Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.04.21. 14:39:14

MichaaBee írta:Oké ez hogy itt osztjuk a Realt az undorító hentesjátéka miatt és osztjuk Mourinhót meg az elbunkerosodó focit (amivel egyetértek egyébként), de fordítsuk már meg ezt a dolgot! Minden évben ezt játsza ellenünk vagy a Real vagy valamelyik angol vagy Mourinho aktuális csapata és évek óta nem bírunk rá ellenszert találni. Azt hiszem legalább annyira ludas a Barcelona a tegnapi és előző évekbeli vereségekért, mint Mourinho taktikája. Nem hülye a portugál s.ggf.j se, amíg a világ legjobb csapata nem tud ellenszert az ocsmány focijára, addig miért változtasson? Az eredmény megvan, a foci nevű új iparágban pedig dől a lé a csapatának. Nagyon póruljárunk a BL-ben is, ha nem lesz újítás. Ugyanezt mondtam szombaton is a szerdai meccsre, lett újítás? Nem. Nyertünk? Nem.
Teljesen egyetertek veled. Mikor esely adodik egy jo kontratamadasra, akkor is csak lassan viszik fel a labdat, hatra passzolgatnak.
Ez az egy taktika van begyakorolva, igaz nagyon, de ha nem jon be, nincs lehetoseg a valtasra.
kanty
Llegenda del Barça

2011.04.21. 14:37:24

Kicsit lenyugodva én is leírnék pár dolgot.
Először is gratulálok a Real Madridnak, megérdemelten nyertek. Mondom ezt azért mert ők gólt rúgtak. :!: a barca pedig nem, egy olyan csapat, amelyik 120 percen keresztül nem tud gólt szerezni, az nem érdemli meg a győzelmet.
Kár azzal jönni, h a Madrid milyen játékkal nyert. Az számít, h a Barca játszik egyfajta játékot, e Real pedig hatástalanítani tudta és a saját játékukkal megszerezték a kupát.

Egy döntőben mindig fájó a vereség, főleg ha a legnagyobb rivális volt az ellenfél. DE ez is benne van, tovább kell menni, ennyi az egész. Pár nap múlva jön a BL, egy remek alkalom, h a fiúk megmutassák, h mire is képesek. Én bízok a csapatban és remélem, h a BL döntő meglesz.

Egyedül aki miatt mérges vagyok az Villa. Valami komoly gond van azzal az emberrel, semmi önbizalom, semmi játék, pontatlan megoldások sorozata. Nem tudom, h mi van vele, de eléggé fontos lenne, h minél hamarabb újra formába lendüljön, mert most olyan volt, mintha 10 emberrel álltunk volna ki.

Ahogy már az előbb említettem, következik a Bajnokok Ligája. Két meccs, ott tényleg ki kell jöjjön a két csapat közti különbség.
Hajrá!!!!
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.04.21. 14:33:18

Oké ez hogy itt osztjuk a Realt az undorító hentesjátéka miatt és osztjuk Mourinhót meg az elbunkerosodó focit (amivel egyetértek egyébként), de fordítsuk már meg ezt a dolgot! Minden évben ezt játsza ellenünk vagy a Real vagy valamelyik angol vagy Mourinho aktuális csapata és évek óta nem bírunk rá ellenszert találni. Azt hiszem legalább annyira ludas a Barcelona a tegnapi és előző évekbeli vereségekért, mint Mourinho taktikája. Nem hülye a portugál s.ggf.j se, amíg a világ legjobb csapata nem tud ellenszert az ocsmány focijára, addig miért változtasson? Az eredmény megvan, a foci nevű új iparágban pedig dől a lé a csapatának. Nagyon póruljárunk a BL-ben is, ha nem lesz újítás. Ugyanezt mondtam szombaton is a szerdai meccsre, lett újítás? Nem. Nyertünk? Nem.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
samy85
Capitá del Barça

2011.04.21. 14:15:01

visca el barca írta:és mit értek el vele? semmit. kaptak egy 5-öst. szerinted a barca szurkolokon kivul ki francot érdekel most h hogy jatszott a madrid? elárulom neked h senkit.

nekünk, akik a 80-20%-os labdabirtokláshoz vagyunk szokva, meg a meccsenkénti 5 rugott golhoz, gusztustalan amit amadrid csinál, de a cél szentesíti az eszközt.

és gyanitom, a madridi szurkolok 95%-t jobban érdeklik a kupák, mint h milyen bunkerfocival vertek meg minket
szomorú de így igaz
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.04.21. 14:05:39

Barcaman1993 írta:de ha megnézzük esetleg a Barcának, a Valencia, a Sevilla, a Villareal, vagy esetleg a Bilbao elleni meccseit, akkor láthatjuk, hogy azok a csapatok nem álltak be, hanem letámadtak és támadó focit játszottak.
és mit értek el vele? semmit. kaptak egy 5-öst. szerinted a barca szurkolokon kivul ki francot érdekel most h hogy jatszott a madrid? elárulom neked h senkit.

nekünk, akik a 80-20%-os labdabirtokláshoz vagyunk szokva, meg a meccsenkénti 5 rugott golhoz, gusztustalan amit amadrid csinál, de a cél szentesíti az eszközt.

és gyanitom, a madridi szurkolok 95%-t jobban érdeklik a kupák, mint h milyen bunkerfocival vertek meg minket
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.04.21. 14:02:49

gyu75 írta:SOHA nem tudnék a lelkem mélyén orulni ha így nyerne a Barca mint ahogy tegnap este nyert a Real. A foci a nézokért van , kellene hogy legyen s ez a madridot nem igazán érdekli. Ezért van az hogy 10 - 20 de 100 év múlva is arrol fognak beszélni az emberek hogy volt egy csapat ... a Barcelona . Ehelyett majd Ramos berakja az unokájának a mostani kupadontot 30 év múlva s a gyerek megkérdi : s te erre vagy buszke ?
Az a baj hogy a Mai labdarúgás már inkább a pénzről szól mint a közönségről!
nem rég volt egy felmérés, miszerint a labdarúgás mint sport iparágazat, az olaj iparral vetekedik....és simán előzi a drágakő kereskedelmet is...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.21. 13:51:45

gyu75 írta:SOHA nem tudnék a lelkem mélyén orulni ha így nyerne a Barca mint ahogy tegnap este nyert a Real. A foci a nézokért van , kellene hogy legyen s ez a madridot nem igazán érdekli. Ezért van az hogy 10 - 20 de 100 év múlva is arrol fognak beszélni az emberek hogy volt egy csapat ... a Barcelona . Ehelyett majd Ramos berakja az unokájának a mostani kupadontot 30 év múlva s a gyerek megkérdi : s te erre vagy buszke?
Na ez a lényeg. 20 év múlva ki fog erre a henteskedésre emlékezni? Na jó a durvasága miatt talán. De ezt a játékot amit a BARCELONA játszik, a gálák sorozatával arra mindenki emlékezni fog. Ez a baj egyébként, hogy manapság egyre több olyan edző van, mint Mourinho. A támadójáték egyáltalán ki lett dobva a kukába, aztán megy a bunkerfoci egész meccsen. Azt mondom, hogy a Barca büszke lehet, hogy emelt fővel, jó játékkal vesztett, míg a Real egy durva, bunkerfoci, középsz.r játékkal győzött. Néha előfordulnak ilyenek is, de én az ilyet a futball szégyenének tartom. Én elhiszem, hogy a Barca ellen nem lehet kitámadni, de ha megnézzük esetleg a Barcának, a Valencia, a Sevilla, a Villareal, vagy esetleg a Bilbao elleni meccseit, akkor láthatjuk, hogy azok a csapatok nem álltak be, hanem letámadtak és támadó focit játszottak. És ez a különbség a csapatok között. Egy Sevilla bátran mer támadni, míg egy Real Madrid egész meccsen a seggüket vakarják, megy a durváskodás, aztán egy helyzetet belőnek és azt hiszik, hogy ők a "királyok". Undorítónak tartom az ilyet... Remélem a BL-ben oda-vissza lemossuk őket a pályáról.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
gyu75
Barça B

2011.04.21. 13:29:42

Nem érzem úgy, hogy Cesc rosszul teljesített volna, sőt összességében nagyon is jó meccsen van túl. Volt két olyan helyzete, amit 10-ből 9-szer értékesít, most nem jött össze neki.
Tito Fabregasrol
gyu75
Barça B

2011.04.21. 13:26:25

Sziasztok

a tegnapi meccsen csak nekem tunt fel hogy a reálosok alattomos , brutális focit nyomnak ?
Na ezért zseniális José ... ha valaki állandóan azt nyomja hogy a bíró igazságtalan hogy kiállítja mindig a reálosokat a barca ellen annak az az eredménye ami tegnap is volt ...
Belinkelek ide egy videót amin meg lehet nézni mi tortént ...
3:50 tol ... a fontosabb momentumok
4:07 - Pepe alattomos sárgát éro
5:38 - újbol Pepe ez nálam egybol piros .. nézzétek a bal lábát , rá akar taposni , nem sikerul utána megrúgja a másik lábát
Ramos 2x 3x is alattomosan beáll , bepucsít a rohanó játékosnak 3:58 + 4:34
a játékosok nem is a labdát figyelik hanem a játékost hogy 3 lépést ne tehessen meg lábon

ez volt itt a baj ... mindig ez a baj a torpéket beletaposták a foldbe a 2 het vért ivó madridi mészárosok ... ezért érzi úgy minden futballszereto játékos hogy ez inkább csata mint a nagybetus FOCI
s most sajnos úgy is jott ki a végkifejlet hogy CR befejezett egy csodaszép akciót ... kb annyi centivel Pinto keze mellett mint amennyire Casillas beleért Pedro átemelésébe s Iniesta elpockolésébe.
Ha azok bemennek akkor most minden hír arrol szólna hogy a muvészet nyert a brutális bunkerfoci ellen.
SOHA nem tudnék a lelkem mélyén orulni ha így nyerne a Barca mint ahogy tegnap este nyert a Real. A foci a nézokért van , kellene hogy legyen s ez a madridot nem igazán érdekli. Ezért van az hogy 10 - 20 de 100 év múlva is arrol fognak beszélni az emberek hogy volt egy csapat ... a Barcelona . Ehelyett majd Ramos berakja az unokájának a mostani kupadontot 30 év múlva s a gyerek megkérdi : s te erre vagy buszke ?

s nem mellékesen a madrid gólja ... Pintonak mennyi centire ment el keze mellett ? ... valahol olvasom hogy jól helyezett fejes ... hát én állítom ezt Pinto [auto_cenzúra] be
Nem érzem úgy, hogy Cesc rosszul teljesített volna, sőt összességében nagyon is jó meccsen van túl. Volt két olyan helyzete, amit 10-ből 9-szer értékesít, most nem jött össze neki.
Tito Fabregasrol
samy85
Capitá del Barça

2011.04.21. 12:49:31

ez tényleg nem igaz.... Most meg pep... őt is elkell küldeni? ezt fejezzük már be.... ezeket késöbb majd egy hónap múlva csak vissza kéne nézni... kikapunk 3év alatt 1x a Realtól, és már forradalom van... na ezt nem kéne...
Pepnek sokat köszönhetünk... nem is megyek vissza sokat az időben... Rosell tippje... VV tv műsorban adott vicces nyilatkozata? az arc megnőtt... és Pep védte meg a klub imidzsét... h ő nincs olyanok lettünk volna, mint egy-két Madridi firkász....Capise?
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.21. 12:41:22

albicelesteX írta:
Ha meg van hozzá a megfelelő játékosanyag akkor meddig tart?Nyilván kell hozzá az edző is,de azért nem ő találta ezt fel...Maximum ezt a maximális fegyelmet verte beléjük.
Ha csak a fegyelmet verte beléjük ahhoz is több kell,mint amit Pep csinál.
EszteR#7
Barça B

2011.04.21. 12:35:20

torrentkiller írta:nem tudom volt-e már:
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... 85?nocache
ekkora satu hogy lehet valaki :twisted:
tudod erre mondják Isten nem ver bottal... :wink:
Visca Barca :) / " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.04.21. 12:29:29

nem tudom volt-e már:
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... 85?nocache
ekkora satu hogy lehet valaki :twisted:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
albicelesteX
A Vadász

2011.04.21. 12:24:08

Zozzy 5 írta:
albicelesteX írta: Nem mondom,hogy én sem fogom nézni,inkább azt mondom bele bele nézek.Erre az állóháborúra meg favágó madridiakra nem vagyok kíváncsi.És nem is akarok ideg betegeskedni sem a fórumon sem otthon.És lejáratni magamat.Mert ehhez meg az ilyen győzelmekhez nem tudok gratulálni senkinek..ehhez nem kell semmi extra.
a világ legjobbjait levédekezni 120 percen keresztül valóban semmi extra nem kell. gratulálok.

valahogy kevesebbnek érzem guardiola szerepét azzal, hogy beküldi messi-t középre és annyit mond neki, hogy csináld leo, mint azt, ahogy Mourinho kidolgozta hihetetlen precizitással ezt a stratégiát.
Ha meg van hozzá a megfelelő játékosanyag akkor meddig tart?Nyilván kell hozzá az edző is,de azért nem ő találta ezt fel...Maximum ezt a maximális fegyelmet verte beléjük.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.04.21. 12:22:57

Szeretem mikor ilyen nagy arca van a madridisták nagy részének.
Remélem a real játékosok is követik ezt a példát és jól megleckéztetjük őket a BL-ben.

Negatív hsz-eket el sem olvastam inkább itt csak a pozitívakat, abból legalább tudok erőt meríteni.
Ne szidjuk a Barcát hanem támogassuk!
Vamos!!! :twisted:
fcjoc
Entrenador del Barça

2011.04.21. 12:13:51

így van.

most kell egy hét "pihi", nagyon sokat segítene. le kell tisztázni a dolgokat, bár szvsz nincs nagy gőz.. 2 meccs, meg kell hogy legyen!
Alamizsna kupa nekik, Nívós kupa('k) nekünk :)

csakabarca!!
Barca Norbi
Barça C

2011.04.21. 12:09:22

Erről a játékmegölésről az a véleményem, hogy meg kell nézni a 2. félidőt. Ha akarunk, akkor tudunk támadni, mert vagyunk olyan jó csapat, hogy bármikor bárki ellen rákényszerítsük a saját játékunkat. Sok helyen olyan felvetéseket olvasok, miszerint a Madrid elfáradt a 2. félidőre. Ez azért nem elfogadható, mert már a félidő elején átvettük az irányítást és ugye előtte volt 15 perc PIHENŐ! A meccs képének megváltozása Pep mester érdeme.

A csapatról pedig az a véleményem, mint sokan másoknak. Semmit nem lehet nekik felróni, mert felszántják a pályát, de nem a szívükkel, hanem a becsületükkel. Mentálisan elfáradtak a játékosok, jóllakottak nagyrészt. Kezdünk olyan lenni, mint egy robot, ami megy előre, de csak az üzemanyag hajtja és a tűz már nem ég benne. Ez egy kicsit elhamarkodott gondolatmenet lehet és lehet, hogy csak a csalódottság mondatja velem, de így látom a dolgokat az előző hónapok alapján.

A BL párharcról pedig: 50-50%-ra adnám az esélyeket. Jobb csapat vagyunk, mint a Madrid, a világ legjobbja. Mind egyéniségekben, mind csapatszinten, de az ősi rivális lelkével egyenlíti ki a fizika törvényeit. Reménykedem a sikerben, Visca el Barca!

A kupagyőzelemhez gratula a Madridnak, megérdemelt volt.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.04.21. 12:06:05

samy85 írta:nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem
így van. és a madridnál c ronaldot leszamitva a többi szinte azonos kategoria (szamomra legalabb is).

nalunk meg van xavi, iniesta, messi, villa, pedro ötös, akiknek egyszeruen semmi alternativajuk. thiago, bojan és ennyi. ez sajnos édeskevés.

szerencsétlen afellayt is megvetük, de már látni h pep favorizálja. pedig [auto_cenzúra] jó játékos, sztem rég volt már ekkora igazolásunk... csak azzal, hogy játszik 5-10 perceket sokat nem tud felmutatni
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.04.21. 12:03:15

torrentkiller írta: Ott 2 meccsen, akárhogy játszik a Madrid, ki kell hogy jöjjön a különbség a 2 csapat között. Főleg ha az odavágón sikerülne 1-2 gólt lőnünk.

Eddig 210 perc alatt sem jött ki a különbség. Nem tudom, én félek a bl-től is. Nem azért mert nem bízom a srácokban, de amit a madridisták csinálnak...Most sajnálom hogy Ibra nincs itt, az legalább lekaszabolt volna pár sunyi szemetet.
samy85 írta:nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem... hosszú a szezon....

Nem is a létszámmal van a gond, elég lenne a keret, ha minőségi játékosok ülnének a padon.
Tegnap a real padján ott ült Adebayor, Higu,Benzema,Kaká...ugye ők azért az előrejátékhoz ha úgy van hozzá tudnak tenni.
Nálunk ki jött volna be? Nincs ember a padon,aki javulást jelentett volna. Ezért örültem volna, ha Pedro padon kezd pl, mert akkor neki meglett volna a veszélye, ha beáll a második félidőben...
Mondjuk tegnap egy Thiagot megnéztem volna a második félidőben.

Észre kell venni, hogy ilyen Affelay szintű gyerekekkel csak a létszám nő, a minőség nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
madmushroom
Capitá del Barça

2011.04.21. 11:47:58

A kapu előtt impotensek vagyunk, nincsen játékosunk aki átlövéssel igazán veszélyeztetni tudna, nincs centerünk, az ilyen betömörülő foci ellen pedig elengedhetetlen lenne. Sajnos Villa és Pedro formán kívül. Nagyon szomorú vagyok a tegnapi miatt, remélem ez az ezüstérem plusz motivációt jelent majd a BL elődöntőn.
Léfe
Entrenador del Barça

2011.04.21. 11:41:08

Megöli a szép spanyol focit Mou. Marhaság. Csak ellenünk játszik igy.
Egyébbként a gyözelemet nem kell megmagyarázni. Mindig a vesztesek keresnek kifogásokat. Mint mi most. Pedig "csak"az a gond, hogy tompák voltunk és néhányan formán kivül vannak, komoly cseréink meg elől nincsenek. Éa a Madrid miért nem volt fáradt ?
Fecó
samy85
Capitá del Barça

2011.04.21. 11:37:41

zsuni írta:el kéne fogadni, hogy messi iniesta és xavi sem Isten, ugyanazok az emberek mint mindenki más..
Xaviék ettől függetlenül úgyérzem hogy a topban vannak ami a posztjukon, a játéktudásukat illeti... sőt... ezt elfolgultság nélkül is mondhatom szerintem... az volt hogy fáradtak vagyunk.... nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem... hosszú a szezon.... A Madrid tegnap nagyon jól játszott... ugye a szép játék nem konzisztens a hatékonnyal,jóval... Megérdemelték

szerk: hoppá :oops: most nézem... dupla hsz... 1000 bocs
vagy, ezt benéztem, mégsem dupla :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára samy85 2011.04.21. 12:09:29-kor.
Kép
davidvilla007
Barça B

2011.04.21. 11:33:29

NA srácok egy költői kérdés! Mi lesz szerintetek a bl ben?Tovább jutunk?
samy85
Capitá del Barça

2011.04.21. 11:31:47

sjd írta:Talán Rosell mondta, hogy nem kell csere, hanem majd az ifikre számít? (persze aztán nem számít rájuk) Rosell-nek nem volt szüksége Marquez-re?
Rosell üldözte el Eto'o-t és kérte aztán Ibrát, majd veszett össze vele is, bukva 50 millát az egészen? (és most nincs pénz minőségi cserékre)
Mondjuk akkor még Laporta volt az elnök... és nem arról van szó, hogy a Pep nem jól igazolt, -mert trénernek kiváló, de manegerként van hova fejlődnie. Ibra baklövés volt eto'o nagyon hiányzik a sok mozgásával... de
a klub azt hiszem nem igazolt 2 játékost még amikor kellet volna... nyáron... nem kiabálom azt hogy ég a ház.. mert ez a csapat hihetetlen még így is... fiatalokra építeni, ez a klub mentalitása... csak most valami eltolodott. ugyértem a Xaviék utáni közvetlen generáciok nem értek ekkorára... és most hiába vannak ott a tehetségesebbnél tehetségesebb fiataljaink, akik világklasszisok lehetnek, ha ilyenkor még nem számolhatunk velük.. MÉG...
a jövő adott de most kéne játékos... a padunk rövid a többi él klubéhoz képest... ezen nincs mit szépíteni...
Kép
zsuni
Capitá del Barça

2011.04.21. 11:31:11

Ha Bírókat küldtek volna a meccsre, nem ilyen töketleneket, már az első félidőben kiállt volna pepe és albiol... A bírónak kellett volna megfognia már nagyon korán a meccset, nem tudom az az idóta mégis mit gondolt? Elhitte, hogy ha legyintget a karjával, majd megnyugszik mindenki? Gratulálok neki, ilyen pocsék sporit küldeni egy iylen rangos meccsre... Hatalmas szégyen... És ne mondja már meg nekem senki, hogy nem a madridnak fújt, mert kinevetem... Mert ha a Barcának fújt volna, kb 3-an mehettek volna zuhanyozni a realtól, minden félreértés nélkül, teljesen jogosan...
ó, megnyugtatlak,a pályaválasztó csapattól is lemehetett volna 1-2 ember nyugodt szívvel.
ARBELOA meg mindig is ilyen sunyi volt, amire tudnék még 43ezer példát mondani hány ilyen van.
azt én sem értem hogy ki hol mikor látta azt, hogy a madrid 120percen át a tizenhatosa előtt állt és 8 emberrel védekezett. ezek szerint én rugtam be annyira hogy pepét már a barca 16osnál sokszor láttam letámadni és emiatt ő volt néha az érkező befejező játékos. el kéne fogadni, hogy messi iniesta és xavi sem Isten, ugyanazok az emberek mint mindenki más..
Válasz küldése