Jön Balajti.
Épp ezen anyázok, meccsek óta nem érzem ezt az újpesti bénát, feltünően a csapat leggyengébb embere már meccsek óta. Gyenge-gyenge.Rivaldo11 írta: Szerk: Korcsmár szörnyű. eddig is az egyik leggyengébb volt, ma sem tud megcsinálni egy 5 méteres passzt. Túl sokat játszott már az nb1-ben...
Aki ebbe beleköt vagy bolond vagy nem ért a focihoz.Annyival egészíteném ki, hogy idén azért annyival előrébb jutottunk, h papíron a nálunk gyengébb csapatoktól nem kaptunk ki, vagyis nyertünk ellenük.Ez is hatalmas előre lépés az elmúlt évekhez képest. (sajnos erre is büszkék lehetünk)cps46 írta:Várhidit én se nagyon bírom a olaszos, mágnestáblás megnyilvánulásai miatt, viszont szerintem még mindig előrébb lennénk vele, mint Koemannal. A 10 selejtező meccsből nekem leginkább az első 2 volt élvezhető, mert ott tök mindegy volt, hogy ki az ellenfél, a magyar válogatottnak volt egy saját játéka, és ezt rá is tudta erőltetni a jóval nevesebb ellenfeleire. Végül csak 1 pont lett belőle, de ez már sokkal inkább (bal)szerencse kérdése. Ezeken a meccseken még Koeman is inkább a Várhidi-féle taktikát erőltette, és a későbbiekben be is bizonyosodott, hogy ha a saját elképzelése szerint rakja össze a csapatot, akkor válogatottunknak gyakorlatilag nincs játéka. Az utolsó 4 meccsből csak a legutolsó értékelhető, de azt mindig tudtuk, hogy a tét nélküli meccsek királyai vagyunk. Most ott járunk, hogy megint elment 2 év, és 0-ról kell kezdenünk, de legalább már fel tudunk mutatni egy sor "tisztes" vereséget.