Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Akkor az új tulaj igazolhatna okosabban is.ab1daL írta:Új tulaj.bence-barca írta:Srácok most komolyan én vagyok ilyen hülye, ohgy lemaradtam valamiről?
Egészen télig, mindenhol azt lehetett hallani, h mekkora krixkrax van a 'pool anyagilag. Erre 40m v nemtom mennyit kiadnak Carollért (akinek vt egy jó félidénye), 18m Hendersonért és most 22m Downingért.
Valaki érti ezt?
Új tulaj.bence-barca írta:Srácok most komolyan én vagyok ilyen hülye, ohgy lemaradtam valamiről?
Egészen télig, mindenhol azt lehetett hallani, h mekkora krixkrax van a 'pool anyagilag. Erre 40m v nemtom mennyit kiadnak Carollért (akinek vt egy jó félidénye), 18m Hendersonért és most 22m Downingért.
Valaki érti ezt?
Így van, ezért csak 10. Ha kicsit többet tolta volna ott, akkor valószinűleg első lenne a sok favágó között.visca el barca írta:pff... az kemény... kb 50 meccset játszott össz-vissza a pl-beGame90 írta:Talksport-on volt egy szavazás minden idők legjobb PL játékosairól:
10. Klinsmann
Doni helyzetét Hajdú B. fogalmazta meg tökéletesen: Gyermekkorunkban az volt a szokás, h aki legkevésbé tudott focizni, az lett beállítva kapuba. Valószínűleg Doni is így lett kapus.albicelesteX írta:Jó hír.Elment a lepkevadász.Viszont Kamenit akarják a helyére pedig szóvolt Stekelenburg-ról is.Aki azért jobb kapus.Csöbörből vödörbe...ab1daL írta:A Liverpool szerződtette Pepe Reina mögé az AS Roma-tól Donit.
Jó hír.Elment a lepkevadász.Viszont Kamenit akarják a helyére pedig szóvolt Stekelenburg-ról is.Aki azért jobb kapus.Csöbörből vödörbe...ab1daL írta:A Liverpool szerződtette Pepe Reina mögé az AS Roma-tól Donit.

pff... az kemény... kb 50 meccset játszott össz-vissza a pl-beGame90 írta:Talksport-on volt egy szavazás minden idők legjobb PL játékosairól:
10. Klinsmann

http://www.youtube.com/watch?v=pLga3ZyCa6gdaffy írta: a másodikon viszont miért van gerrard?
Talán.daffy írta:a másodikon viszont miért van gerrard?
Elhádzsidiúúf a hivatásos köpködő, aki a vadnyugaton köpőversenyt is nyert volnasjd írta:
amúgy Diouf mit művelt h ennyire utálják?
nem az a baj, hanem h a kontra kicsit súlytalannak érződik, elvégre ha egyenlő szinten lenne a pro-val, akkor nem a világ egyik legjobb csapatáról beszélnénkInitom írta: próbáltam pro-t és kontrát....ezek szerint nem sikerült![]()
az első listát nem vitatnám,talán shearer hiányzik róla. a másodikon viszont miért van gerrard?Game90 írta:
Talksport-on volt egy szavazás minden idők legjobb PL játékosairól:
10. Klinsmann
9. Vieira
8. Roy Keane
7. Schmeichel
6. di Canio
5. CR
4. Zola
3. Cantona
2. Bergkamp
1. Henry
Meg a legjobban utált játékosokról is volt egy 10-es lista:
10. Drogba
9. Gerrard
8. Bellamy
7. R. Ferdinand
6. Adebayor
5. Rooney
4. Barton
3. Terry
2. A. Cole
1. Diouf

Igazi Arsenal legenda volt, sajnálom, hogy nem jött vissza a Senalhoz dolgozni.MessiFan írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... al-2086014
próbáltam pro-t és kontrát....ezek szerint nem sikerültsjd írta:Ez az esélylatolgatás teli van olyanokkal, hogy "de benne is ott van a a hiba" meg "Rooney-nak bármikor összejöhet egy balhé", "zsákbamacska" stb. stb.Initom írta:
Nekünk is bármikor összejöhet, hogy Xavi vagy Messi kidől fél évre, vagy Villa 11 meccsig nem rúg gólt vagy Abidal májában tumort találnak....
Mégsem ez határozza meg, hogy mennyire jó egy csapat.
Sztem az igazság ott van, ha végigolvassuk a gondolataidat "de"-k nélkül
David Gea?sjd írta:Sztem az igazság ott van, ha végigolvassuk a gondolataidat "de"-k nélkül
Azért csak lassan...MessiFan írta:Brutális ez a MU.. Jövőre megint Barca-Manchester döntő?
Meg szerintem Youngot nem a padra vettékBarcaman14 írta:Inkább Rafael mint Fabio, a jobb oldalon főleg szerintem. Elképesztően jó kis szélsőik vannak, és Sneijdert ha meg tudják szerezni, piszok erős középpályájuk lesz. Mert egy vérbeli osztogató még hiányzik, aki nem akármilyen csatárpárost szolgálhat majd ki. Hernández elképesztően gólerős, Rooney-val kiegészülve életveszélyesek.Tocy írta: De Gea-Fabio,Vidic,Ferdinand,Evra-Nani,Carrick,Sneijder,Giggs-Hernandez,Rooney. Picit támadó, de ez így baromi jó lenne
Az első számú esélyesei a bajnokságnak, aztán meglátjuk mit alkot Villas-Boas a Cheslea élén, vagy a City aki még beleszólhat. Legalábbis most úgy tűnik.
Modric csak annyit mondott,hogy a cselzibe akar menni , meg a sablonduma...erre kaptak a kékek és megy a zaklatás...Érthetően a Spurs meg nem akarja elengedni legjobbjait!messideco írta:Áruló.
Félreértés ne essék, utálom a Spurst, de egy játékos ilyet nem csinálhat szerintem. A padon jó helyen lesz.
Radknapp nem akarja elengedniab1daL írta:Modric átadólistára kérte magát a Spursnél, így megnyílt a lehetőség a Chelsea előtt, akik már próbálták a nyáron megvenni.