Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.07. 22:42:16

Kép

Mekkora legendák egy képen.. Szomorú, hogy már egyikük sincs velünk. :?
Chino
Llegenda del Barça

2014.07.07. 19:01:48

Reméltem, hogy nem fogják Madridban megtapasztalni amit mi. Isten nyugosztalja! :(
Kitartást és erőt egész családjának!
Forca Barca!!!!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.07. 18:50:46

RIP :!: Öcsibácsival már biztos kapura rugdosnak odafönt Gyula bának! :)
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Mezner2
Entrenador del Barça

2014.07.07. 18:03:23

Isten nyugosztalja !
Ha valaki, hát akkor a Barca szurkolók tudhatják milyen érzés elveszíteni egy klubikont ! :cry:
Alcantara
Director del Fútbol

2014.07.05. 23:48:43

http://vs.hu/focivb2014/komaban-van-di- ... medium=rss" target="_blank

Ez egy elég rossz hír! :(
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.07.05. 20:07:26

ferninho írta:áthoznám ide, mert ez egy nagyon jó meglátás.

épp ezért sokan nem vele képzelik el a Real jövőjét, elképesztő mikre képes, bármilyen védelmet képes megoldani, de elképesztő mennyi rossz megoldásra képe...

de megint a Real a hülye, hogy szó van az ő eladásáról is...

én idén megtartanám, mert nagyon hosszú lesz a Real számára a szezon és szükség van még rá, főleg, hogy szélsőként is kelleni fog, mert Jesé mire felépül... és CR se lesz a szezon legelején...
de a Real Madrid jövőjét nem tudom vele elképzelni a középpályán, hosszú távra nem megoldás sztem...

túl sokat vállal... ez ebből rengeteg hiba is jön... tény, hogy amikor bejön mindenki ámul és bámul, de ennyi hiba nem fér bele szerintem hosszútávon.
Aki tavaly figyelte a Real játékát, az számára egyértelmű, hogy a csapat legfontosabb játékosa Di Maria volt. Lehet ott Ronaldo, Bale, Benzema stb., rajta múlt a Real támadójátékának hatékonysága. Ha eladnák, az sztem óriási butaság lenne. Persze, ha jön helyette megfelelő pótlás és esetleg egy kisebb taktikai változtatás, akkor könnyen lehet, hogy fel sem tűnne a hiánya. Ebben a rendszerben viszont ő a joly joker.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
miihii
KHAL

2014.07.05. 18:55:59

ferninho írta:
áthoznám ide, mert ez egy nagyon jó meglátás.

épp ezért sokan nem vele képzelik el a Real jövőjét, elképesztő mikre képes, bármilyen védelmet képes megoldani, de elképesztő mennyi rossz megoldásra képe...

én idén megtartanám, mert nagyon hosszú lesz a Real számára a szezon és szükség van még rá, főleg, hogy szélsőként is kelleni fog, mert Jesé mire felépül... és CR se lesz a szezon legelején...
de a Real Madrid jövőjét nem tudom vele elképzelni a középpályán, hosszú távra nem megoldás sztem...

túl sokat vállal... ez ebből rengeteg hiba is jön... tény, hogy amikor bejön mindenki ámul és bámul, de ennyi hiba nem fér bele szerintem hosszútávon.
Nem csodálom, h megosztó személy, mert tényleg nagyon benne van a kettősség. Megvan benne minden, amitől nagyon nagy klasszissá válhatna, de egyszerűen a hibaszázalék, a rossz, elkapkodott döntések lehúzzák az egészet.

Valahogy egyszerre lehet dícsérni és elmarasztalni :) Jó, h akar és szépeket villan, de utána a kulcsmozdulat olyan pocsék, h nem lehetne elmenni mellette szó nélkül.

Mondjuk nem vagyok különösebben ráakadva, nem ezért írtam már kétszer is róla, de miután kb ő és Messi volt észrevehető eddig az argentínoknál, így kitűnt a játéka. Azon belül is mindkét oldala...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ferninho
Madridista

2014.07.05. 18:33:38

miihii írta:
Ebben az akcióban is Messi bökött oda, amiből labdaszerzés lett, majd ügyesen megtartotta két emberrel szemben is és jól továbbított DM-nak, aki akár bejátszhatta volna Higanynak, de ehelyett olyan passzt kísérelt meg, amit kb 3 belga ért volna el előbb, mint a megjátszani kívánt társ. Szerencséjére jól pattant meg a védőn, de ettől még borzasztó megoldást választott, pedig ügyesen lépett be a játékba. Szal kb erre gondoltam előzőleg, amikor írtam, h miért jogosabb, h Messi lett a MoM akkor is.

Ezen kívül volt már vagy 3 tök feleslegesen előtt labdája 10 perc alatt, amikor csak 3 védő testén kellett volna átmennie a lövésnek.
Már fogom a fejem ezektől... Aktív a jóképű gyerek, nagyon jó megoldásai vannak, de aztán a végén választ egy olyan lehetetlen dolgot, amivel le is nullázza az egészet. Oké, most pont gól lett belőle, de 100-ból 99-szer ez a védőké...
áthoznám ide, mert ez egy nagyon jó meglátás.

madridista
ferninho
Madridista

2014.07.01. 19:41:58

miihii írta:
ferninho írta:nem unalmas már, hogy ezer éve itt vitatkoztok a semmin??? :lol:
ti se tudjátok már min megy a vita az a vicc... annyi ideje megy már... :lol:
Ahányszor te már itt vitába keveredtél a semmin, nem biztos, h beleszólnék másokéba :P
teljes mértékben igazad van, de itt már kb 1 hónapja megy a vita a semmirôl, ennek még a közelébe se nagyon voltam :P
madridista
palesz77

2014.07.01. 17:58:25

Varatrix írta:antena3 értesülései szerint lehet, hogy Real Madrid búcsút vesz Iker Casillastól, és Diego Lópehztől egyaránt, a két kapust Keylor Navas (Costa Rica) és Kiko Casilla (Spanyolország) pótolhatja.

Kapásból én is indióta döntésnek tartanám, de mikor ha nem most akét legnagyobb rivális is újjít ezen a poszton, ők kockáztatnák ezzel a legkevesebbet, mert nekik a csapat többi része egyben van. Nem gondoltam rá de nme hülyeség a részükről, ha meglépik.
Most lehet én vagyok hülye, hogy nem tudom, de ennek mi értelme? Nem lenne egyszerűbb csak az egyiküket eladni, a másikat meg meghagyni első számú kapusnak, és csak mögéjük igazolni?
miihii
KHAL

2014.07.01. 17:47:57

ferninho írta:nem unalmas már, hogy ezer éve itt vitatkoztok a semmin??? :lol:
Ahányszor te már itt vitába keveredtél a semmin, nem biztos, h beleszólnék másokéba :P
ferninho
Madridista

2014.07.01. 15:34:19

nem unalmas már, hogy ezer éve itt vitatkoztok a semmin??? :lol:
madridista
miihii
KHAL

2014.07.01. 12:50:52

alparka23 írta: Mondjuk csak viccnek szantam a szurkapiszkat..de ha te ennyire mellre veszed akkor ez nem az en problemam.
Ha megnyer kedvenc csapatom egy cimet nagyon tudok orulni, ha a Barca nyer akkor nem ugralok oromomben de alapvetoen nem zavar, nem vagyok ennyire vakmero szurkolo...te ugy nezem igen.
abszolut nem erdekel mivel sertettelek meg mivel nem volt szandekom teged vagy a csapatod(!) sertegetni. jah es nem miattad vagyok itt a forumon nyugodtan olvass vissza :))
Annyira vettem mellre (ami am vagy mellre szívni vagy magamra venni helyesen kifejezve ;) ), amennyire látható volt, magyarul semennyire, komolytalan dolgokra komolytalan válasz :)

Már megint engem fejtegetsz, h milyen szurkoló vagyok, pedig egyszerűbb lenne az élet, ha nem kiolvasni akarnál a sorok közül akármit is, hanem csak pusztán értelmeznéd a leírtakat ;)

Nem tudom honnét vetted, h megsértettél, ahhoz ennél életképesebb gondolatokkal kellett volna jönnöd ;) Mindössze reméltem, h kellő egyszerűséggel írtam le néhány gondolatot a tieidre, de látom sok lett még így is :D

Azt sem vágom honnét jött ez, h miattam lennél itt, ilyenhez még csak hasonlót sem írtam, nyugodtan olvass vissza :D Btw, lehetek az, aki miatt nem leszel itt sokáig :P
alparka23
Barça C

2014.07.01. 12:00:15

[
Engem meg az zavar, h idejössz és itt hirdeted, h mekkora májerek a reálosok. Erre ott van a saját portál, nagyobb lesz a tetszési indexe, hidd el ;)

Viszont remélem hasonlóképpen zavar az is, h odaát meg a BARCA a színészválogatott, csalóbanda, stb...

Igen, Pepén meglátszott nemrég a VB-n is, milyen amikor megkérik, h játsszon jól, használja a fejét is :mrgreen:

Semmi esélye a higgadt válaszomnak? :lol: Ha már így halkan sugdolózunk, akkor megjegyzem, abszolút nem vagyok ideges, eddig is egész nyugodtan válaszoltam, sőt, ha tudnád mennyit nevettem közben, ahogy most is épp, amikor olvastam soraidat :D Am bocs, h csak most reagálok, de eddig nem tűnt fel a reakciód, pedig ha én ezt tudom mi vár.... :D

A szezon 4 legjobb madridista játékosáról beszélünk, blankó portálok szerint? ;) Mert ha elsőbe nem is, de talán a 4be beférhetne legalább pár oldal szerint mondjuk Diego Costa, h egyet mondjak. Katalán srácot nem kell keresni idén a toplistákon, de h full reálos legyen a legkiválóbb mag, az azért poénos lenne :D

Az utolsó bekezdésed pedig megtetézi a korábbi postjaidat, roppant elegáns gondolatok =D> Köszönöm a jókívánságot, azt nemkülönben, h még le is vezetted magadnak mit is írnék :D Ezek szerint te egymagadban is tudsz társalogni, nem is értem minek fórumozol. Azt, h itt miért, azt meg pláne :P

(Mondjuk szó, mi szó, erősen esélytelen, h én ezeket írjam akármelyik mondatodra, mert elég zavarosan vezettél le valamit, amire nem sikerült rájönnöm, h mit is akar jelenteni. Főleg a meccs per kupa tételek, mert ha jól emlékszem két bajnokink volt és egyik csapat sem nyert ezzel egy fia trófeát sem, nemhogy 1/2 v 2/2 v hogy is volt... Bár utóbbiak lehet, h a boroskólád keverési arányai, ez esetben inkább javaslom a 2 kóla, 0 bor arányt, akkor talán nem téveszted el a fórumot legközelebb és kicsit kevesebb szenvedéllyel erőlteted a baro..., izé, furcsaságaidat ;)

Azt már köszi, de tényleg nem kérném, h el is magyarázd mit is akartál, inkább halok meg hülyén :D )[/quote]
Mondjuk csak viccnek szantam a szurkapiszkat..de ha te ennyire mellre veszed akkor ez nem az en problemam.
Ha megnyer kedvenc csapatom egy cimet nagyon tudok orulni, ha a Barca nyer akkor nem ugralok oromomben de alapvetoen nem zavar, nem vagyok ennyire vakmero szurkolo...te ugy nezem igen.
abszolut nem erdekel mivel sertettelek meg mivel nem volt szandekom teged vagy a csapatod(!) sertegetni. jah es nem miattad vagyok itt a forumon nyugodtan olvass vissza :))
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.01. 10:33:32

Realboy94 írta: Navas-t nem hinném, hogy elhozzuk, annál inkább Kiko, és OBLAK érkezése lehetséges.
Navas pedig a legnagyobb fogás lenne, biztos, hogy baromira felvillanyozná őt egy Real Madrid. De azért vigyétek csak Kikot vagy Oblakot!! :mrgreen:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Realboy94
Barça C

2014.07.01. 09:54:12

Varatrix írta:antena3 értesülései szerint lehet, hogy Real Madrid búcsút vesz Iker Casillastól, és Diego Lópehztől egyaránt, a két kapust Keylor Navas (Costa Rica) és Kiko Casilla (Spanyolország) pótolhatja.

Kapásból én is indióta döntésnek tartanám, de mikor ha nem most akét legnagyobb rivális is újjít ezen a poszton, ők kockáztatnák ezzel a legkevesebbet, mert nekik a csapat többi része egyben van. Nem gondoltam rá de nme hülyeség a részükről, ha meglépik.
Navas-t nem hinném, hogy elhozzuk, annál inkább Kiko, és OBLAK érkezése lehetséges.
Luka Modric, Gareth Bél,
Megverjük a Barcát még.
Varatrix
Director del Fútbol

2014.07.01. 09:36:44

antena3 értesülései szerint lehet, hogy Real Madrid búcsút vesz Iker Casillastól, és Diego Lópehztől egyaránt, a két kapust Keylor Navas (Costa Rica) és Kiko Casilla (Spanyolország) pótolhatja.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.06.24. 13:09:13

Olyan egyébként tudjátok, hogy nincs, hogy valaki szöges ellentéte annak, amilyennek mutatja magát egy másik szituációban. :twisted:

Ha én egy lézengő, kicsapongó [auto_cenzúra] vagyok és nyolc évig házasságban élek, attól még egyszer úgyis felkapom a cuccom és továbbállok. :( Nincsenek csodák.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.24. 12:23:51

palesz77 írta:CR again.
Nem tudom igaz-e, de ha igen, akkor ismét tapsot érdemel.. =D> És mivel róla van szó simán elhiszem, hogy ez is igaz, mert sok hasonlót hallottunk már róla. Kár hogy a pályán nem ilyen a viselkedése, tök szerethető játékos lehetne, mert emberile nagyong rendbe van a srác.
ezek csak ilyen urban legendek, de ha spec igaz akkor tényleg elismerem... amugy vhol olvastam h a saját fodrásza nyírta bele. gondolom vitte magával brazíliába :lol:

amugy állitolag murinnyo is iszonyatosan korrekt meg király pali a civil életben...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2014.06.24. 11:01:47

CR again.
Nem tudom igaz-e, de ha igen, akkor ismét tapsot érdemel.. =D> És mivel róla van szó simán elhiszem, hogy ez is igaz, mert sok hasonlót hallottunk már róla. Kár hogy a pályán nem ilyen a viselkedése, tök szerethető játékos lehetne, mert emberile nagyong rendbe van a srác.
Motaro
Jugador del Barça

2014.06.18. 10:12:44

alparka23 írta: hát sörözni nem fogunk ha a barca real csapatról van szó :))
Azert szerintem jatszanal Cr tarsasagaban egy felidonyit szerintem ahogy en is pl messivel hiaba hogy ki nem allhatom. De attol meg kumma jo jatekosok es az hogy adhatsz neki egy JO passzt szerintem feler egy 5s lottoval :))
Csak úgy szőrmentén..Messi és ne messi.
Egyébként meg volt a típust utálom, tehát a feltételezésed téves. Volt már ilyen csapattársam, ne is egy, aki jól tolta, de azt hitte csak ő számít, hogy az ő aznapi statja meglegyen és mindenki azért van, hogy ebben besegítsen. Mondanom sem kell, hogy nem sokáig húzta a csapatban, még ha jó játékos is volt. Az ilyen menjen freestyle-ozni, ott nem kell másra figyelni, csak magára.
miihii
KHAL

2014.06.18. 07:26:16

alparka23 írta:
miihii írta:
alparka23 írta: Úgy birom ezt a kölcsönös sardobalast...
Ez már látszott az előző post-odban is, amikor egy CR-ről írt kommentre nekiálltál Messiről, Xaviról, Iniről írkálni :)

alparka23 írta: én a CSAPATOMBA biztos nem engedném hogy játszón busquest alves de meg neymart sem :))
Nem is kell oda, ahol van Pepe, CR, Ramos, Coentrao :D

Eszem ágában sincs igazából hogy komolyan kezdjem alazni a barca vagy a real játékosait.
Csikcsa kis bolhák vagyunk amellett amit ők megtesznek nap mint nap azért a sportért amit mi annyira szeretünk.
Persze kicsit zavar hogy szerintetek az igazán jó, profi és tetszetősen focizo csapat csak a barca a real játékosok csak színész favágók.
jah az volt pepe de nezd meg amióta azt kérik tőle hogy játszón mi lett belőle...olyan statjai vannak mint a fenykoraban lévő barca védői 2011ben. Mondjuk nem is akarom rád erőltetni az igazam semmi esélye annak hogy higgadtan válaszolj, csak megjegyzem hogy a szezon legjobb 4 játékosa tobb portál szerint is (nem saját vélemény) Ramos Pepe Modric Cr négyes. Az ahogyan ezek a játékosok játszottak Mou edzése alatt teljesen irányát váltott dolog. 
De igazából nem is fogok neked magyarázkodni csak remélni tudom hogy a szezonban jövő clasico után szívni fogod a fogad a meregtol... es hagyjuk már az erre a mondatra felhozott bajnoki meccseket tudjuk mi volt ott azokon...egy meccs/egy kupa...sot nektek 2meccs/kupa volt ami igazán számított a szezonban. Nekünk 2/2, nektek szintén és mégis mennyire más az egész :-D :-D :-D
Engem meg az zavar, h idejössz és itt hirdeted, h mekkora májerek a reálosok. Erre ott van a saját portál, nagyobb lesz a tetszési indexe, hidd el ;)

Viszont remélem hasonlóképpen zavar az is, h odaát meg a BARCA a színészválogatott, csalóbanda, stb...

Igen, Pepén meglátszott nemrég a VB-n is, milyen amikor megkérik, h játsszon jól, használja a fejét is :mrgreen:

Semmi esélye a higgadt válaszomnak? :lol: Ha már így halkan sugdolózunk, akkor megjegyzem, abszolút nem vagyok ideges, eddig is egész nyugodtan válaszoltam, sőt, ha tudnád mennyit nevettem közben, ahogy most is épp, amikor olvastam soraidat :D Am bocs, h csak most reagálok, de eddig nem tűnt fel a reakciód, pedig ha én ezt tudom mi vár.... :D

A szezon 4 legjobb madridista játékosáról beszélünk, blankó portálok szerint? ;) Mert ha elsőbe nem is, de talán a 4be beférhetne legalább pár oldal szerint mondjuk Diego Costa, h egyet mondjak. Katalán srácot nem kell keresni idén a toplistákon, de h full reálos legyen a legkiválóbb mag, az azért poénos lenne :D

Az utolsó bekezdésed pedig megtetézi a korábbi postjaidat, roppant elegáns gondolatok =D> Köszönöm a jókívánságot, azt nemkülönben, h még le is vezetted magadnak mit is írnék :D Ezek szerint te egymagadban is tudsz társalogni, nem is értem minek fórumozol. Azt, h itt miért, azt meg pláne :P

(Mondjuk szó, mi szó, erősen esélytelen, h én ezeket írjam akármelyik mondatodra, mert elég zavarosan vezettél le valamit, amire nem sikerült rájönnöm, h mit is akar jelenteni. Főleg a meccs per kupa tételek, mert ha jól emlékszem két bajnokink volt és egyik csapat sem nyert ezzel egy fia trófeát sem, nemhogy 1/2 v 2/2 v hogy is volt... Bár utóbbiak lehet, h a boroskólád keverési arányai, ez esetben inkább javaslom a 2 kóla, 0 bor arányt, akkor talán nem téveszted el a fórumot legközelebb és kicsit kevesebb szenvedéllyel erőlteted a baro..., izé, furcsaságaidat ;)

Azt már köszi, de tényleg nem kérném, h el is magyarázd mit is akartál, inkább halok meg hülyén :D )
Boixos1981
Barça B

2014.06.18. 04:28:31

Leírom ami ma történt velem, hogy megint lássuk, mennyire szanalmasok:
Volt egy osszeszolalkozasom egy madridistával, és kérdeztem, hogy mivel magyarázza azt, amikor a Real-szurkolók előtt egy horogkeresztes zászló volt. A válasza: ,,Azok Barcások voltak, akik így akarták bemocskolni a Real hírnevét''. Ez mar vicc kategóriának is rossz.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
ferninho
Madridista

2014.06.17. 23:52:21

Boixos1981 írta:Leírom ami ma történt velem, hogy megint lássuk, mennyire szanalmasok:
Volt egy osszeszolalkozasom egy madridistával, és kérdeztem, hogy mivel magyarázza azt, amikor a Real-szurkolók előtt egy horogkeresztes zászló volt. A válasza: ,,Azok Barcások voltak, akik így akarták bemocskolni a Real hírnevét''. Ez mar vicc kategóriának is rossz.
Inkább az a vicc, hogy képes vagy ilyen hülyeségeket ide beírni... :wink:
az általánosításról nem is beszélek... amúgy meg mindenhol vannak hülyék, ez elkerülhetetlen sajnos.

ja és mi ez a dátum bug?? :lol:
madridista
Válasz küldése