Plusz Kroos mert ő sérült és ebben a szezonban nem játszhat már ha jól tudom.salas9 írta:1. Március 16-án műtötték, és 4-8 hetes kihagyást jósoltak neki. Ha szerencsénk van talán a visszavágóra felépülhet. Talán...BritishKnight írta:Pár kérdés:
Puyol mikorra épül fel?
Mi a Bayern "gálakezdője"?
Kik azok a München játékosok, akik nem lehetnek ott az odavágón?
Kik azok a München játékosok, akik egy sárga lap esetén ki kell hogy hagyják a visszavágót?
2. Nagyjából így néz ki: Neuer - Lahm, Dante, van Buyten(Boateng), Alaba - Schweinsteiger, J. Martinez - Kroos, Müller, Ribéry - Mandzukic
3. Mandzukic az egyetlen aki nem játszhat a hazai mérkőzésükön. Helyette Gomez vagy Pizzarro kezd valószínűleg.
4. Ha jók az írások akkor Lahm, Dante és L.Gustavo van 2-2 sárgánál a bajoroknál.
Bajnokok Ligája & Európa Liga
- salas9
- Entrenador del Barça
1. Március 16-án műtötték, és 4-8 hetes kihagyást jósoltak neki. Ha szerencsénk van talán a visszavágóra felépülhet. Talán...BritishKnight írta:Pár kérdés:
Puyol mikorra épül fel?
Kik azok a München játékosok, akik egy sárga lap esetén ki kell hogy hagyják a visszavágót?
2. Nagyjából így néz ki: Neuer - Lahm, Dante, van Buyten(Boateng), Alaba - Schweinsteiger, J. Martinez - Kroos, Müller, Ribéry - Mandzukic
3. Mandzukic az egyetlen aki nem játszhat a hazai mérkőzésükön. Helyette Gomez vagy Pizzarro kezd valószínűleg.
4. Ha jók az írások akkor Lahm, Dante és L.Gustavo van 2-2 sárgánál a bajoroknál.

A bajoroknak meg ott lesz weltklassepep71 írta:Nagyon kiváncsi leszek a meccsekre, hogy a labdabirtoklás, hogy fog alakulni. Sztem Münchenben biztos a bayernnél lesz többet a laszti, nagyon jó a letámadásuk és ők is szeretik maguknàl tartani a labdát. Nagyon nagy párharc lesz, de Messink csak nekünk van ezért ez elég nagy előny:)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 0llFo922O4#!

Én is attól tartok, hogy a Real fog a döntőbe jutni a másik ágról. Nem lesz könnyű dolguk, hisz a Dortmund nagyon erős, de szerintem Mourinho kitalálja a győztes taktikát ellenük, illetve CR is döntő tényező lehet. Akármennyire is szimpatikus a Dortmund, 10 százaléknál többet nem adnék a továbbjutásukra, bármi is történt a csoportkörben.
Nagyon kiváncsi leszek a meccsekre, hogy a labdabirtoklás, hogy fog alakulni. Sztem Münchenben biztos a bayernnél lesz többet a laszti, nagyon jó a letámadásuk és ők is szeretik maguknàl tartani a labdát. Nagyon nagy párharc lesz, de Messink csak nekünk van ezért ez elég nagy előny:)
- Xaby Hernandez
- Barça B
- Kapcsolat:
[quote="torotam"]Bayern-Barca:
A legnemesebb vadat kell elejteni a döntőért! Igazán nagy mérkőzések lesznek! Tudom, hogy esélyesebb a München, de jobban örülök nekik, mint a Madridnak, már herótom van Mourinhotól és a csapatától, phűűjj!
..a döntőben úgyis találkozunk velük
A legnemesebb vadat kell elejteni a döntőért! Igazán nagy mérkőzések lesznek! Tudom, hogy esélyesebb a München, de jobban örülök nekik, mint a Madridnak, már herótom van Mourinhotól és a csapatától, phűűjj!
..a döntőben úgyis találkozunk velük

Xavi a Legnagyobb!!!
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Érdekes párharcok lesznek. A Real-BVB közül egyértelműen a Real az esélyesebb, és simán tovább is fognak jutni.
A mi párharcunk viszont egyáltalán nem egyértelmű. Szerintem, ha az első meccsen egy döntetlent, vagy egy győzelmet össze tudunk szedni, akkor mi vagyunk a favoritok. Ha a Bayern jut tovább, akkor szerintem meg is nyeri a sorozatot, de ha mi jutunk tovább, véleményem szerint a Real nyeri a BL-t.
Nagyon örülnék, ha a bajnokság mellett a BL-t is meg tudnánk nyerni, de erre én most 20-25% esélyt látok.
pár kérdés:
Puyol mikorra épül fel?
Aki tudna ezekre válaszolni, annak hálás leszek
A mi párharcunk viszont egyáltalán nem egyértelmű. Szerintem, ha az első meccsen egy döntetlent, vagy egy győzelmet össze tudunk szedni, akkor mi vagyunk a favoritok. Ha a Bayern jut tovább, akkor szerintem meg is nyeri a sorozatot, de ha mi jutunk tovább, véleményem szerint a Real nyeri a BL-t.
Nagyon örülnék, ha a bajnokság mellett a BL-t is meg tudnánk nyerni, de erre én most 20-25% esélyt látok.
pár kérdés:
Puyol mikorra épül fel?
Aki tudna ezekre válaszolni, annak hálás leszek

"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
- barca2010
- Jugador d'estrella
Így van! Ha már "parádés játékkal" "simán" "bírói segítségek nélkül" átmentek mindenkin, most már nem adják senkinek bármibe is kerül. Minket meg megint eltoltak idáig a bírók, az UEFA, meg a UNICEF. Hát ez a Madrid tényleg megérdemli. Remélem Műringyó büszke lesz majd a címre, ha megnyerik. Bár ha jól belegondolok a többit is így nyerte, és még Ő mondja...Deus írta:visca el barca írta:mindegy, a csoportkörben sem bírta a madrid megverni őket, remélem most is így lesz. bízom bennük, németek, csúsznak másznak, 90 percig mennek mint a gép, ráadásul focizni is tudnak.
Ámen. Remélem, hogy igazad lesz.![]()
Csak hogy az az én álláspontom, hogy a Real már nem fog bénázni, mivel már elődöntőben vannak, és közel nekik a 10. serleg.Fel lesznek tüzelve, Jo5é meg nem hülye.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
- torotam
- Jugador d'estrella
Kontrázni fog a Madrid!visca el barca írta: legalabb annyi esélyt adhattak volna szegény dortmundnak h otthon játsszák a visszavágót![]()
mindegy, a csoportkörben sem bírta a madrid megverni őket, remélem most is így lesz. bízom bennük, németek, csúsznak másznak, 90 percig mennek mint a gép, ráadásul focizni is tudnak.

Cr elfut, gól. Ennyi.
Visca el BARCA!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Dortmund-Real
Ha az odavágót nem tudja megnyerni a Borussia, akkor szvsz ez a párharc el is dőlt. Sok múlhat ezen. Nagyon szurkolok a Dortmundnak!
EL
Fenerbache-Benfica
Én abszolút favoritnak tartom a portugálokat. Ennek megfelelően szerintem viszonylag simán be is jutnak a döntőbe. Európa egyik legjobb formájában lévő csapat és jóval nehezebb ellenfeleket ejtett ki, mint a Fener. A törökök nagy nehezen jutottak el idáig a Betén, a Plzenen és a Lazion át. Tovább fog menni a Benfica!
Chelsea-Basel
Ezt is hasonlóan egyértelműnek látom. Nagyon örülnék, ha a Chelseat is meglepnék, de kötve hiszem, hogy ez sikerülni fog.
A tippem egy Benfica-Chelsea döntő, ahol remélem a portugálok diadalmaskodnak.
Ha az odavágót nem tudja megnyerni a Borussia, akkor szvsz ez a párharc el is dőlt. Sok múlhat ezen. Nagyon szurkolok a Dortmundnak!
EL
Fenerbache-Benfica
Én abszolút favoritnak tartom a portugálokat. Ennek megfelelően szerintem viszonylag simán be is jutnak a döntőbe. Európa egyik legjobb formájában lévő csapat és jóval nehezebb ellenfeleket ejtett ki, mint a Fener. A törökök nagy nehezen jutottak el idáig a Betén, a Plzenen és a Lazion át. Tovább fog menni a Benfica!
Chelsea-Basel
Ezt is hasonlóan egyértelműnek látom. Nagyon örülnék, ha a Chelseat is meglepnék, de kötve hiszem, hogy ez sikerülni fog.
A tippem egy Benfica-Chelsea döntő, ahol remélem a portugálok diadalmaskodnak.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
annyiban örülök, hogy végre megmérkőzünk a bayern-el, ennek a meccsnek létre kellett jönnie, óriási lesz.
és ha nem lesz bírói tévedés, akkor a kiesésünket is el fogom tudni fogadni, mert ők talán az egyetlen csapat, akinek így elöljáróban azt gondolom őszintén tudnék gratulálni, nem bekkelnek, nem csalják a játékot, nem olajpénzből épültek, stb.
nyilván a tökéletes a dortmund lett volna, mint leginkább megoldható feladat, aztán a másik ágon harcoljon a két nagy ellenfél, de így sem rossz.
és ha nem lesz bírói tévedés, akkor a kiesésünket is el fogom tudni fogadni, mert ők talán az egyetlen csapat, akinek így elöljáróban azt gondolom őszintén tudnék gratulálni, nem bekkelnek, nem csalják a játékot, nem olajpénzből épültek, stb.
nyilván a tökéletes a dortmund lett volna, mint leginkább megoldható feladat, aztán a másik ágon harcoljon a két nagy ellenfél, de így sem rossz.
- Deus
- Boixos Nois
visca el barca írta:mindegy, a csoportkörben sem bírta a madrid megverni őket, remélem most is így lesz. bízom bennük, németek, csúsznak másznak, 90 percig mennek mint a gép, ráadásul focizni is tudnak.
Ámen. Remélem, hogy igazad lesz.

Csak hogy az az én álláspontom, hogy a Real már nem fog bénázni, mivel már elődöntőben vannak, és közel nekik a 10. serleg.

- shutterisland
- Director del Fútbol
szerintem a real lett volna a legnehezebb, mert bár a bayern valamivel jobb csapatnak tűnik, a real már tud ellenünk játszani, és az utóbbi meccseken ezt bizonyították is.hát sajnálom h az amugy sem sziporkázó csapatunk a 3 csapat közül a létező legnehezebbet kapta.
a bayern még semmit nem bizonyított abból, hogy mit tud kezdeni a mi focink ellen.
simán lehet, hogy nem ízlik nekik az, ha nem náluk van a laszti.
CSALTAK MEGINT, meg mindig, most éppen ellenünk! igaza volt annak a 33%nak, aki aztmondta (hú baszki, háromból eltalálta), hogy a bayern kapjuk, ők tényleg mögé látnak a dolgoknak.

- visca el barca
- Presidente del Barça
legalabb annyi esélyt adhattak volna szegény dortmundnak h otthon játsszák a visszavágótDeus írta:Rezgő golyók rulz![]()
Annyira átlátszó volt az egész. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy így lesz.

mindegy, a csoportkörben sem bírta a madrid megverni őket, remélem most is így lesz. bízom bennük, németek, csúsznak másznak, 90 percig mennek mint a gép, ráadásul focizni is tudnak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nekem úgy rémlik az ABC dominált a lista készítésekor!csababarca írta:Véletlenül pont úgy mutatták be a csapatokat, ahogy kisorsolták őket,plusz a listában is úgy voltak...![]()
Nyeressük meg a reallal a tizediket művelet folytatódik...okosan csinálják.
- torotam
- Jugador d'estrella
Bayern-Barca:
Dortmund-Madrid:
Kikövezett úton akarják a Madridot a hőn áhított 10. címükhöz vezetni, előbb Galata, most Dortmund. Innen nekik kinéz a döntő.
Dortmund-Madrid:
Kikövezett úton akarják a Madridot a hőn áhított 10. címükhöz vezetni, előbb Galata, most Dortmund. Innen nekik kinéz a döntő.
Visca el BARCA!
CSALÁS
Amúgy elég véletlen, hogy a Barca meg a Real is a második meccsét is otthon játszhatja. A Galata meg a PSG ellen is. Ejj-ejj-ejj
Lewandowski remélem megmutatja a MU-nak, hogy meg kell venniük

Amúgy elég véletlen, hogy a Barca meg a Real is a második meccsét is otthon játszhatja. A Galata meg a PSG ellen is. Ejj-ejj-ejj
Lewandowski remélem megmutatja a MU-nak, hogy meg kell venniük

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Véletlenül pont úgy mutatták be a csapatokat, ahogy kisorsolták őket,plusz a listában is úgy voltak...

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Egyébként miért nem úgy húznak, hogy előbb az egyik párosítás egyik csapatát húzzák, aztán a másik egyikét? Így csak a harmadik húzásnál derülne ki a végső megoldás, nem a másodiknál...
Kittenberger írta:Nagyon nehéz volt a 3 párosítás közül eltalálni a megfelelőt, ez igen! egy kész NostradamusAlcantara írta:Mit mondtam emberek!!!!
Szerintem ebben a stílusban az NSO-n folytasd a kommentelést!
Ott megfelelően értékelnek a hasonszőrűek.
- salas9
- Entrenador del Barça
Csak tisztázta, hogy Messi a világ legjobb játékosa, jobbat még nem látott, ám a mostani BL gólkirály Cristiano lesz mert előnyben van (ha jól tudom) 2 góllal Messivel szembenDeus írta:Engem is érdekelne, mivel munkahelyen vagyok, így nem tudom nézni.

A legkevésbé őket szerettem volna. Nyilván őket kaptuk.
Két meccs tökéletes játékkal és ott vagyunk a döntőben. Így leírva milyen könnyen hangzik!
Két meccs tökéletes játékkal és ott vagyunk a döntőben. Így leírva milyen könnyen hangzik!