Nekem úgy rémlik az ABC dominált a lista készítésekor!csababarca írta:Véletlenül pont úgy mutatták be a csapatokat, ahogy kisorsolták őket,plusz a listában is úgy voltak...![]()
Nyeressük meg a reallal a tizediket művelet folytatódik...okosan csinálják.
Bajnokok Ligája & Európa Liga
- torotam
- Jugador d'estrella
Bayern-Barca:
A legnemesebb vadat kell elejteni a döntőért! Igazán nagy mérkőzések lesznek! Tudom, hogy esélyesebb a München, de jobban örülök nekik, mint a Madridnak, már herótom van Mourinhotól és a csapatától, phűűjj!
Dortmund-Madrid:
Kikövezett úton akarják a Madridot a hőn áhított 10. címükhöz vezetni, előbb Galata, most Dortmund. Innen nekik kinéz a döntő.
A legnemesebb vadat kell elejteni a döntőért! Igazán nagy mérkőzések lesznek! Tudom, hogy esélyesebb a München, de jobban örülök nekik, mint a Madridnak, már herótom van Mourinhotól és a csapatától, phűűjj!
Dortmund-Madrid:
Kikövezett úton akarják a Madridot a hőn áhított 10. címükhöz vezetni, előbb Galata, most Dortmund. Innen nekik kinéz a döntő.
Visca el BARCA!
CSALÁS
Amúgy elég véletlen, hogy a Barca meg a Real is a második meccsét is otthon játszhatja. A Galata meg a PSG ellen is. Ejj-ejj-ejj
Lewandowski remélem megmutatja a MU-nak, hogy meg kell venniük

Amúgy elég véletlen, hogy a Barca meg a Real is a második meccsét is otthon játszhatja. A Galata meg a PSG ellen is. Ejj-ejj-ejj
Lewandowski remélem megmutatja a MU-nak, hogy meg kell venniük

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Véletlenül pont úgy mutatták be a csapatokat, ahogy kisorsolták őket,plusz a listában is úgy voltak...

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Egyébként miért nem úgy húznak, hogy előbb az egyik párosítás egyik csapatát húzzák, aztán a másik egyikét? Így csak a harmadik húzásnál derülne ki a végső megoldás, nem a másodiknál...
Kittenberger írta:Nagyon nehéz volt a 3 párosítás közül eltalálni a megfelelőt, ez igen! egy kész NostradamusAlcantara írta:Mit mondtam emberek!!!!
Szerintem ebben a stílusban az NSO-n folytasd a kommentelést!
Ott megfelelően értékelnek a hasonszőrűek.
- salas9
- Entrenador del Barça
Csak tisztázta, hogy Messi a világ legjobb játékosa, jobbat még nem látott, ám a mostani BL gólkirály Cristiano lesz mert előnyben van (ha jól tudom) 2 góllal Messivel szembenDeus írta:Engem is érdekelne, mivel munkahelyen vagyok, így nem tudom nézni.

A legkevésbé őket szerettem volna. Nyilván őket kaptuk.
Két meccs tökéletes játékkal és ott vagyunk a döntőben. Így leírva milyen könnyen hangzik!
Két meccs tökéletes játékkal és ott vagyunk a döntőben. Így leírva milyen könnyen hangzik!

Nem lepett meg a dolog. Már tegnap megmondtam, nem csak én, sokmindenki más, idén a Madridot a bírók is tolják, a döntőben kell lenniük. Melegebbek már voltak a gólyok egyszer, nem nehéz még egyszer megcsinálni 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2013.04.12. 12:35:14-kor.
94:39 6 - 1
-
- Barça C
Nagyon nehéz volt a 3 párosítás közül eltalálni a megfelelőt, ez igen! egy kész NostradamusAlcantara írta:Mit mondtam emberek!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
ennél komplexebben már csak az lett volna rosszabb, ha idegenbe van a visszavágó.
hát sajnálom h az amugy sem sziporkázó csapatunk a 3 csapat közül a létező legnehezebbet kapta.
jelenlegei erőviszonyokat tekintve nem m vagyunk a párharc esélyesei.
csak eltolják a realt a döntőig (hogy onnan egy durva nagyot essenek)

hát sajnálom h az amugy sem sziporkázó csapatunk a 3 csapat közül a létező legnehezebbet kapta.
jelenlegei erőviszonyokat tekintve nem m vagyunk a párharc esélyesei.
csak eltolják a realt a döntőig (hogy onnan egy durva nagyot essenek)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2013.04.12. 12:34:35-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- salas9
- Entrenador del Barça
FC Bayern München-FC Barcelona
Gondoltam...
Nem baj, nem rossz. Jó, hogy otthon lesz a visszavágó. Ezen kívül az első mérkőzésen Mandzukic nem játszhat helyette Gomez/Pizzaro nem ugyan az
Dortmund-Real Madrid
Hát, hát...
Remélem Klopp összeszedi a csapatát és újra megtréfálják Jo5ét és bandáját 
Gondoltam...

Dortmund-Real Madrid
Hát, hát...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2013.04.12. 12:36:03-kor.

- shutterisland
- Director del Fútbol
mindig a barca kapja a leggyengébbet 

Éreztem, hogy megkapják a Dortmundot.
A legjobb játékos, akit valaha látott játszani! Ennyi!régész írta:mit mondott? csak némán tudom nézni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alcantara 2013.04.12. 12:38:22-kor.
Mit mondtam emberek!!!!
Na, Ruud megmondta a frankót Messiről!!!