Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

albicelesteX írta:Csicska City!!!Gyűlölöm ezt a fajta hozzáállást.Clichyre is büszke lehet az anyja!!!Gyönyörű.21.század!

Henry távozásakor, illetve majdnem mindig temetve van az Arsenal szezon előtt, de mindig tudják hozni azt a szintet, amit előtte. Sztem most sem lesz igazán nagy visszaesés, persze ez még igy sem jó, mert elvileg előrefelé kéne haladni, de 2004 óta 1 helyben toporgunk. Én már Wengerhez sem ragaszkodnék annyira, sztem a kialakult helyzetért nagyrészt ő a felelős. Ok, h korábban nagyon szép eredményeket ért el, de hogy évek óta nem tud megújulni az már elég kellemetlen.Varatrix írta:Szép lassan darabjaira hullik az Arsenal...

Ja ez várható volt ennyi év sikertelenség után...Varatrix írta:Szép lassan darabjaira hullik az Arsenal...

Az sztem csak az ürügy, ebben a nyilatkozatban fejtette ki, hogy miért akar elmenni az ArsenalbólBarcaman14 írta: Ez mind szép és jó! Javítsatok ki ha tévedek, de nem ő kért 110 ezer fontos heti fizetést, ám ezt nem tudják megadni?!![]()
Ez mind szép és jó! Javítsatok ki ha tévedek, de nem ő kért 110 ezer fontos heti fizetést, ám ezt nem tudják megadni?!Game90 írta:
Nasri nyilatkozott:
„Sohasem a pénzt motivált, mindig a futball szempontjából hoztam meg a döntéseimet. Nem akarok olyan klubba igazolni, ahol nem olyan focit játszanak, amit szeretek, nem lennék boldog, csak azért mert sok pénzt kapok.”
„Így is rengeteget keresünk. A karrier és a trófeák élveznek prioritást. Ez fontosabb mindennél, bár tudom, hogy mit jelent a pénz, és mi annak az értéke.”
„Ha nem nyersz címeket, nem neveznek majd az Aranylabdára. Azért jöttem Angliába, hogy címeket szerezzek, ugyanis ez a karrierem során még nem történt meg kivéve az U-17-es EB-t 2004-ben.”
„Mindannyiunknak ki kell lépnünk a komfortzónánkból, hogy felnőhessük és tesztelhessük magunkat. Még ha nem is nyertem kupákat, úgy érzem már felnőttem. Ki vagyok éhezve a trófeákra. Azért focizom, mert imádom ezt a sportot, és szeretném érezni a győzelem izét.”
„Együtt felemelni a kupát. Ez a szépsége és az értelme egy csapatjátéknak.”

melyiket? a clichy-set a nasri-sat vagy a fabregas-ost?messideco írta:
WTF
Na ez nem jó hír. Hol olvastad?
hát clichy biztos megy, meg cesc is elég biztos, de nasri szerintem még menthető.messideco írta:Sem Fabre sem Nasri nem fog maradni, de félő h Clichy sem...
a 3 közül pont a kiemelt írt már alá a mancicihez...messideco írta:Sem Fabre sem Nasri nem fog maradni, de félő h Clichy sem...