alparka23 írta:Motaro írta:Naná, hogy Real drukkerként "valahogy nem tudod elítélni". Nekem a belem kifordulna, ha egy ilyen játékos lenne a csapatban, aminek szurkolok, még ha extraklasszis is. Jó helyen van ő ott, passzol a személyisége a gőgös, "úriemberek klubja", "fehér balett", "20. század csapata" "mi vagyunk a legjobbak akkor is, ha nem" imázshoz.
Ugyan hagyjuk már ezt a belem kifordul szöveget...

)
ha messi nem ásitozik a pályán egész évben hanem lő legalább annyi es olyan fontos golokat mint CR téged is hidegen hagyna hogy mit csinál a golja után.
Nekem annyi a meglátásom hogy lassan a csapatotok esze motorja kezd kopni és bizony soha ne feledd messi egy labdát sem kapott volna ha nincs egy számomra is tiszteld Xavi a csapatban aki tökéletesen látta a játékot és mellette Iniesta is a csúcson játszott.
Igazából ugyan az írásodnak nem sok köze van a beidézett részhez, nem is egészen értem h jön össze a kettő, de ha már bevésted, pár dolgot hozzáfűznék
Messitől és bárki mástól teljesen független CR megítélése, mert ezek a vergődései már korábban is bicskanyitogatóak voltak. Ha már felhoztad ezt a fura párhuzamot, akkor jelezném, h amikor Leo rogyásig lőtte a gólokat (már ha a mostani 44 meccs/41 gól gyenge lenne...), akkor is utálatos volt látni a combizommutogatást meg a közönségcsitító arcoskodását, ahogy azt is ahogy sokadszor sem tud örülni más góljainak. (Ellenben ha hozzá nem menne oda vki, akkor már pityeregne a szögletzászlónál...) Szóval lehet, h ez neked, nektek belefér, de sokan mások viszont alaposan megkoccintanák a szája szélét telirüszttel ilyeneknél
Egy nagy rakás srác rúgott már sok gólt meg fontos találatokat ilyenek nélkül, de ahogy Motaro írta, odaát ezek totál beleférnek, sőt ,még talán elvárás is, hiszen az überalles klubnál az überalles csávó fejezze is ki, h kiakiráááájjjj...
A másik részt azért idéztem, mert megmosolyogtat ez a régi vesszőparipa még mindig

Bizonyára MEssi 5-6 góloknál tartana évente, ha nem lenne Xavi és Ini, magától be sem találna a srác

Egyrészt ez jó mantra lehet, de marhaság, mivel pl az idei gyengébb szezonunkban Xavi 6, Ini 13 assistot adott, így még mindig 2szer annyi gólt lőtt Leo. (Ezzel sajnos nagyon elmaradt a megszokott aránytól, ami nagyjából a 3-szorosa volt korábban

)Ami pedig abszolút nem elhanyagolható, h MEssi a góljai mellett kioszt kb minden 3. gólja mellé egy gólpasszt is. Ez idén is így volt (15), de arányában stimmelt akkor is, amikor 90-et termelt egy évben. Ráadásul egymaga többet szokott kiosztani, mint Xavi és Ini összesen
Szóval ezen elmatkoznék egy kicsit, miközben gyakorlom a sablondumát, de ha már így lenne, akkor azon is, h a nagy CR hol is tart ezen a téren? Mert nekem nagyon gyanús, h általában még a gólok terén is csak vért izzadva tud a nyomában maradni, de a csapat számára legalább ilyen fontos előkészítésekben viszont a kanyarban sincs

Még egyszer mondom, nem kizárólag az idei szezonról beszélek, hanem összességében (tudva, h most CR ebben is többet termelt, bármily meglepő is). Csak sajnos ezt a felét a dolgoknak hajlamosak vagytok elfelejteni, mert megy a kántálás, h Ronaldo egymaga májer, Messi meg csak segítséggel.
Arról meg már csak lábjegyzetként írok, h úgy mondjátok ezt a Xavi-Ini segítséget, mintha ez gáz lenne, h összejátszanak a csapattársak. Ja, hát mondjuk akik megszokták és szeretik a Ronci style-t, ott lehet h az is, mert üdítőbb látni, ha valaki egy rossz westernhez hasonlóan újratöltés nélkül tüzel csípőből 40-szer meccsenként, h azért mutasson is valahogy a lőlap a végére, azaz ott legyen a legnagyobb gólvadászok között...
Ha nektek ez kell, ámen! De fogadjátok el, h nem mindenben ti vagytok az etalon és itt sokan (merem remélni, h a döntő többség) úgy vannak vele, h inkább ott tegye ezt, mi beérjük a Xaviék által naggyá tett Messivel, aki szimpatikusabb figura nekünk még így is. A vergődést meg hagyjuk meg azoknak, akiknek az az életük, imidzsük...