2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így van. Ahogy a riporter is mondta, ameddig a real nem rúgja meg a 2. gólt addig meleg a pite. És tessékfcjoc írta:ahol egy kicsit nem a realnak fújnak, már nem is nyernek. simán benne volt az x a játékban!8!
jövőhéttől sirok egyet minden meccs előtt.visca el barca írta:értetlenül állok az előtt, hogy egyszeruen senki nem bír legalabb egy dontetlent jatszani a madriddal. ilyen a világon nincs h ezek az ezek mindig minden meccset megnyernek....
visca el barca írta:értetlenül állok az előtt, hogy egyszeruen senki nem bír legalabb egy dontetlent jatszani a madriddal. ilyen a világon nincs h ezek az ezek mindig minden meccset megnyernek....
Hát sajna az azt jelentené, hogy a Chelsea (vagy már a Milan) kiütötte a Barcát...ilyen áron nem kell jo5é fricskaG.Gabe írta:
Jah igen, bocsika![]()
Már előre agyaltam a Chelsea-Real meccsen. Mekkora lenne, ha Jo5é kiesne ellenük
Nemrég olvastam, vagy mondta a kommentátor, hogy C. Ronaldo idén még nem talált be szabadrúgásból...shutterisland írta:akkor szerintem tuti jobban állunk, mert cr nem hiszem, hogy rúgott 4 szabigólt idén, mást meg nem enged oda.![]()
csak azért vagyok kíváncsi, mert elvileg cé a világ egyik, ha nem a legjobb szabilövőjének van beállítva.
Lőtt egyáltalán szabiból? Elvileg idén borzasztóan rosszul lövi őket, de legalábbis egyik se megy be.shutterisland írta:akkor szerintem tuti jobban állunk, mert cr nem hiszem, hogy rúgott 4 szabigólt idén, mást meg nem enged oda.![]()
csak azért vagyok kíváncsi, mert elvileg cé a világ egyik, ha nem a legjobb szabilövőjének van beállítva.
Xavi lőtt a Granadának is, asszem azt a meccset azzal a góllal nyertükshutterisland írta:van arról stat, hogy hány szabadrúgás gólt rúgott a szezonban a barca és a real ? én konkrétan 3 szabigólra emlékszek tőlünk így hirtelen. (villa-milan,messi-am,xavi-sevilla...)