Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálunk sztem már lett volna 2 kapufa meg 3 fölé.Bob_Marley írta:Mintha mi rúgnánk a büntetőket, mind bent van.![]()
Én is egyértelműen Atletico párti vagyok. Hollandia akkor egyértelműen Ajax.
Nero. írta:Remélem tovább megy az Atletico azért. Ha a PSV is bent lesz a 8 között akkor még a Benfica mellé megkapják a Wolsburg-PSV ágat a hófehér barátaink az Atletico meg rámehet a bajnokságra.
A tavalyi Atletico-Leverkusenen is voltak büntik ugyanúgy a legjobb 16 között. És akkor is a Calderonban volt a 2.meccsBob_Marley írta:Szerintem utoljára a BL-ben pont a PSV tolt büntipárbajt, talán a Basel ellen? De valaki ellen ilyentájt, de jó pár éve volt, szóval ismét itt a lehetőség.
1-2 éve a túlzott költekézésük miatt kaptak egy büntit (csak 50 milláért igazolhattak egy nyáron ) . Viszont nem tudom , hogy ezt a FIFA-tól vagy az UEFA-tól kapták úgyhogy nem biztos , hogy ez az indok.Nero. írta:City szurkolók miért fütyülték a BL himnuszt?
Oblak életben tartja az Atleticot közben
Ott már bárki-bárkivel. Tényleg tavaly is fütyülték, de már én sem tudom, miért.Rinku írta:Biztosan azért, mert eddig csak olyan élményük van a BL-ben, amit nem tennének ki az ablakba...Nero. írta:City szurkolók miért fütyülték a BL himnuszt?
A 8 között spanyol csapatok kerülhetnek már amúgy össze?
Biztosan azért, mert eddig csak olyan élményük van a BL-ben, amit nem tennének ki az ablakba...Nero. írta:City szurkolók miért fütyülték a BL himnuszt?
Jó kérdés, de emlékszem tavaly is fütyülték ellenünk.Nero. írta:City szurkolók miért fütyülték a BL himnuszt?
Oblak életben tartja az Atleticot közben
http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/ ... ek-2488761" target="_blankvisca el barca 02.26-án írta:elég masszív sorsolás lett, én már leginkább azt várom ,hogy a bvb meg szpörsz szurkolók verekedjenek vmelyik belvárosban![]()
Jogos, a visszavágó 1-1 lett.BarcafanTomee írta:De kaptak. Kemény 1-et, a Villareal, Náplyban. De amúgy tényleg durva. A Villareal például hazai pályán egyszer sem kapott még gólt az EL-ben. A Dortmund kiemelkedik szerintem a mezőnyből, de a Villareal-Sevilla kettős is odaérhet a végén, tovább erősítve a spanyol foci egyeduralmát.Bob_Marley írta:Nézem az eredményeket azért az megalol hogy ha nem vesszük a Bilbao-Valencia párosítást akkor a spanyol csapatok továbbra sem kaptak még gólt a nemzetközi kupákban az egyenes kieséses szakaszban.
De kaptak. Kemény 1-et, a Villareal, Náplyban. De amúgy tényleg durva. A Villareal például hazai pályán egyszer sem kapott még gólt az EL-ben. A Dortmund kiemelkedik szerintem a mezőnyből, de a Villareal-Sevilla kettős is odaérhet a végén, tovább erősítve a spanyol foci egyeduralmát.Bob_Marley írta:Nézem az eredményeket azért az megalol hogy ha nem vesszük a Bilbao-Valencia párosítást akkor a spanyol csapatok továbbra sem kaptak még gólt a nemzetközi kupákban az egyenes kieséses szakaszban.
visca el barca írta:a dinamo london itt be is fejezte...
remélem 8 között psg-balett és akkor garantált hányás lesz 180 percigszomszéd megkérdezte tegnap, ha összejönne egy ilyen páros, kinek szurkolnék
mondtam neki h egy jó kis 5-6 pirosas, tömegverekedős meccsnek, ami után mindkét csapatot kizárnák
fantasy offBob_Marley írta:Abszolút így van.Sőt kizárnák őket vagy tíz évre mert a nézők is összeverekednének.
Abszolút így van.visca el barca írta:a dinamo london itt be is fejezte...
remélem 8 között psg-balett és akkor garantált hányás lesz 180 percigszomszéd megkérdezte tegnap, ha összejönne egy ilyen páros, kinek szurkolnék
mondtam neki h egy jó kis 5-6 pirosas, tömegverekedős meccsnek, ami után mindkét csapatot kizárnák