Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így látom én is. A "piece of sh.t" a bíró arcába már durva volt.bence0330 írta: ↑2025.02.15. 17:13:36Nem követtem a félidőt, elhiszem, hogy bénán fúj alapvetően, de Bellingham akkor is megérdemelte, ha csak picit csúnyán nézett. Nagyon durva dolgokat úszik meg meccsről meccsre, főleg a mi Flick-Lewy stb féle eseteinkhez képest. Jó lenne, ha kicsit visszafogná magát, vagy ha nem, akkor végre méltóan büntetnék.
Tavaly az Atletico ellen is szövegelésért állították ki, de vele nem ez a legnagyobb baj, hanem hogy tisztátalanul játszik, alattomosan odarúg, lökdösődik, semmi elegancia nincs a játékában.
Ha mi nyerjük a ligát azt bármikor rá lehet fogni a bírókra, nem tudtad?
Szerintem más a vélemény, és más ez egy Barca-fórumon:
Szerintem ez madridi fórumra való, meg az előző kommented is.
nem a tiziről van szó. mondjuk a punditok megint nem tizinek mondták de botrány ez a mai.
Ez igaz. Elkerülhető, de jogos büntető volt mindkettő, ezeken mezőnyben is befújják, hiába nincs már ott labda. Ez Camavinga hibája volt.bence0330 írta: ↑2025.02.15. 17:34:44Évek óta mindenhol megadják ez, nagyobb profilú meccseken is, kérdés nélkül. Tényleg érdekelne, miért nem tizi ez is, meg az ATMA elleni. Telibe talpalja valaki a másik játékost 16-oson belül. Semmi kérdés nincs. Vagy engedjük el, kezdjünk el játékosokat talpalni, ha nincs ott labda, mert úgyse tizi? Kaptotok így ti is, pl. Vini is, mikor még sokkal messzebb volt a labda. Ez következetesen van alkalmazva.
Azt majd visszanézem, nem láttam, de már az is gyanús azok után, hogy egy 100%-os tizin is felháborodás van.
Évek óta mindenhol megadják ez, nagyobb profilú meccseken is, kérdés nélkül. Tényleg érdekelne, miért nem tizi ez is, meg az ATMA elleni. Telibe talpalja valaki a másik játékost 16-oson belül. Semmi kérdés nincs. Vagy engedjük el, kezdjünk el játékosokat talpalni, ha nincs ott labda, mert úgyse tizi? Kaptotok így ti is, pl. Vini is, mikor még sokkal messzebb volt a labda. Ez következetesen van alkalmazva.
Jogos észrevétel, nem részleteztem az okát, hogy miért nem voltak szintek, Motta a sérülékenysége miatt nem tudott kibontakozni. Kár érte.
A Guardiola és a post-Guardiola érában folyamamtosan 5-6-7 barca játékos állta körbe habzó szájjal a bírót minden egyes meccsen éveken keresztül. Valdes rendszeresen a kapujától rohant át a másik térfélre, hogy az arcába mondja a magáét. Ott nem volt ezzel gond, néha max egy sárgalap. Szánalmas a mai bíráskodás, és 3 meccse következetesen ez megy. Idén mi nem lehetünk bajnokok teljesen egyértelmű. Remélem a BLben megszomorítunk mindenkit, csak hogy fájjon. Abban úgyis van rutin.bence0330 írta: ↑2025.02.15. 17:13:36Nem követtem a félidőt, elhiszem, hogy bénán fúj alapvetően, de Bellingham akkor is megérdemelte, ha csak picit csúnyán nézett. Nagyon durva dolgokat úszik meg meccsről meccsre, főleg a mi Flick-Lewy stb féle eseteinkhez képest. Jó lenne, ha kicsit visszafogná magát, vagy ha nem, akkor végre méltóan büntetnék.