2009.03.28. 16:23:57
Forrás: pepsifoci.hu
Íme Koeman kezdőcsapata:
Babos – Szélesi, Vanczák, Vaskó, Bodor – Huszti, Hajnal, Dárdai, Halmosi – Torghelle, Rudolf
A középpályán Koeman egy kisebb generálszervízt végzett el, hatalmas meglepetésre az eddig stabil kezdőnek számító Gera Zoltán és Dzsudzsák Balázs is csak a kispadra fér oda. Előbbivel legutóbb évekkel ezelőtt fordult elő, hogy egészséges volt, mégsem nevezték a kezdők közé a nemzeti együttesben. Hogy mi lehet ennek az oka? A kapitány nem győzte hangsúlyozni, aki nem kap állandó lehetőséget klubjában, könnyen bajba kerülhet, ennek viszont egyértelműen ellent mond az a tény, hogy a Hull Cityben bajnokikon rendszeresen a tartalékok kenyerét fogyasztó Halmosi Péter Albániában a pályán hallgathatja a Himnuszt. Ellentétben Dzsudzsák Balázzsal, akinek klubja ugyan nem szárnyal az utóbbi hetekben, a magyar légiós viszont rendszeresen lehetőséghez jut.
A megszokott csapatból Dárdai, Huszti és Hajnal is ott vannak a kezdőben, nagy kérdés azonban, hogy a négyes hogyan helyezkedik majd el a pályán.
Gera és Dzsudzsák "feláldozásával" Koeman helyet szorított két vérbeli csatárnak is a csapatban, Torghelle Sándor mellett egy más típusú, összjátékban jobb, mozgékonyabb támadó is bekerült Rudolf Gergely személyében. Így az eddigi 4-1-4-1 könnyen 4-4-2 is lehet, igaz, a Loki játékosa képes lehet akár visszavontabb szerepkörben is jól teljesíteni.
Szerk.: Teljesen jól döntött Koeman. Halmosit évek óta csípem, őszintén megmondom eddig csak max 4-5 meccsét láttam a Hullban ( hála UPC-s ojrósport2-nek) de azokon remekelt. Newcastle ellen Fa kupában kezdőként akkora önbizalommal játszott öröm volt nézni.
Jobban szeretem mint Dzsudzsit, aki persze remek játékos, és nem gyengén minőségi csere lesz...
Csakúgy mint Gerzson. Bár most lenne önbizalma a csodagólja óta viszont a meccshiányt nem tudom h kompenzálná-e a nagy rutinja. De nem kérdés hogy így is fog 30-45 percet játszani. Halmosi azért harapósabb, meg ráadásul szokja a légkört ha csak 10-20 perceket játszott.
A legjobban Rudolfban bízom. Nagyon ügyes gyerek és ezeken a meccseken kéne hogy remekeljen, mert látszik h nem itt nevelkedett és ne kallódjon el, lássa a világ és menjen külföldre! Remélem bekotor 1-t Sanyi meg jó lesz birkozni a védőkkel. Csak ne rohanják le a kp sorunkat, Hajnal pedig remekelhetne. CSAK NE BÉNÁZZUNK HÁTUL ÉS MEG LESZ A MECCS!
HARCOLJATOK!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona