Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Most először én is álmodtam és szintén 3-1et. Mondjuk én álmomban gólt is lőttem szóval annyira nem veszem komolyanRinku írta:Azt álmodtam, hogy 3:1-re nyertünk!No mindegy is igazából a győzelem mértéke, csak eggyel legyen több nekünk a végén, mint nekik!
Ne magadból indulj ki... Nálad már nem régen nem minden6ó Mou, ami nagyon is rendjén van, de...daffy írta:ez minden meccs előtt elhangzik valaki(k)től,de most őszintén,mi tud még összedőlni madridban?
ez minden meccs előtt elhangzik valaki(k)től,de most őszintén,mi tud még összedőlni madridban?Sándor_is írta:Nem teljesen értek egyet azzal, hogy nincs nyomás a Madrid-on. Lehet, hogy ki tudnak úgy jönni a pályára, hogy nincs veszítenivalójuk, de hogyha "meccsbe kerülnek", akkor már megint lesz + noch dazu, hogyha kezd elmenni a hajó (2-vel vezetünk pl.), akkor pedig Mou-n lesz hatalmas nyomás..., mert még egy sima zakót nem bír ki a fővárosi gyomor...
(Amikor az RM-hez ment JM, akkor az volt a célja, hogy kicsinálja a Barcát, de másfél év után nagyon nem vagyunk mess(z)i a pillanattól, hogy épp fordítva történjen, és leomoljon a Mou-szobor...)
Nagyon kíváncsi vagyok a meccsre, szvsz elképzelhető, hogy hasonlókkal tüzeli most Pep is Puyolékat.

nem csak emiatt lenne fontos, hanem mint korábban írtam, ha nyerünk, megfordul az örökmérleg, 87 barca győzelem lenne, és ugye 86 madrid siker....ez azért nem kicsi tüske lenne...nekik...nekünk pedig büszkeségvisca el barca írta:soakig u gondoltam, h nem fontos a holnapi meccs, a tovabbjutas valahogy csak meg lesz, aztán ma rájöttm, h jo lenne egy ujabb oriasi alázást tartani, hátha összeomlanának annyira, h lesz egy két bukta nekik a bajnokikon...

Így van, erre próbáltunk "burkoltan" utalni, hogy ha nem tudsz vagy nem akarsz változtatni, akkor lassacskán tényleg megválunk tőled. Pontosan olyan egyszerű dolog ez, ahogyan leírtad.herr.toth írta:nem hiányzolén olvasója vagyok napi szinten (tagja is február 18-tól újra)
amit mihiii leírt felfogtam, de a stílusomon nem tudok változtatni. ilyen vagyok, ezen változtatni nem lehet . becuppogni nem fogok. az oldal ugye a tiétek, ti döntitek el ki lehet itt és ki nem. ha ugy érzitek haszontalan vagyok,nem emelem a szinvonalat akkor kireptettek.
Andris te meg nyugodtan vedd le a kiirásodbár a te véleményed az ...
az h miért az az én titkom marad
Azért az ezredik vereség után már nem olyan meglepő, hogy nem dúltok fúltok annyira mint régebben. Elégé vaknak kell annak lenni aki még mindig csak a szerencsében és a bíróban UEFA-ban UNICEF-ben stb. látja a vereségek okát.madridronie írta:Nem kötekedésképpen, de szerintem elég rég jártál a Madridistán! Az utóbbi időben ugyanis a döntő többség elég egyöntetűen vallja, elismeri, hogy a Barca jelenleg/vagy inkább még mindig jobb csapat!És ez igenis unicum,amit meg kéne becsülni. Ha átlesnék a ti oldalatokra,én sem csodálkoznék,ha egyöntetűen a szokásos köröket futnák (csítörsz,lájörsz,ektörsz,UNICEFFIFAmindenki...)
Ennek örülök,köszi.herr.toth írta:
amit mihiii leírt felfogtam, de a stílusomon nem tudok változtatni. ilyen vagyok, ezen változtatni nem lehet . becuppogni nem fogok. az oldal ugye a tiétek, ti döntitek el ki lehet itt és ki nem. ha ugy érzitek haszontalan vagyok,nem emelem a szinvonalat akkor kireptettek.
még az a szerencse, hogy ez nem rajtad múlik.herr.toth írta:nem hiányzolén olvasója vagyok napi szinten (tagja is február 18-tól újra)![]()
nem hiányzolén olvasója vagyok napi szinten (tagja is február 18-tól újra)
shutterisland írta: én olvasója vagyok napi szinten (tagja is február 18-tól újra) és annyiban igaza van madridronie-nek, hogy azért nincs ott akkora fröcsögés...vagyis alapjáraton nincs, de ha történik valami apróság (aranylabda, betis piroslap ellenünk,stb...) mindig van rá néhány megjegyzés...de talán ez egészséges is.
régebben sokkal nagyobb barca utálat volt ott a levegőben, mára lecsendesült.
(bár zárójelben azért ideírom, hogy azért ez nagyban attól is függ, mikor van R.M.C.F pihenőn, akkor kb feleződik a barca oltások száma.)