Nem, de amit írtál pad az sosem jön össze, egy-két ágyú mindig marad a padravisca el barca írta:ceballos, mayoral, llorente, vazquez.. nem egy veretes névsor...dentomi írta:Valahogy nem féltem őket a padjuk miatt

Nem, de amit írtál pad az sosem jön össze, egy-két ágyú mindig marad a padravisca el barca írta:ceballos, mayoral, llorente, vazquez.. nem egy veretes névsor...dentomi írta:Valahogy nem féltem őket a padjuk miatt
recrea írta:Miről beszélsz Veb?Isco, Bale, Modric, Kovacic, Varane se volt most kezdő, plusz ott van Cé. És így is simán nyerni fognak.
Bale jött a helyére, ez most jó vagy rossz hír?etooka9 írta:Benzema is off közben.
ceballos, mayoral, llorente, vazquez.. nem egy veretes névsor...dentomi írta:Valahogy nem féltem őket a padjuk miatt
visca el barca írta:simán behúzzák, de azért idén nem lesznek ők annyira erősek. a padjuk marha gyenge, se james, se morata. mayoralla meg a llorente félékkel nehéz lesz lesz 3 fronton.
Azon a fórumon aki nem szereti a pirosat az repüldentomi írta:Nem kell menni a véglegeseknek, had mondják el a véleményt, ha ezt úgy teszik, az normális ,FUbarca írta: LOLcsodáltam, hogy meccs közben nem mentek a véglegesek
Szeretnél olyan világban élni ahol mindenki a pirosat szereti? én nem szeetnék
Nem kell menni a véglegeseknek, had mondják el a véleményt, ha ezt úgy teszik, az normális ,FUbarca írta: LOLcsodáltam, hogy meccs közben nem mentek a véglegesek
LOLCestus írta:Az volt az érzésem, hogy a tegnapi Real meccset odaát a fél fórum nem fogja túlélni. Ma reggel felnéztem, nem tévedtem nagyot.miro. írta:...
Köszönöm Messias2 :)Hala Madrid...Messias2 írta:Az 50 éve várt duplázás meg százakat.markionni írta: Fuha, azert latszik a Dembele transzfer egy-ket embert elvitt.
Az 50 éve várt duplázás meg százakat.markionni írta: Fuha, azert latszik a Dembele transzfer egy-ket embert elvitt.
Ha ez ironia hát nem tudom:) én valóban nem akarok a "józan ész határán belül maradni" bár ez minden értelmes embernél más kell hogy legyen:)egybarcas írta:dentomi pont a hozzad hasonloak miatt imadom olvasni ezt a forumotigy tovabb tökös, ne hagyd magad hogy a jozan esz hatarain belul maradj
Most nincs Morata,Ő cseszett a pilickára,csak ezeket a meccseket eldöntötte.Veidt_madridista írta:Madrid most kezdi el azt, ami nálunk 3 éve t9rtént:)
A fenti mondatról van szó. A Real Madridnál egyelőre nincsen szó azonnal pótolandó, kiöregedett kulcsjátékosokról, sem túlárazott, közepes képességű, túlfizetett emberek leigazolásáról. Benzema tavaly is hulla gyenge volt, mégis dupláztunk. Játékban ott volt, a helyzetek majd legközelebb bemennek. Felesleges egy meccs alapján leírni valakit, pedig én aztán gyűlölöm Karimot.
Milyen párhuzam?Veidt_madridista írta: Arra céloz, hogy olyan dolgok között vonsz párhuzamot, melyeknek semmi köze egymáshoz.
Amit leirtal azt en forditva latom a ket csapat osszeveteseben.dentomi írta:Miért, rajtad nem látszik?markionni írta: Fuha, azert latszik a Dembele transzfer egy-ket embert elvitt.
Te nem látod hogy valami jó kezdődik?
Már megmondták, hogy a BL-ben kevesek leszünk!!!dentomi írta:Miért, rajtad nem látszik?markionni írta: Fuha, azert latszik a Dembele transzfer egy-ket embert elvitt.
Te nem látod hogy valami jó kezdődik?
Miért, rajtad nem látszik?markionni írta: Fuha, azert latszik a Dembele transzfer egy-ket embert elvitt.