Megvan a 3 pont, Kaká visszatért, nekem ma több nem kellett. Csak azért szánalmasnak nem mondtam volna magunkat!
Nyugodalmas jó éjszakát!

Az lehet, de még mindig jobb, mint a tegnapi Barca.. Getafe sem Levante szint volt.Száánalmas volt ma ez a real. Confused
Nyolc között kaphatnak már spanyolt is a legjobb 16-nál van a saját nemzetbeli-s szabály.csababarca írta:Ezek közül pedig nem hiszem,hogy elég lehet bármelyik ellen is egy ilyen teljesítmény. Marad még a Barca/Arsenal,de itt mi jutunk tovább,spanyolt meg nem kaphatnak direktbe a 8 között, illetve ugyanez a Valenciával is.
A roma-shaktar párharc győztesét kell kapniuk,hogy még tovább menjenek.
Alberto10 írta:A negyeddöntőben már kaphatnak spanyol csapatot is, tehát Real-Barca és Real-Valencia is lehet.csababarca írta:Egyébként most tuti megtörik a bl-átkuk. Nem létezik,hogy ez a Lyon kipicsázza őket. Utána ha nem makkolnak,akkor kaphatnak egy Milan/Tottenham,Chelsea,MU,Inter/Bayern fogatból egy csapatot.Ezek közül pedig nem hiszem,hogy elég lehet bármelyik ellen is egy ilyen teljesítmény. Marad még a Barca/Arsenal,de itt mi jutunk tovább,spanyolt meg nem kaphatnak direktbe a 8 között, illetve ugyanez a Valenciával is.
A roma-shaktar párharc győztesét kell kapniuk,hogy még tovább menjenek
A negyeddöntőben már kaphatnak spanyol csapatot is, tehát Real-Barca és Real-Valencia is lehet.csababarca írta:Egyébként most tuti megtörik a bl-átkuk. Nem létezik,hogy ez a Lyon kipicsázza őket. Utána ha nem makkolnak,akkor kaphatnak egy Milan/Tottenham,Chelsea,MU,Inter/Bayern fogatból egy csapatot.Ezek közül pedig nem hiszem,hogy elég lehet bármelyik ellen is egy ilyen teljesítmény. Marad még a Barca/Arsenal,de itt mi jutunk tovább,spanyolt meg nem kaphatnak direktbe a 8 között, illetve ugyanez a Valenciával is.
A roma-shaktar párharc győztesét kell kapniuk,hogy még tovább menjenek
S.Agüero írta:Ott a góóól!![]()
2-3.
Még 6 perc és emberelőnyben a Getafe! Hajrá
Ilyenkor rúg egy gólt a madrid.
Andris írta:Néha már unok keseregni, hogy egy ilyen Z kategóriás játékot se tudnak megfogni spanyol csapatok rajtunk kívül.![]()
Majd úgyis jön a kipottyanás a BLből, 8ad vagy 4ed döntőben úgyis lesz elégkomoly ellenfél ahhoz hogy egy ilyen szintű csapat nagyon bőven kiessen. Akkor majd talán elfogy az önbizalom, mert inkább csak ebből táplálkoznak.
Getafe hiába passzolgat sokkal jobban, ha ilyen amatőr hibákat vétenek kritikus helyzetekben.
Villarealban (asszem még hátravan nekik) bízok talán egyedül, ők jók lehetnek ponszerzésre.
nemsokkal, szerintem 3-4. 2vel biztosan, de ez csak amire konkrétan emlékszek. de nemérdekes ez, nehogymár őket kelljen szembeállítani.szajko írta:Ronaldo hány meccsel játszott többet mint Messi?
Ronaldot méregessük Bojanhoz.
egyértelműen magasabbAndris írta: Ronaldot méregessük Bojanhoz.
nemsokkal, szerintem 3-4. 2vel biztosan, de ez csak amire konkrétan emlékszek. de nemérdekes ez, nehogymár őket kelljen szembeállítani.szajko írta:Ronaldo hány meccsel játszott többet mint Messi?
zsuni írta:vegyél egy olyan baromi gyors támadóalakzatot, ami fénysebességgel száguld, és kreativ, hagyd az ellenfélnél a labdát, hogy a félpályán lendületböl, szereléssel egyböl le lehessen futni mindenkit. egyszerü mint az egyszeregy. persze ugyis csak hurrogás jönKomolyan érdekelne ez a recept, mert megpróbálnám alkalmazni megye 1ben ezt a féle taktikát.
vegyél egy olyan baromi gyors támadóalakzatot, ami fénysebességgel száguld, és kreativ, hagyd az ellenfélnél a labdát, hogy a félpályán lendületböl, szereléssel egyböl le lehessen futni mindenkit. egyszerü mint az egyszeregy. persze ugyis csak hurrogás jönKomolyan érdekelne ez a recept, mert megpróbálnám alkalmazni megye 1ben ezt a féle taktikát.
Tőlünk mondjuk meccsenként átlag 2-3 ilyet szednek el, mégis rúgunk 5öt mellé.zsuni írta:
mellékesen ismét egy 100%os ziccert állitottak meg tévesen lesen. ez ugye nem feltünö
pont ez az, hogy a játékban ő és Özil a felelős, HIgu meg Cronaldo tolja a gólokatmondjuk egy középpályástól egyáltalán nem rossz. inkább azt nézd, hogy hány gólpasszt adott.
mondjuk egy középpályástól egyáltalán nem rossz. inkább azt nézd, hogy hány gólpasszt adott.zsuni írta:Di Maria játékban szerintem kiváló, én pedig fogtam a fejem amikor leigazolták. Viszont fél év alatt 8 gól minden versenysorozatban (kb), azt azért nem mondanám erre hogy jol termel
saját magához képest nem igazán. Cé nem nagyon nyujtott sehol többet mint mondjuk a novemberi, decemberi formája.zsuni írta:jobb formában van az tény.