azért a mellett a tény mellett nem szabad elmenni, hogy ezek a műesések egyikét sem fújta be a bíró, Alvesét kivéve.
De ha már a műesések: Di Maria triplaszaltóit is be lehetne ide rakni, és CR-nek is volt egy-két ilyenje. Szóval ezért ők sem mentek a szomszédba. És azokat még be is fújta nekik a bíró.
És akkor mi is összeállíthatnánk egy videót, hogy mik fölött siklott el a bíró, kezdve Marcello Pedrotaposásával. Először azt hittem, hogy véletlen volt. Aztán a kapu mögüli kamera felvételén látszik, ahogy lenéz Pedrora, és utána tapos oda. Szóval sima piros lehetett volna. Na és adebayor Fight Club-beli viselkedése is bekerülhetne simán.
És ez csak ez a meccs volt, a másik kettőről ne is beszéljünk.
Ez a lényeg, és örülök, hogy most jól látjátok a helyzetet, előző meccsek után mást tapasztaltam.
Mérkőzések nagy részében mind a két oldalon találni műeséseket, nagyhalált, durvaságokat. Szerintem utóbbi el clasicok ide tartoznak.
Marcelo tényleg undorító volt, teljesen egyértlemű, hogy szándékosan lépett rá a lábára. Összevetve mindent a bíró rosszul is fújt meg nem is. rosszul, mert nem büntetett egy rakat dolgot (mondjuk egy nagy hiba), de szerintem mindent egybevetve arányosan kapott és nem kapott büntetést a két csapat, így bírózni értelmetlen (főleg nekünk madridistáknak, mert lehet hogy kijött volna az x de pepet akkor is ki lehetett állítani)