Miért?
Barça vs. Real - El Clásico
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Szerintem más a vélemény, és más ez egy Barca-fórumon:
"Remélem büszke lesz magára az idei bajnok. Majd pezsizhet egyet a bírókkal, meg a madridista tebassal."
Most legalább látjátok egyszer, milyen, ha nem nektek fújnak. Érett már. Csak 25-ben döbbenet mennyiségű tévedés volt a ti javatokra. Volt pár ami nem, és már balhé van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.02.15. 18:03:02-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Bence! Egyedűl tőled olvastam ezt az esélykiegyenlítősdit, ezt igazán nem írhatom másnak. De a többinek se tudom miért ne lenne itt helye. Vélemény a megfelelő topicba. Nyilván nem kell velem egyetérteni, cserébe nem is várom el.
- bence0330
Szerintem ez madridi fórumra való, meg az előző kommented is.
Az senkit nem érdekelt, amikor pl. a Celta ellen két tiszta tizit vettek el, ugye? Vagy fordítva, mikot november-december körül minden meccsen elnéztek ellenünk egy sorsdöntő büntetőt/kiállítást. Vagy egyenesen a szuperkupán, amikor Camát rég ki kellett volna szórni, aztán pontosan ugyanazért kiszúrták Casadót. Nem voltak ezek régen.
Vini amúgy eléggé él, még behúzhatjátok simán.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
nem a tiziről van szó. mondjuk a punditok megint nem tizinek mondták de botrány ez a mai.
Ez igaz. Elkerülhető, de jogos büntető volt mindkettő, ezeken mezőnyben is befújják, hiába nincs már ott labda. Ez Camavinga hibája volt.bence0330 írta: ↑2025.02.15. 17:34:44Évek óta mindenhol megadják ez, nagyobb profilú meccseken is, kérdés nélkül. Tényleg érdekelne, miért nem tizi ez is, meg az ATMA elleni. Telibe talpalja valaki a másik játékost 16-oson belül. Semmi kérdés nincs. Vagy engedjük el, kezdjünk el játékosokat talpalni, ha nincs ott labda, mert úgyse tizi? Kaptotok így ti is, pl. Vini is, mikor még sokkal messzebb volt a labda. Ez következetesen van alkalmazva.
- bence0330
Az első hónapokban brutál mód ti jöttetek ki az ítéletekből. Mostanában nem. Kb kezd talán kiegyenlítődni a dolog. De ez akkor is full sima tizi volt, mindenféle kérdés nélkül.
törököknél levonultak a pályáról itt is azt kéne. jó reklám lenne a ligának
- bence0330
Azt majd visszanézem, nem láttam, de már az is gyanús azok után, hogy egy 100%-os tizin is felháborodás van.

ez megy az Espanyol meccs óta. sorban minden meccsen. nem szeretek csalás kiáltani de itt az történik. nem a Barca miatt hanem a fos liga miatt
- bence0330
Évek óta mindenhol megadják ez, nagyobb profilú meccseken is, kérdés nélkül. Tényleg érdekelne, miért nem tizi ez is, meg az ATMA elleni. Telibe talpalja valaki a másik játékost 16-oson belül. Semmi kérdés nincs. Vagy engedjük el, kezdjünk el játékosokat talpalni, ha nincs ott labda, mert úgyse tizi? Kaptotok így ti is, pl. Vini is, mikor még sokkal messzebb volt a labda. Ez következetesen van alkalmazva.
https://x.com/managingmadrid/status/1890796727583543459
Ilyet is lehet, nemhogy piros, de sárga nélkül. Nem háborodok minek, nem nyerhetünk, nem a srácok hibája.
Remélem büszke lesz magára az idei bajnok. Majd pezsizhet egyet a bírókkal, meg a madridista tebassal.
Ilyet is lehet, nemhogy piros, de sárga nélkül. Nem háborodok minek, nem nyerhetünk, nem a srácok hibája.
Remélem büszke lesz magára az idei bajnok. Majd pezsizhet egyet a bírókkal, meg a madridista tebassal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára epping 2025.02.15. 17:35:31-kor.
félelmetes. ez irányított
- bence0330
Ennek tizinek kéne lennie, de emiatt úgyanúgy ne háborodjon fel senki Reálos, mint az ATMA ellen, talpalás 16-oson belül. Cama specialitása.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Jogos észrevétel, nem részleteztem az okát, hogy miért nem voltak szintek, Motta a sérülékenysége miatt nem tudott kibontakozni. Kár érte.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
A Guardiola és a post-Guardiola érában folyamamtosan 5-6-7 barca játékos állta körbe habzó szájjal a bírót minden egyes meccsen éveken keresztül. Valdes rendszeresen a kapujától rohant át a másik térfélre, hogy az arcába mondja a magáét. Ott nem volt ezzel gond, néha max egy sárgalap. Szánalmas a mai bíráskodás, és 3 meccse következetesen ez megy. Idén mi nem lehetünk bajnokok teljesen egyértelmű. Remélem a BLben megszomorítunk mindenkit, csak hogy fájjon. Abban úgyis van rutin.bence0330 írta: ↑2025.02.15. 17:13:36Nem követtem a félidőt, elhiszem, hogy bénán fúj alapvetően, de Bellingham akkor is megérdemelte, ha csak picit csúnyán nézett. Nagyon durva dolgokat úszik meg meccsről meccsre, főleg a mi Flick-Lewy stb féle eseteinkhez képest. Jó lenne, ha kicsit visszafogná magát, vagy ha nem, akkor végre méltóan büntetnék.
Megérdemelné ez a nyomorék liga, hogy kilépjünk, imádnám. Realos Tebas...
- bence0330
Nem követtem a félidőt, elhiszem, hogy bénán fúj alapvetően, de Bellingham akkor is megérdemelte, ha csak picit csúnyán nézett. Nagyon durva dolgokat úszik meg meccsről meccsre, főleg a mi Flick-Lewy stb féle eseteinkhez képest. Jó lenne, ha kicsit visszafogná magát, vagy ha nem, akkor végre méltóan büntetnék.
nem mászott az arcába, nem is volt egy heves párbeszéd. érthetetlen.
nem tudom mit mondhatott Bellingham, de nem akarom hogy úgy legyünk bajnokok hogy a bírókra lehessen fogni.

elképesztő ámokfutás amit a bíró művel az Osasuna ellen. 4 tizi ami konzervatívan is 2, nfl szerelések és Jude piros mert hozzászólt.
Mottán mondjuk megakadt a szemem, ő szerintem nagyon is szint volt, csak a sérülések kinyírták a barcás karrierjét. De később fel tudta magát építeni, az interes, psg-es éveiben oda szokták sorolni a legjobbak közé a poszton.
Valdes-ről azt gondolom, hogy bár valóban előrelépés volt az elődökhöz képest, nagy szerencséje is volt, hogy éppen akkor állt össze előtte egy nagyon jó csapat. Sok olyan meccse is volt, ahol még kihívás elé sem állították. Abban az időben megfelelő volt nekünk, de szerintem egy olyan időszakban, ahol az ellenfelek sokkal több helyzetet tudtak kialakítani, nem tudta volna úgy állni a sarat, mint pl. ter Stegen.
Más: most már azért kezd egy kicsit az az érzésem lenni, hogy a Realt büntetni akarják a bírók.
Szerk: most már egyértelmű. Itt a fórumon néhányan fejtegették, hogy ki kéne lépni a Ligából, aztán lehet a Real hamarabb fog.
Valdes-ről azt gondolom, hogy bár valóban előrelépés volt az elődökhöz képest, nagy szerencséje is volt, hogy éppen akkor állt össze előtte egy nagyon jó csapat. Sok olyan meccse is volt, ahol még kihívás elé sem állították. Abban az időben megfelelő volt nekünk, de szerintem egy olyan időszakban, ahol az ellenfelek sokkal több helyzetet tudtak kialakítani, nem tudta volna úgy állni a sarat, mint pl. ter Stegen.
Más: most már azért kezd egy kicsit az az érzésem lenni, hogy a Realt büntetni akarják a bírók.
Szerk: most már egyértelmű. Itt a fórumon néhányan fejtegették, hogy ki kéne lépni a Ligából, aztán lehet a Real hamarabb fog.