Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen igazad van... semmit sem lehet elérni a jólfésült szerény Hajnal Tomikával aki úgy megy ki a pályára hogy remeg a lába és össze tojja magát... egy focistának előnyére válik egy bizonyos fokú vagányság és nagyképüség.Bányász írta:Én meg ezúton üzenném Neked és mindenki másnak aki ki van Németh Krisztiántól,h akkor nézzétek csak továbbra is a végtelenül szerény és szimpatikus Szabicsot,Sanyát,Hajnalt stb...lehetne sorolni.mademan írta:itt máris jelezném Bányász kollégának hogy Németh Krisztiánnal meg a bazi nagy arcával nekem is tele van a t.ököm
Nekem meg velük van tele a tököm.A sok rendes gyerekkel akikkel semmit nem lehet elérni kb.
Sztem igenis kell egy vagány,önbizalomtól duzzadó Németh ennek a magyar focinak.
Egyébként miből szűrtétek le azt,h nagyképű?Ezt még mindig nem tudom...Ismeritek?Személyes cimborátok?Csak mert én úgy gondolom,h még ennek a válogatottnak se Ő a leg szerénytelenebb tagja...
Nekem is nagy képűnek tűnik a PÁLYÁN nem ismerem hogy alapbl milyen , de pályán nekem igen nagy képűnek tűnnik azt már leírtam hogy mértBányász írta:Én meg ezúton üzenném Neked és mindenki másnak aki ki van Németh Krisztiántól,h akkor nézzétek csak továbbra is a végtelenül szerény és szimpatikus Szabicsot,Sanyát,Hajnalt stb...lehetne sorolni.mademan írta:itt máris jelezném Bányász kollégának hogy Németh Krisztiánnal meg a bazi nagy arcával nekem is tele van a t.ököm
Nekem meg velük van tele a tököm.A sok rendes gyerekkel akikkel semmit nem lehet elérni kb.
Sztem igenis kell egy vagány,önbizalomtól duzzadó Németh ennek a magyar focinak.
Egyébként miből szűrtétek le azt,h nagyképű?Ezt még mindig nem tudom...Ismeritek?Személyes cimborátok?Csak mert én úgy gondolom,h még ennek a válogatottnak se Ő a leg szerénytelenebb tagja...
Én meg ezúton üzenném Neked és mindenki másnak aki ki van Németh Krisztiántól,h akkor nézzétek csak továbbra is a végtelenül szerény és szimpatikus Szabicsot,Sanyát,Hajnalt stb...lehetne sorolni.mademan írta:itt máris jelezném Bányász kollégának hogy Németh Krisztiánnal meg a bazi nagy arcával nekem is tele van a t.ököm
Istenem...ha valaki egyszer megmagyarázná nekem, hogy miért van rásütve arra agyerekre hogy nagyarcú...Mert ez úgy terjedt el, mint a H1N1. Közben meg sehol egy interjú, egy beszélgetés vele, ami ezt alátámaszthatná. Ja igen, kihagyta a tizit. Ebből szűrték le sokan, hogy nagyképű...Ma pl. betegen, vírusfertőzéssel vállalta hogy pályára lép. Nem ment neki, de ez nem meglepő.mademan írta:le a kalappal a fiúk előtt!
Én úgy éreztem hogy 1-2 játékost kivéve mindenki a maximumot hozta ki magából, itt máris jelezném Bányász kollégának hogy Németh Krisztiánnal meg a bazi nagy arcával nekem is tele van a t.ököm
Miről beszélsz ember?amikor focizni se tudunk?
Hihetetlenül nagy butaságot írtál sztem.Másik meg azt a Németh srácot többet nem akarom láttni..hihetetlen szerencsétlen/ gyenge.
Nagyon jó érzés volt.Jó lenne több ilyet átélni.Annyit még elmondanék, hogy most picit átérezhettük milyen szurkolni, érdekeltnek lenni egy világversenyen...
Szerintem te nem láttad az előző meccset... Azt hiszem nézd meg és utána mondj véleményt Némethről aki ma valószínűleg megsérült.Ronal.10 írta:első félidő tisztára Barca-Cheslea volt. Hidding féle taktika. Csak nem tom mi a ... kell magyar fiúknak iylen taktikákat nyomatni amikor focizni se tudunk? Chelsea tudott (0-0). Másik meg azt a Németh srácot többet nem akarom láttni.. hihetetlen szerencsétlen/ gyenge.
Második félidőbe végre lement a Németh aztán srácok sztem taktika nélkül nekiestek a Gánaiaknak... meglett az eredménye.
Döntőbe (sztem) Brasilok ellen semmi esélyünk nem lett volna. Jó lesz a 3. hely. Hajrá fiúk!
szerencse hogy vannak nekünk szakértőink hogy megmondják Szabó??? meg Simon A. milyen [auto_cenzúra] volt.....Richardinho írta:U10-es csapatba nem való, technikailag borzasztóan képzetlen emberekkel(pl. Présinger, Korcsmár, Szabó, Simon Á., Simon A.) nem lehetünk a legjobbak. Sajnos.
Simon Andrást aláírom, de a többiekkel nem értem mi a baj. Présinger rugótechnikája pl. remek. egy rossz hazaadása volt, igen. Na és? előfordul sajnos bárkivel. Szabó pedig a csapatunk egyik legjobbja volt végig.Richardinho írta:U10-es csapatba nem való, technikailag borzasztóan képzetlen emberekkel(pl. Présinger, Korcsmár, Szabó, Simon Á., Simon A.) nem lehetünk a legjobbak. Sajnos.
Szerintem a hosszabbítást úgy értette, hogy ha mondjuk Olaszország ellen nincs az a +30 perc, de lehet én értelmeztem rosszul, de úgy nincs valami sok értelme..DaNiAlVeS8 írta:Azért ez egy kicsit durva ,hogy ezeket így kijelented..gekkodan írta:Komannal ez 4-2 ide.
Egyel kevesebb hosszabbítással ez 4-2 ide.
Futáccsal a kezdőben ez 4-2 ide.
Présinger lehozatalával 1-1 a félidő.
![]()
Ez nem egy emberen ,vagy 1 percen múlott..
Ezen én is csodálkoztamozsimiki írta:ez a f.láma bíró 18másodpercet tett rá a 3percre,amikor feküdt a gyerek 1percet min? na mind1...
Azért ez egy kicsit durva ,hogy ezeket így kijelented..gekkodan írta:Komannal ez 4-2 ide.
Egyel kevesebb hosszabbítással ez 4-2 ide.
Futáccsal a kezdőben ez 4-2 ide.
Présinger lehozatalával 1-1 a félidő.