Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Hiszed vagy sem, gondolkodtam azon hogy beleírjam hogy a clássicókat leszámítvaozsimiki írta:ejnyelluisllach89 írta: Szerintem ma berámolnak 5-6-7-t, de a két nagy csak idegenben fog pontokat veszíteni, ez tuti.![]()
szóval tutira kikapunk Madridban majd![]()
![]()
ejnyelluisllach89 írta: Szerintem ma berámolnak 5-6-7-t, de a két nagy csak idegenben fog pontokat veszíteni, ez tuti.
A Real Madrid hivatalos kezdője: Casillas; Ramos, Varane, Albiol, Marcelo; Alonso, Lass; Di María, Kaká, C.Ronaldo; Higuaín. Cserék: Adán, Arbeola, Khedira, Granero, Callejón, Özil és Benzema.shutterisland írta:ha ma a madrid nem a rayoval játszana, hanem akár valencia,betis,atleticoval, akkor ma jogosan reménykedhetnénk abban, hogy ismét buknak, mivel formán kívül vannak, és simán benne lenne az x legalább.
de így, hogy a rayot fogadják, szerintem talraállnak, megszórják őket.
túl könnyű a sorsolásuk itt az elején. (az elkövetkezendő 5 fordulóban már nekik is jön a zaccosabb út : espanyol(i),betis(o),malaga(i),villareal(o),sociedad(i) )
remélem hullajtanak még pontot, úgy lenne jó belemenni majd a clasicókba, hogy nálunk van a pontelőny.
Ugyanezen a véleményen vagyok. Szép-szép, de felesleges. Nem a Madrid miatt kritizálom, a Nou Camp-os ötlet is butaság sztem.visca el barca írta:ez ugyanolyan csillivilli [auto_cenzúra] lenne mint amit nalunk is terveztek.
remélem egyikből sem lesz semmi. teljesen felesleges...
ez ugyanolyan csillivilli [auto_cenzúra] lenne mint amit nalunk is terveztek.
ezzel mi bajod van?
milyen ritmusból? a tavalyiból? ne vicceljünk. ha az edző sem mondja azt,hogy gyerekek,trágyák voltatok,akkor ki? a játékosok is azt hihetik,hogy a körülmények...nem ők.albicelesteX írta:„A végelszámolásnál az összegyűjtött pontok számítanak, mi pedig már öt pontot vesztettünk el. Valóban aggasztó – ismerte el José Mourinho, a madridiak portugál trénere. – Az első félidőben nem játszottunk jól, de a szünet után egyértelműen mi domináltunk annak ellenére, hogy nem sok lehetőséget dolgoztunk ki. El kell ismerni, a Racing remekül védekezett. Hiába minden erőfeszítésünk, nem voltunk elég dinamikusak, a színészkedések és az időhúzó cserék miatt pedig a ritmusunkból is kiestünk."
Megint José!Por Qué?Jo No entiendo por qué!!!![/b]
na ezaz,mi az,hogy 10métert kell lefutnia a gól előtt,amugy kocoghat?ilyen alapon egy támadónak csak annyit kell futnia,hogy gólt szerezzen/gólpasszt adjon? hát nem hiszem,messi pedig különösen nem teheti ezt meg a szurkolókkal szemben sem,mert ilyenkor elfelejti,honnan is jött.mindegy,egyébként a két assist nagyon szép volt,csak azon kívül,hogy rosszul játszott,még nem is akart semmit a meccsen.daffy írta:én nem érzem a kettő közti különbséget. ennyi pénzért és a mezért ami rajta van,ne legyen "kényelmes". ha nincs kedve játszani,cserét kell kérni. amikor cé sétálgat,akkor is rohadt pipa vagyok,mert ezzel majdnem arcok köpi a csapattársai és szurkolóit,akik nem ezt várják. ez flegmaság nálam,nem kényelmesség.ziipp írta:Messinek azt a 10 métert kell megfutnia a gól előtt, illetve a hirtelen megindulásainál. Közben kocoghat. Azt viszont nem lehet mondani, hogy ne támadna le - van amikor kényelmes, de szerintem nem flegma.felician333 írta:ezt nagyon adom,hihetetlen volt,ahogy letámadtak és visszaszerveződtek a kontráknál.nem tudtuk uralni a középpályát,ami általában a miénk.messi miatt nagyon csalódott vagyok,nem azért,mert rossz napot fogott ki,hát istenem..de az a kedvtelenség és bizonytalanság,nameg engem kifejezetten hergel már,hogy csak kocog,le sem támad,lesen marad ilyesmik.ne legyen már ilyen,nem engedheti meg magának.
én nem érzem a kettő közti különbséget. ennyi pénzért és a mezért ami rajta van,ne legyen "kényelmes". ha nincs kedve játszani,cserét kell kérni. amikor cé sétálgat,akkor is rohadt pipa vagyok,mert ezzel majdnem arcok köpi a csapattársai és szurkolóit,akik nem ezt várják. ez flegmaság nálam,nem kényelmesség.ziipp írta:Messinek azt a 10 métert kell megfutnia a gól előtt, illetve a hirtelen megindulásainál. Közben kocoghat. Azt viszont nem lehet mondani, hogy ne támadna le - van amikor kényelmes, de szerintem nem flegma.felician333 írta:ezt nagyon adom,hihetetlen volt,ahogy letámadtak és visszaszerveződtek a kontráknál.nem tudtuk uralni a középpályát,ami általában a miénk.messi miatt nagyon csalódott vagyok,nem azért,mert rossz napot fogott ki,hát istenem..de az a kedvtelenség és bizonytalanság,nameg engem kifejezetten hergel már,hogy csak kocog,le sem támad,lesen marad ilyesmik.ne legyen már ilyen,nem engedheti meg magának.
Messinek azt a 10 métert kell megfutnia a gól előtt, illetve a hirtelen megindulásainál. Közben kocoghat. Azt viszont nem lehet mondani, hogy ne támadna le - van amikor kényelmes, de szerintem nem flegma.felician333 írta:ezt nagyon adom,hihetetlen volt,ahogy letámadtak és visszaszerveződtek a kontráknál.nem tudtuk uralni a középpályát,ami általában a miénk.messi miatt nagyon csalódott vagyok,nem azért,mert rossz napot fogott ki,hát istenem..de az a kedvtelenség és bizonytalanság,nameg engem kifejezetten hergel már,hogy csak kocog,le sem támad,lesen marad ilyesmik.ne legyen már ilyen,nem engedheti meg magának.
ezt nagyon adom,hihetetlen volt,ahogy letámadtak és visszaszerveződtek a kontráknál.nem tudtuk uralni a középpályát,ami általában a miénk.messi miatt nagyon csalódott vagyok,nem azért,mert rossz napot fogott ki,hát istenem..de az a kedvtelenség és bizonytalanság,nameg engem kifejezetten hergel már,hogy csak kocog,le sem támad,lesen marad ilyesmik.ne legyen már ilyen,nem engedheti meg magának.Fecooo írta:annyi tanulsága volt a mai meccsünknek, h ismét kiderült, h ellenünk is lehet FOCIZNI! nagyszerű meccs volt, a Valencia dicséretet érdemel(megint)!