2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ismételten megkérdezem: miért is?messideco írta:Megmondtam, és tartom a szavam, addig nem nézek Senal meccset, amíg Wenger a csapat edzője...
Bár van benne ráció, de én emlékszek olyanra a japántól, hogy ő olyan helyre szeretne igazolni, ahol a kedvenc posztján játszatják, vagyis a csatár mögött.matador írta:---Rooney---Van Persie---
Kagawa----------------Nani
-----Cleverley-Carrick-----
Még vagy 10 évig akkor.messideco írta:Megmondtam, és tartom a szavam, addig nem nézek Senal meccset, amíg Wenger a csapat edzője...
És erről leginkább a csapatvezetés tehet. Mióta tartják is úgy számon Robint,mint Európa egyik legjobb csatára? (az egy dolog,hogy sokat volt sérült,sokan érezték,ha lesz egy teljes szezonja,ott robbantani fog). Nem 1-2 éve.. Mennyi lehetősége volt a csapatnak arra,hogy levegyen egy kicsi terhet a nagy ágyúk vállairól és megerősítsék a keretet? Ott volt a lehetőség, de nem éltek vele. Trófeát szeretne nyerni RvP,de maradt volna, ha nem húzza az utolsó pillanatig az Arsenal a vásárlást. Ha tavaly Cesc helyére nem csak egy Artetat hoznak,hanem mellé még legalább egy olyan embert,akit nem most raboltak egy ifi csapatból,talán másként alakult volna. A holland helyében már én is idegbajos lettem volna.. A hitegetés,amibe beleunt szvsz és nem (csak) a trófea hiányba. De ez nem egy védőbeszéd, mert Manchesterbe igazolni egy bunkó,tirpák (by Morfológus) dolog volt...Game90 írta:Ahogy várható volt, RvP elment.
Végig olvastam. Jár a riszpekt?Game90 írta:U.i.: respect, aki elolvasta, kicsit hosszú lett és tudtam volna még írni
Csak akkor húzták volna rá a legenda jelzőt, ha a lehetséges kupák helyett inkább marad annál a klubnál, ahol gyakorlatilag felnőtt, játékossá vált és a sorozatos sérülések ellenére sem adták el.socio66 írta:
egyébként az is vicces, hogy rvp egy 'majdnem legenda', ugyanakkor csomóan írják, hogy tulajdonképpen a nyolc évéből egyetlen egy volt kiemelkedő, ez kicsit paradox dolog.
Én sem felejtem el...messideco az Henry topikban írta:http://www.youtube.com/watch?v=w-H70yLl-DQ
Soha sem felejtem elA koleszben akkorát visítottam, hogy azt hitték elment az eszem
Ez a kép valami hatalmas öngól.Főleg Torressel meg Owennel MU mezbe.
Szerintem leírtam már:Tocy írta: Oké, csak itt azért fog játszani egy Nani is, meg lehet hogy egy Valencia is ( SAF előszeretettel használ két támadó szélsőt... ), sok lesz a támadóból.
Oké, csak itt azért fog játszani egy Nani is, meg lehet hogy egy Valencia is ( SAF előszeretettel használ két támadó szélsőt... ), sok lesz a támadóból.matador írta:Kagawa nem csatár, hanem támadó középpályás.barca99 írta:
Volt egy jó Rooney - Chicharito és egy Rooney - Welbeck páros, erre jött Kagawa, valamelyik fiatal csatár így egyből hátrébb szorul. Most viszont ott lesz RvP is, egy Rooney - RvP - Kagawa kezdő pedig nem életszerű, legfeljebb kisebb csapatok ellen otthon.
Annyira csatár, mint Iniesta. Tehát teljesen életszerű akárki ellen az, hogy ez a 3 játékos egyszerre legyen a pályán.
Igen, ebben igazad van. A véleményemet azonban továbbra is tartom.matador írta:Kagawa nem csatár, hanem támadó középpályás.
Annyira csatár, mint Iniesta.
Kagawa nem csatár, hanem támadó középpályás.barca99 írta:
Volt egy jó Rooney - Chicharito és egy Rooney - Welbeck páros, erre jött Kagawa, valamelyik fiatal csatár így egyből hátrébb szorul. Most viszont ott lesz RvP is, egy Rooney - RvP - Kagawa kezdő pedig nem életszerű, legfeljebb kisebb csapatok ellen otthon.
ab1daL írta:Elvileg van Persie a MU-ban 235,000 fontot fog keresni hetente, ami évi 12,2 millió font.De elvileg a City, és még a Juventus nagyobb fizut adott volna neki, ha lehet hinni az infónak..
Vermaelen gondolom. Vagyis neki kéne adni.sjay írta:Az tudható már, ki lesz a CSK az Arsenalban következő szezonban? Egy arra méltót sem tudnék sajnos kiemelni.. régen imádtam az Ágyusokat, sajnálom őket kicsit.
Ne is mondd...A MU viszont elég komolyan megerősödött, A Rooney-Van Persie páros mögöttük egy dortmundi formát hozó Kagawával gyilkos lehet.
Már volt olyan kép is, ahol a mezét égetik...socio66 írta:olvasgatom az arsenal szurkolók hozzászólásait, hát természetesen megint nem a vezetőség a hibás a többségnél, hanem a játékos a mocsok, az áruló, mert elmegy.
Frimpongsjay írta:Az tudható már, ki lesz a CSK az Arsenalban következő szezonban? Egy arra méltót sem tudnék sajnos kiemelni.. régen imádtam az Ágyusokat, sajnálom őket kicsit.