2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen kapott sárgákat, viszont annak a feléért simán lehetett volna piros . Ráadásul sok dolgot nem is szankcionáltak. Egy gólörömért sem kapott sárgát.bence0330 írta: ↑2024.03.27. 11:48:08A sírás szerintem nem szól semminek, eleve még a legjobb színészek sem tudnak feltétlenül sírni szándékosan, nemhogy ő. Az csak sírás, így éli meg belülről, ő áldozat a saját szemében. Ebben pár % igazság nyilván van, a rasszizmus sosem elfogadható, csak az nem esik le neki, hogy ez kvázi nem rasszizmus, ha fehér lenne, ugyanennyit szidnák, csak nem a bőrszínével. Meg kéne beszélni az összes szurkolótáborral, hogy mostantól ugyanúgy szidják, mintha fehér rasszú lenne, talán leesne neki.
Szerintem ő nem tudatosan használja ki mindezt, hanem úgy, mint egy gyerek, akinek mindent elengednek, ő a világ közepe, mindenki őt bántja, ha kritika van, stb. Ezt tanulja meg, így éli meg talán tényleg... Belülről ez neki olyan szerintem, hogy azért szól oda a közönségnek, mert idiótáknak tartja őket. Ettől még persze ez borzasztó, és kb egy 5 éves gyerek szintje érzelmileg. Igazából tényleg csoda, hogy mindemellett a világ egyik, ha nem a legjobb balszélsője.
De mintha amúgy elfogyott volna a türelem, sorra kapja a sárgákat azokra, amikre korábban nem kapott. Az utolsó négy meccse mindegyikén kapott a Madridban.
Azt szerintem nem az ellenfelek vagy a szurkolók használják ki, hogy bármilyen balhé van a pályán tőle függetlenül ő az első aki odamegy és ordibál, lökdösődik, csinálja a cirkuszt és két embernek kell lefognia.brazilfan írta: ↑2024.03.27. 10:29:28Azt hiszem, annak idején az elsők között írtam a fórumon, hogy Viniciust könnyen ki lehet zökkenteni a játékból, és ezt az ellenfelek ki fogják használni. Szerintem bejött, az ellenfelek játékosai és szurkolói is kihasználják a cirkuszolásra való hajlamát. Hogy mitől ilyen, fogalmam sincs, lehet, hogy idegrendszeri probléma, biztosan több összetevős, például el tudom képzelni, hogy Mbappé várható érkezése is az okok között van.NovaProspekt írta: ↑2024.03.27. 10:03:30Azért tegyünk már különbséget aközött, hogy valami bánt valakit (ami nyilván rendben van önmagában), meg hogy kelti a drámát szánt szándékkal.
Egyre több gondot okoz a Realnak, lehetséges, hogy az eladása mellett fognak dönteni, bajlódjon vele más.
Azt hiszem, annak idején az elsők között írtam a fórumon, hogy Viniciust könnyen ki lehet zökkenteni a játékból, és ezt az ellenfelek ki fogják használni. Szerintem bejött, az ellenfelek játékosai és szurkolói is kihasználják a cirkuszolásra való hajlamát. Hogy mitől ilyen, fogalmam sincs, lehet, hogy idegrendszeri probléma, biztosan több összetevős, például el tudom képzelni, hogy Mbappé várható érkezése is az okok között van.NovaProspekt írta: ↑2024.03.27. 10:03:30Azért tegyünk már különbséget aközött, hogy valami bánt valakit (ami nyilván rendben van önmagában), meg hogy kelti a drámát szánt szándékkal.
Jah, megint balhézott valamit a spanyolokkal a meccsen, kint van a vidi. Gondolom ebben is mindenki hibás volt, csak ő nem.
Én valószínűleg kimennék a főtérre délen, összehívnám az embereket, és jól elsírnám magam előttük, hiszen egy egészséges férfiember így dolgozza fel a traumáit.
Szerintem Chilavert tökéletesen félreérti a futballt, és hülyeséget beszél. A futballban éppúgy helye van az érzelemnyilvánításnak, mint bárhol másutt, és az sem igaz, hogy csak kemény macsókból állna a mezőny. Sőt.FcBarcelona1 írta: ↑2024.03.26. 14:28:06https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2 ... rt-valasz/
Kedveltem az öreget.![]()
Igen. Ugyanakkor meg az ilyen - agyilag egyszerűbbek közé tartozó - focista is megérthetné, hogy végső soron az ilyen huhogósoknak is köszönheti a saját megélhetését. Amikor uszít ellenük a rendszeresen, ez a villanykörte a feje búbja fölött kigyulladhatna. Nem kell mindent elviselni a bully-któl, de szerintem az UEFA/FIFA azért kézben tartja ezt az ügyet egyébként is; térdelés, "say no to racism" jeligére reklámok rendszeresen, klubok szankcionálása a kirívóbb rasszista incidensekért a lelátón. Tök felesleges még pluszban balhéznia. Annyit fog elérni, hogy a szurkolók megutálják. Ha pedig nincsenek szurkolók, nincsen neki sem egzisztenciája. Nem tudom, hol lakik, meg milyen kocsija van, de feltételezem, hogy nem egy volt cselédszobából kialakított garzonlakásban van, és nem a valami összehúgyozott helyijárattal jár be az edzésekre.
Ha nem hergelné a szurkolókat, nem mutogatna, meg szólogatna ki a közönségnek lehet, hogy nem kapna ennyi savat. Ott van a pályán rajta kívül a saját csapatából még 7-8 színesbőrű játékos, de egyszer nem láttam, hogy bárki balhézott volna. Pedig ez nem olyan dolog, hogy kizárólag egy embert sértegetnek vele.NovaProspekt írta: ↑2024.03.26. 15:03:4123 évesen baromi gáz, amit leművel ez az ember. Értem, hogy beszólnak neki a származása miatt, meg rossz érzés, de úgy adja elő, mint hogy ha a feketéknek még ma is külön mosdót kellene használniuk, vagy máshol kellene ülniük a buszon.Hagyjuk már, van millió fekete focista rajta kívül, és egyiken sem látom ezt a szintű világfájdalmat, mint amit ő előad. A huhogó kisebbséget nem fogja ezzel megváltoztatni. Ha meg majd nem huhogással inzultálja a delikvens őt, majd beszól neki más miatt. Aki be akar szólni, az be fog szólni ígyis-úgyis. Kellene a srácnak egy jó pszichológus, mert nagyon beakadt nála ez a téma. Azt érzem, hogy ez nála a terelési stratégia, hogy ne a viselkedészavarai kerüljenek reflektorfénybe.
Teljes tudatosan felhasználja ezt a szituációt. Provokálja a nézőket, gyakorlatilag kiprovokálja a huhogást, aztán ezzel eladja magát, hogy neki mit el kell viselnie.. Szánalmas, bár azt is gondolom, tudatosan csinálja, vagy mondja ezt neki valaki Madridból.NovaProspekt írta: ↑2024.03.26. 15:03:4123 évesen baromi gáz, amit leművel ez az ember. Értem, hogy beszólnak neki a származása miatt, meg rossz érzés, de úgy adja elő, mint hogy ha a feketéknek még ma is külön mosdót kellene használniuk, vagy máshol kellene ülniük a buszon.Hagyjuk már, van millió fekete focista rajta kívül, és egyiken sem látom ezt a szintű világfájdalmat, mint amit ő előad. A huhogó kisebbséget nem fogja ezzel megváltoztatni. Ha meg majd nem huhogással inzultálja a delikvens őt, majd beszól neki más miatt. Aki be akar szólni, az be fog szólni ígyis-úgyis. Kellene a srácnak egy jó pszichológus, mert nagyon beakadt nála ez a téma. Azt érzem, hogy ez nála a terelési stratégia, hogy ne a viselkedészavarai kerüljenek reflektorfénybe.
Ez egy nagyon valószínű magyarázat. Nem volt tét, ha belebukik, akkor sincs semmi, marad az A-terv és távozik. Ha meg bejönnek az újítások, akkor meg mindenki boldog. Nem volt vesztenivaló. Ebben az esetben, ahogy előrevetítettük, nem lepődnénk meg, ha végül meghagynák Xavit a pozíciójában.
Hát, szerintem ő ebben a szezonban már nem lép pályára. És erősen kérdéses, hogy ezek után vissza tud-e térni normálisan. Kepa csak kölcsönbe van tudtommal, Lunin jól védett ebben a szezonban, de ott mindenképpen lesz kapus vásárlás a nyáron. Mielőbb felépülést Courtois-nak.