Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Teljesen egyetertek veled. Mikor esely adodik egy jo kontratamadasra, akkor is csak lassan viszik fel a labdat, hatra passzolgatnak.MichaaBee írta:Oké ez hogy itt osztjuk a Realt az undorító hentesjátéka miatt és osztjuk Mourinhót meg az elbunkerosodó focit (amivel egyetértek egyébként), de fordítsuk már meg ezt a dolgot! Minden évben ezt játsza ellenünk vagy a Real vagy valamelyik angol vagy Mourinho aktuális csapata és évek óta nem bírunk rá ellenszert találni. Azt hiszem legalább annyira ludas a Barcelona a tegnapi és előző évekbeli vereségekért, mint Mourinho taktikája. Nem hülye a portugál s.ggf.j se, amíg a világ legjobb csapata nem tud ellenszert az ocsmány focijára, addig miért változtasson? Az eredmény megvan, a foci nevű új iparágban pedig dől a lé a csapatának. Nagyon póruljárunk a BL-ben is, ha nem lesz újítás. Ugyanezt mondtam szombaton is a szerdai meccsre, lett újítás? Nem. Nyertünk? Nem.
szomorú de így igazvisca el barca írta:és mit értek el vele? semmit. kaptak egy 5-öst. szerinted a barca szurkolokon kivul ki francot érdekel most h hogy jatszott a madrid? elárulom neked h senkit.
nekünk, akik a 80-20%-os labdabirtokláshoz vagyunk szokva, meg a meccsenkénti 5 rugott golhoz, gusztustalan amit amadrid csinál, de a cél szentesíti az eszközt.
és gyanitom, a madridi szurkolok 95%-t jobban érdeklik a kupák, mint h milyen bunkerfocival vertek meg minket
és mit értek el vele? semmit. kaptak egy 5-öst. szerinted a barca szurkolokon kivul ki francot érdekel most h hogy jatszott a madrid? elárulom neked h senkit.Barcaman1993 írta:de ha megnézzük esetleg a Barcának, a Valencia, a Sevilla, a Villareal, vagy esetleg a Bilbao elleni meccseit, akkor láthatjuk, hogy azok a csapatok nem álltak be, hanem letámadtak és támadó focit játszottak.
Az a baj hogy a Mai labdarúgás már inkább a pénzről szól mint a közönségről!gyu75 írta:SOHA nem tudnék a lelkem mélyén orulni ha így nyerne a Barca mint ahogy tegnap este nyert a Real. A foci a nézokért van , kellene hogy legyen s ez a madridot nem igazán érdekli. Ezért van az hogy 10 - 20 de 100 év múlva is arrol fognak beszélni az emberek hogy volt egy csapat ... a Barcelona . Ehelyett majd Ramos berakja az unokájának a mostani kupadontot 30 év múlva s a gyerek megkérdi : s te erre vagy buszke ?
Na ez a lényeg. 20 év múlva ki fog erre a henteskedésre emlékezni? Na jó a durvasága miatt talán. De ezt a játékot amit a BARCELONA játszik, a gálák sorozatával arra mindenki emlékezni fog. Ez a baj egyébként, hogy manapság egyre több olyan edző van, mint Mourinho. A támadójáték egyáltalán ki lett dobva a kukába, aztán megy a bunkerfoci egész meccsen. Azt mondom, hogy a Barca büszke lehet, hogy emelt fővel, jó játékkal vesztett, míg a Real egy durva, bunkerfoci, középsz.r játékkal győzött. Néha előfordulnak ilyenek is, de én az ilyet a futball szégyenének tartom. Én elhiszem, hogy a Barca ellen nem lehet kitámadni, de ha megnézzük esetleg a Barcának, a Valencia, a Sevilla, a Villareal, vagy esetleg a Bilbao elleni meccseit, akkor láthatjuk, hogy azok a csapatok nem álltak be, hanem letámadtak és támadó focit játszottak. És ez a különbség a csapatok között. Egy Sevilla bátran mer támadni, míg egy Real Madrid egész meccsen a seggüket vakarják, megy a durváskodás, aztán egy helyzetet belőnek és azt hiszik, hogy ők a "királyok". Undorítónak tartom az ilyet... Remélem a BL-ben oda-vissza lemossuk őket a pályáról.gyu75 írta:SOHA nem tudnék a lelkem mélyén orulni ha így nyerne a Barca mint ahogy tegnap este nyert a Real. A foci a nézokért van , kellene hogy legyen s ez a madridot nem igazán érdekli. Ezért van az hogy 10 - 20 de 100 év múlva is arrol fognak beszélni az emberek hogy volt egy csapat ... a Barcelona . Ehelyett majd Ramos berakja az unokájának a mostani kupadontot 30 év múlva s a gyerek megkérdi : s te erre vagy buszke?
Ha csak a fegyelmet verte beléjük ahhoz is több kell,mint amit Pep csinál.albicelesteX írta:
Ha meg van hozzá a megfelelő játékosanyag akkor meddig tart?Nyilván kell hozzá az edző is,de azért nem ő találta ezt fel...Maximum ezt a maximális fegyelmet verte beléjük.
tudod erre mondják Isten nem ver bottal...torrentkiller írta:nem tudom volt-e már:
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... 85?nocache
ekkora satu hogy lehet valaki
Ha meg van hozzá a megfelelő játékosanyag akkor meddig tart?Nyilván kell hozzá az edző is,de azért nem ő találta ezt fel...Maximum ezt a maximális fegyelmet verte beléjük.Zozzy 5 írta:a világ legjobbjait levédekezni 120 percen keresztül valóban semmi extra nem kell. gratulálok.albicelesteX írta: Nem mondom,hogy én sem fogom nézni,inkább azt mondom bele bele nézek.Erre az állóháborúra meg favágó madridiakra nem vagyok kíváncsi.És nem is akarok ideg betegeskedni sem a fórumon sem otthon.És lejáratni magamat.Mert ehhez meg az ilyen győzelmekhez nem tudok gratulálni senkinek..ehhez nem kell semmi extra.
valahogy kevesebbnek érzem guardiola szerepét azzal, hogy beküldi messi-t középre és annyit mond neki, hogy csináld leo, mint azt, ahogy Mourinho kidolgozta hihetetlen precizitással ezt a stratégiát.
így van. és a madridnál c ronaldot leszamitva a többi szinte azonos kategoria (szamomra legalabb is).samy85 írta:nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem
torrentkiller írta: Ott 2 meccsen, akárhogy játszik a Madrid, ki kell hogy jöjjön a különbség a 2 csapat között. Főleg ha az odavágón sikerülne 1-2 gólt lőnünk.
samy85 írta:nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem... hosszú a szezon....
Xaviék ettől függetlenül úgyérzem hogy a topban vannak ami a posztjukon, a játéktudásukat illeti... sőt... ezt elfolgultság nélkül is mondhatom szerintem... az volt hogy fáradtak vagyunk.... nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem... hosszú a szezon.... A Madrid tegnap nagyon jól játszott... ugye a szép játék nem konzisztens a hatékonnyal,jóval... Megérdemeltékzsuni írta:el kéne fogadni, hogy messi iniesta és xavi sem Isten, ugyanazok az emberek mint mindenki más..
Mondjuk akkor még Laporta volt az elnök... és nem arról van szó, hogy a Pep nem jól igazolt, -mert trénernek kiváló, de manegerként van hova fejlődnie. Ibra baklövés volt eto'o nagyon hiányzik a sok mozgásával... desjd írta:Talán Rosell mondta, hogy nem kell csere, hanem majd az ifikre számít? (persze aztán nem számít rájuk) Rosell-nek nem volt szüksége Marquez-re?
Rosell üldözte el Eto'o-t és kérte aztán Ibrát, majd veszett össze vele is, bukva 50 millát az egészen? (és most nincs pénz minőségi cserékre)
ó, megnyugtatlak,a pályaválasztó csapattól is lemehetett volna 1-2 ember nyugodt szívvel.Ha Bírókat küldtek volna a meccsre, nem ilyen töketleneket, már az első félidőben kiállt volna pepe és albiol... A bírónak kellett volna megfognia már nagyon korán a meccset, nem tudom az az idóta mégis mit gondolt? Elhitte, hogy ha legyintget a karjával, majd megnyugszik mindenki? Gratulálok neki, ilyen pocsék sporit küldeni egy iylen rangos meccsre... Hatalmas szégyen... És ne mondja már meg nekem senki, hogy nem a madridnak fújt, mert kinevetem... Mert ha a Barcának fújt volna, kb 3-an mehettek volna zuhanyozni a realtól, minden félreértés nélkül, teljesen jogosan...