Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ebben lehet valami, de ha a végén három ponton belül lesz a különbség, amire azt gondolom van esély, mivel a szezon végére általában a Barcelona jobb formában szokott lenni, mint a Madrid, akkor az Osasuna elleni meccs miatt nagyon mérges leszek Guardiolára, az a három pont még nagyon hiányozhat. Ha most például csak 5 pont lenne a különbség, akkor azt mondanám, hogy kb 50-50% lenne az esély (leginkább azért mert a hazai klasszikust egy kiélezett helyzetben nem hiszem, hogy elbuknák, plusz most talán egy kicsit jobb formában érzem a Barcát), de így azért bravúr lenne már a bajnoki cím, mindenesetre köszi a Malagának, nagyon kellett már egy ilyen eredmény.G.Gabe írta:Szerintem lélektan miatt hangoztatja ezt.JanPieterzoon írta:Ideje volt már, legutóbb a Betis ellen sem játszottak túl jól, meg kicsit korábban a Rayo Vallecano ellen is szoros volt a meccs. Mondjuk pont nem ezen a meccsen számítottam pontvesztésre, de annyi baj legyen. Messiék pedig végre idegenben is meggyőzően játszanak, ahogy az utóbbi években is a február után sikerült újra magasabb fokozatba kapcsolni.
Ezért sem értem miért adta fel Guardiola a bajnokságot, szerintem még van esély, ha nem is mi vagyunk a favoritok. 8 pont, a klasszikus után lesz 5 pont. Ha néhány fordulóval ezelőtt az Osasuna ellen nem pihen egyszerre Xavi, Iniesta és Fabregas is (a Leverkusenre készülve... ), akkor a klasszikust is beleszámolva már csak 2 pont lenne a hátrány, ami meg simán hozható lenne.
Higgye el a Madrid, h elsők...
És talán ezzel a fiúkról is le akarja venni a terhet.
Igen, Marchenat kinyomták a 90. percben és Xavi Torres a 93. percben szerezte a győztes gólt.messideco írta:Villareal? Ne vicceljünk, most kaptak ki a Levantétól.
ozsi, pesszimista vagyok én is, de a classicon ütjük őket az már csak 5 pont. jővőhéten mennek az életükért küzdő villarrealhoz, ahol most molinát kiteték, hátha az uj edző egy kicsit felrázza őket.ozsimiki írta:Örülök az x-nek,de maradok full pesszimista továbbra is ,látva bizonyos dolgokat ebben a szezonban, sajnos ez már el van döntve. Most kb 2pont lenne a fórjuk, ááá hagyom is. 8 az előnyük, ez van.
Szerintem lélektan miatt hangoztatja ezt.JanPieterzoon írta:Ideje volt már, legutóbb a Betis ellen sem játszottak túl jól, meg kicsit korábban a Rayo Vallecano ellen is szoros volt a meccs. Mondjuk pont nem ezen a meccsen számítottam pontvesztésre, de annyi baj legyen. Messiék pedig végre idegenben is meggyőzően játszanak, ahogy az utóbbi években is a február után sikerült újra magasabb fokozatba kapcsolni.
Ezért sem értem miért adta fel Guardiola a bajnokságot, szerintem még van esély, ha nem is mi vagyunk a favoritok. 8 pont, a klasszikus után lesz 5 pont. Ha néhány fordulóval ezelőtt az Osasuna ellen nem pihen egyszerre Xavi, Iniesta és Fabregas is (a Leverkusenre készülve... ), akkor a klasszikust is beleszámolva már csak 2 pont lenne a hátrány, ami meg simán hozható lenne.
Így van. Ahogy a riporter is mondta, ameddig a real nem rúgja meg a 2. gólt addig meleg a pite. És tessékfcjoc írta:ahol egy kicsit nem a realnak fújnak, már nem is nyernek. simán benne volt az x a játékban!8!
jövőhéttől sirok egyet minden meccs előtt.visca el barca írta:értetlenül állok az előtt, hogy egyszeruen senki nem bír legalabb egy dontetlent jatszani a madriddal. ilyen a világon nincs h ezek az ezek mindig minden meccset megnyernek....
visca el barca írta:értetlenül állok az előtt, hogy egyszeruen senki nem bír legalabb egy dontetlent jatszani a madriddal. ilyen a világon nincs h ezek az ezek mindig minden meccset megnyernek....