Feast4 írta:Valahol egyet kell értenem azzal hogy ezek a kis vacak csapatok csak tölteléknek jók.Az EL ben legalább 6 olyan csapat volt az idén is akik BLben jobban éltek volna.Ki kiváncsi egy Wolfsburg Gent meccsre de most komolyan?Semmi értelme hogy egy kiscsapat bejut a kap egy 8-ász oda vissza.Jó számukra anyagilag van.De nekünk focielmény nem nagyon van belőle.
Persze azt meg tudom érteni, hogy számos kisebb csapatra nem kíváncsi sok ember, és persze pénz is kevesebb van benne, de inkább játsszon a Barca egy Wolfsburg-gal, mint egy Manchester United-el...mert erősebbek.
Vmiért mindig úgy éreztem, a BL azért különleges sorozat, mert az aktuálisan legerősebb csapatok szerepeltek benne. Ha ez az egész átalakul, akkor a sport oldaláról nézve gyengébb lesz az egész...mert ez a Bayern simán gurít egy ötöst bármelyik EL csapatnak (talán a Villareal, Sevilla, Dortmund 3-ast kivéve). Nem lesz semmi izgalom...gondoljunk csak a Valencia elleni kupára. És bárki bármit mond, ez nem az elit csapatok ligája lenne...csak a Twitter csapatok kupája...
Akármennyire is csűrjük-csavarjuk a dolgot, maga a sportszakmai oldala elhalványulna, sokkal kevesebbet érne a trófea...a legtöbb csapat megelégedne azzal is, hogy stabil tagja legyen a ligának, hiszen pénz van dögivel, oszt ennyi...
És bár tudom, hogy sokak számára nem szimpatikus az Atletico csapata, de ennek a rendszernek köszönhetően nem születnének új (vagy újjá régebbi) nagy csapatok.
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.