Egyetértek azokkal akik azt írták hatással lehet, egy két meccsre, de nem az idényre!Ez butaság!Messibest jól írta, van még 25 forduló ezen kívül...4 ponttal elmennek, az valóban soknak tűnik, mert mégiscsak 2 meccs!Ha mi nyerünk akkor vezetünk 2vel, ami gyakorlatilag semmi!1 x és oda az előny!Szval fontos meccs, egyértelmű, de nem akkora jelentőségű!Majd a visszavágó Madridban, na az kemény lesz!Ha így termeli a gólokat pontokat mindkét csapat, akkor az lehet a sorsdöntő!Persze mi is hullajtunk pontokat, ők is, de még van egy rakás meccs!Sérülés eltiltás, elfújják a meccset, tudom is én.....

Én ezért gondolom, hogy iksz lesz!Madridnak nem kell kockáztatni, mert vezetik a tabellát, s nem találja meg őket a sajtó, ha "csak" 1 pontot visznek haza, sőt elmondhatják, hogy még ennyi se jött össze mostanában......Mi meg otthon vagyunk 98000 ember, rivális csapat, de nem mehetünk fejjel a falnak, nyugodt szervezett játékkal kell előrukkolni, s meg lehet a győzelem!De a védekezésre is nagyon kell koncentrálni, mert egy esetleges madridi első gól....Persze tudom 6:2nél is fordítottunk, s képes is a csapat fordítani, de az nagyon nehéz lesz!Én egy iksszel nem lennék csalódott, a győzelemben persze reménykedek, de óvatosság van bennem!Inkább legyen 0:0 mint 0:1.....De meglátjuk úgyis!

És ahogy Mourinho mondta 1 biztos november 30-a Kedd

Minden más talány......