2011.04.29. 08:07:58
Ozsi!
Úgy látom ebben a témakörben nem igazán vagyunk egy állásponton, Mourinhot túltárgyaltuk, bár, hogy örökre tiltsák el és egyéb más hsz-k elég viccesek!
Én már csak a birkák közé tartozok, ahogy egy kedves forumozó megjegyezte, azokat, akik elismerik zseniális munkáját!
Részünkről szerintem felesleges csinálni tovább a cirkuszt, „csúnyát” mondott az Uefára, Unicefre megfogja kapni a büntetését?Igen, nálam itt az ügy lezárva, megoldva!A RM feljelentése meg szintén nevetséges, mert mint írtam, a bíró nem fogja megváltoztatni a döntését!Sajnálom, hogy idáig fajult a 2 klub között a viszony, s lehet mondani, hogy igen, mert Mourinho a megtestesedett ördög, de ez 1, nem igaz, 2, sokall összetettebb a probléma!Régen is kőkemények voltak a klasszikusok, most meg mindkét klub „sír”, hogy ez rugdosódik, a másik színészkedik, ez reklamál, az pofázik…..Holnap már bajnoki, az most a legfontosabb, majd Kedden jöhet a visszavágó, azt túl kell élni, s pár hónapig megint elcsendesedik a helyzet!
Az biztos, érdekes lesz a visszavágó, s egy speciális helyzet, bár nem hiszem, hogy nekünk esnének, marad az agresszív területszűkítés, esetleg feljebb a kapujuktól, s megpróbálni kontrázni!Nagyon nem hiszem, hogy kitámadnának az elején, esetleg csak ha már időben is mindegy nekik!Részünkről, meg okosan türelmesen el kell dugni a labdát, s lecsorgatni a meccset!Innen már csak fatális katasztrófa kell ahhoz, hogy kiessünk, s ez nem is fog bekövetkezni!