várt duplázás meg százakat.markionni írta: Fuha, azert latszik a Dembele transzfer egy-ket embert elvitt.

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Ha ez ironia hát nem tudom:) én valóban nem akarok a "józan ész határán belül maradni" bár ez minden értelmes embernél más kell hogy legyen:)egybarcas írta:dentomi pont a hozzad hasonloak miatt imadom olvasni ezt a forumotigy tovabb tökös, ne hagyd magad hogy a jozan esz hatarain belul maradj
Én azt látom, olyan hangnemben beszélnek barca játékosokról ami megengedhetetlen, nem értem, aztán mindenkit elüldöznek aki Real szúrkoló de miért baj az, ha ők másként látnak dolgokat. Mi lenne ha mindenki Barca drukker lenne és csak a jót hallanánk?:)
Ezért szép minden, vannak barcások,vannak reálosok stb stb néha elvisz mindenkit ,de nem kell mindjárt pálcát törni:)
Ő így látja, néha drasztikusan és akkor mi van? Bele kell kötni és alázni?
Tök jó hogy mindenki más,akár drasztikusan más vélemyényt is hallasz, olvasol, ezzel semmi baj szerintem:)
Persze én is mehetnék a madridistára vagy mi a szösz, hát én leszek az utsó aki oda megy:) megint magáügyem...
- MatyiG
- Adminisztrátor
Azért annyira a mi keretünk sem idős. 1 évvel idősebb a keret átlagéletkora a transfermarkt szerint, mint a tiétek.
Nálatok 6 ember van a keretben, aki 87-ben vagy hamarabb született. Nálunk 8, de ezek közül Vermaelen és Turan valószínűleg nem lesz a keret tagja.
Kezdőtök életkor alapján : 30 - 25 ; 31 ; 27 ; 29 - 25 ; 31 ; 27 - 28 ; 32 ; 29
Ennek az átlagéletkora 28,5
Nálunk, ha jön Coutinho, az én gálakezdőm : 25 - 23 ; 30 ; 23 ; 28 - 29 ; 25 - 20 ; 30 ; 25 - 30
Ez 26 év lenne.
Szóval nem értem ezt a nagy öregezést, pont, hogy az elmúlt 1 évben az volt a koncepció, hogy fiatal játékosokat igazolunk. Umtiti, Marlon, Digne, Semedo, Gomes, Denis, Dembélé, Deulofeu, Paco, és akkor még ide jöhetne Coutinho. Egyik sem idősebb 25 évnél.
Közülük Gomes az, akivel befürödtünk, nekem a többiekkel nincs különösebb bajom, minimum kiegészítőnek jók.
Nálatok 6 ember van a keretben, aki 87-ben vagy hamarabb született. Nálunk 8, de ezek közül Vermaelen és Turan valószínűleg nem lesz a keret tagja.
Kezdőtök életkor alapján : 30 - 25 ; 31 ; 27 ; 29 - 25 ; 31 ; 27 - 28 ; 32 ; 29
Ennek az átlagéletkora 28,5
Nálunk, ha jön Coutinho, az én gálakezdőm : 25 - 23 ; 30 ; 23 ; 28 - 29 ; 25 - 20 ; 30 ; 25 - 30
Ez 26 év lenne.
Szóval nem értem ezt a nagy öregezést, pont, hogy az elmúlt 1 évben az volt a koncepció, hogy fiatal játékosokat igazolunk. Umtiti, Marlon, Digne, Semedo, Gomes, Denis, Dembélé, Deulofeu, Paco, és akkor még ide jöhetne Coutinho. Egyik sem idősebb 25 évnél.
Közülük Gomes az, akivel befürödtünk, nekem a többiekkel nincs különösebb bajom, minimum kiegészítőnek jók.
Most nincs Morata,Ő cseszett a pilickára,csak ezeket a meccseket eldöntötte.Veidt_madridista írta:Madrid most kezdi el azt, ami nálunk 3 éve t9rtént:)
A fenti mondatról van szó. A Real Madridnál egyelőre nincsen szó azonnal pótolandó, kiöregedett kulcsjátékosokról, sem túlárazott, közepes képességű, túlfizetett emberek leigazolásáról. Benzema tavaly is hulla gyenge volt, mégis dupláztunk. Játékban ott volt, a helyzetek majd legközelebb bemennek. Felesleges egy meccs alapján leírni valakit, pedig én aztán gyűlölöm Karimot.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
- Veidt_madridista
- Madridista
Madrid most kezdi el azt, ami nálunk 3 éve t9rtént:)
A fenti mondatról van szó. A Real Madridnál egyelőre nincsen szó azonnal pótolandó, kiöregedett kulcsjátékosokról, sem túlárazott, közepes képességű, túlfizetett emberek leigazolásáról. Benzema tavaly is hulla gyenge volt, mégis dupláztunk. Játékban ott volt, a helyzetek majd legközelebb bemennek. Felesleges egy meccs alapján leírni valakit, pedig én aztán gyűlölöm Karimot.
Milyen párhuzam?Veidt_madridista írta: Arra céloz, hogy olyan dolgok között vonsz párhuzamot, melyeknek semmi köze egymáshoz.
max az lehet a párhuzam, neked nem tetszik, alakul a barca keret vagy milyen párhuzamról beszélsz?
Amit leirtal azt en forditva latom a ket csapat osszeveteseben.dentomi írta:Miért, rajtad nem látszik?markionni írta: Fuha, azert latszik a Dembele transzfer egy-ket embert elvitt.
Te nem látod hogy valami jó kezdődik?
Egy fecske nem csinal nyarat, a Barcelona kulcsembereibek nagyon magas az atlageletkora, potlas nincs, rengeteg a toltelek teljesitmeny nelkuli jatekos.
Mig a Real egy fiatal csapat, minden posztra van minisegi fiatal potlas, kiveve a tamadot. Valahol tobb is.
- Veidt_madridista
- Madridista
- MatyiG
- Adminisztrátor
Már megmondták, hogy a BL-ben kevesek leszünk!!!dentomi írta:Miért, rajtad nem látszik?markionni írta: Fuha, azert latszik a Dembele transzfer egy-ket embert elvitt.

Miért, rajtad nem látszik?markionni írta: Fuha, azert latszik a Dembele transzfer egy-ket embert elvitt.
Fuha, azert latszik a Dembele transzfer egy-ket embert elvitt.dentomi írta:Azért a mi helyzetünk alakul, meg volt a generáció váltás, sírtunk ez van, türelmetlenek voltunk ez van, de szép lassan alakulnak a dolgok.BarcafanTomee írta:Szerintem semmi nem történt, hogy most leikszeltek. Volt egy halom helyzetük, csak most épp nem ment be. A játékuk meg van és sajnos hosszútavon ez számít.
Sokkal aggasztóbb, ahogy mi játszottunk. Habár nekünk egyelőre az a lényeg, hogy valahogy hozzuk a pontokat, és közben álljon össze a csapat. Az egész őszünk erről fog szólni. Lenyeg, hogy maradjunk lőtávolban tavaszra,és alljon össze a játékunk.
Azért a mi helyzetünk alakul, meg volt a generáció váltás, sírtunk ez van, türelmetlenek voltunk ez van, de szép lassan alakulnak a dolgok.BarcafanTomee írta:Szerintem semmi nem történt, hogy most leikszeltek. Volt egy halom helyzetük, csak most épp nem ment be. A játékuk meg van és sajnos hosszútavon ez számít.
Sokkal aggasztóbb, ahogy mi játszottunk. Habár nekünk egyelőre az a lényeg, hogy valahogy hozzuk a pontokat, és közben álljon össze a csapat. Az egész őszünk erről fog szólni. Lenyeg, hogy maradjunk lőtávolban tavaszra,és alljon össze a játékunk.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Szerintem semmi nem történt, hogy most leikszeltek. Volt egy halom helyzetük, csak most épp nem ment be. A játékuk meg van és sajnos hosszútavon ez számít.
Eldönti Ő kérdés hogy hova, tegnap is döntött, döntött a Valencia javára 2:2 ő:))))))))))miro. írta:Most akkor Ő mégis csatár? Akkor meg döntsön el meccseket,rúgjon gólt,ne csak akkor amikor a csapat brillírozik..looka írta:
Nem véletlenül írtam oda, hogy a csatárok között. Nyilván nem lehet összehasonlítani a top középpályásokkal, de még a közepesekkel sem. De azok a 3 centis centis pilicka passzok néha igen sokat érnek a támadásépítés szempontjából.
ott volt csak be kellett volna passzolnia, áááááá mellé méterrel 5 m volt:) Játék intelleigencia parádé, jó most nem jött össze:)
Nincsen mellette C.R. aki fejbe rúgja 2 m a labdával.....
Az meg hogy mit össze passzol, nem semmi, az 5 év alatt ennyire volt képes : visszafutok, nyilvánvaló helyzetekben visszapasszolok, , de nem láttam tőla semmi egyebet ami említésre méltó.
Morata aki megmentette a seggüket, tavaly, bezony majd egy bajnokágot nyert nekik, Faék:) De jó hogy elüldözték:)