Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

1. Március 16-án műtötték, és 4-8 hetes kihagyást jósoltak neki. Ha szerencsénk van talán a visszavágóra felépülhet. Talán...BritishKnight írta:Pár kérdés:
Puyol mikorra épül fel?
Mi a Bayern "gálakezdője"?
Kik azok a München játékosok, akik nem lehetnek ott az odavágón?
Kik azok a München játékosok, akik egy sárga lap esetén ki kell hogy hagyják a visszavágót?
A bajoroknak meg ott lesz weltklassepep71 írta:Nagyon kiváncsi leszek a meccsekre, hogy a labdabirtoklás, hogy fog alakulni. Sztem Münchenben biztos a bayernnél lesz többet a laszti, nagyon jó a letámadásuk és ők is szeretik maguknàl tartani a labdát. Nagyon nagy párharc lesz, de Messink csak nekünk van ezért ez elég nagy előny:)
Így van! Ha már "parádés játékkal" "simán" "bírói segítségek nélkül" átmentek mindenkin, most már nem adják senkinek bármibe is kerül. Minket meg megint eltoltak idáig a bírók, az UEFA, meg a UNICEF. Hát ez a Madrid tényleg megérdemli. Remélem Műringyó büszke lesz majd a címre, ha megnyerik. Bár ha jól belegondolok a többit is így nyerte, és még Ő mondja...Deus írta:visca el barca írta:mindegy, a csoportkörben sem bírta a madrid megverni őket, remélem most is így lesz. bízom bennük, németek, csúsznak másznak, 90 percig mennek mint a gép, ráadásul focizni is tudnak.
Ámen. Remélem, hogy igazad lesz.![]()
Csak hogy az az én álláspontom, hogy a Real már nem fog bénázni, mivel már elődöntőben vannak, és közel nekik a 10. serleg.Fel lesznek tüzelve, Jo5é meg nem hülye.
Kontrázni fog a Madrid!visca el barca írta: legalabb annyi esélyt adhattak volna szegény dortmundnak h otthon játsszák a visszavágót![]()
mindegy, a csoportkörben sem bírta a madrid megverni őket, remélem most is így lesz. bízom bennük, németek, csúsznak másznak, 90 percig mennek mint a gép, ráadásul focizni is tudnak.
visca el barca írta:mindegy, a csoportkörben sem bírta a madrid megverni őket, remélem most is így lesz. bízom bennük, németek, csúsznak másznak, 90 percig mennek mint a gép, ráadásul focizni is tudnak.
szerintem a real lett volna a legnehezebb, mert bár a bayern valamivel jobb csapatnak tűnik, a real már tud ellenünk játszani, és az utóbbi meccseken ezt bizonyították is.hát sajnálom h az amugy sem sziporkázó csapatunk a 3 csapat közül a létező legnehezebbet kapta.
legalabb annyi esélyt adhattak volna szegény dortmundnak h otthon játsszák a visszavágótDeus írta:Rezgő golyók rulz![]()
Annyira átlátszó volt az egész. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy így lesz.
Nekem úgy rémlik az ABC dominált a lista készítésekor!csababarca írta:Véletlenül pont úgy mutatták be a csapatokat, ahogy kisorsolták őket,plusz a listában is úgy voltak...![]()
Nyeressük meg a reallal a tizediket művelet folytatódik...okosan csinálják.
Kittenberger írta:Nagyon nehéz volt a 3 párosítás közül eltalálni a megfelelőt, ez igen! egy kész NostradamusAlcantara írta:Mit mondtam emberek!!!!
Csak tisztázta, hogy Messi a világ legjobb játékosa, jobbat még nem látott, ám a mostani BL gólkirály Cristiano lesz mert előnyben van (ha jól tudom) 2 góllal Messivel szembenDeus írta:Engem is érdekelne, mivel munkahelyen vagyok, így nem tudom nézni.