Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szerintem rosszul méred fel a dolgokat. Az nem kétséges, hogy az itt jelenlévők a lelkük mélyéről gyűlölnek mindent, ami a real. És ezt elvitatni sem lehet tőlük. Gondolom te sem 3 éve nézed a Barca meccseket. Szóval nem is nagyon van mit megindokolnom azon, hogy a megvetés ás az utálat a madrid felé az egy érthető szurkolói hozzáállás részünkről. De hogy a Barca szereteténél jobban utálnánk őket? Hm, ez azért már túlzó állítás szvsz.hajnesz írta:Nem vagyok álszent, de itt egyesek jobban szurkolnak a Real ellen, mint a saját csapatuknak, kicsit unalmas már. Nemhiába "barca kids troll footbalon..."
Ha mi játszottunk volna a Malmö ellen, mi sem álltunk volna meg 6 alatt, és biztos lövettünk volna Messivel 3 gólt, e felől senkinek ne legyen semmilyen kétsége sem.
Már a harmadik nemzetközi sztáredző, aki csúnyán ég a csapatával. De úgy látszik, most nem divat a kirúgás. Talán jobb is, ha az edzők pozíciója erősödik a tulajdonosokkal szemben. Na meg a lelátók türelmetlen hangjaival szemben is.Alcantara írta:Tegnap a Wolfsburg bizonyította, hogy a sokak által lenézett Bundesliga nincs fényévekre a PL-től.
A PL legjobb védelmét úgy gurigázták ki a második gólnál, ahogyan mi szoktuk a kis csapatokat.
A Draxler gyerek nagyot játszott, egyre inkább izmosodik ebben a csapatban.
Csoportelsőként akár még kaphatnak olyan ellenfelet is, akik ellen mehetnek majd egy újabb kört a BL-ben.
A 'Gladbachot kicsit sajnálom, mert hasonlóan látványos játékot játszanak,de látszik, hogy még rutintalanok a BL-ben. Ide azért kicsit több kell.
Ez meg nemigaz. A szurkoló a saját csapatával törődik, a gyerekek,meg Piqué foglalkozik mindig a másik oldallal.recrea írta:Akkor nálad valami gond van a matekkal...az általad említett két dolog pedig kéz a kézben járhajnesz írta:Én sem áldoznám be, mert én az Fc Barcelonának szurkolok, és nem a Real Madrid ellen.
Akkor nálad valami gond van a matekkal...az általad említett két dolog pedig kéz a kézben járhajnesz írta:Én sem áldoznám be, mert én az Fc Barcelonának szurkolok, és nem a Real Madrid ellen.
El, de azt nem, hogy a Madrid megszorongassa a bajnokságban a tökeinket, mert veretlenül jobb továbbjutni a bl csoportból (persze ez fikció).hajnesz írta:Elhiszitek,hogy tőlem Ronaldo megnyerhet minden egyéni címet, és nem fog rossz érzésem lenni emiatt?
Hat ha ezen mulna a bajnoksag akkor nyilvan de, de attol meg jobban orulnek annak, hogy mi nyerunk meccset holnap, minthogy december elejen x-el a Real mondjuk.recrea írta:Palesz, tehát Te nem áldoznád be a holnapi győzelmet egy hétvégi Real hasraesésre?
Miert ne orulnek jobban egy Barca sikernek? Ertem en, hogy pontok meg bajnoksag, de nalam a Barca siker boven komolyabb erzelmeket valt ki, bar mar kezdek elgondolkozni azon, hogy bennem a hiba..zola8787 írta:Igaz én nem írtam a Real-ról, de szerintem az is álszentség, ha azt mondod, hogy jobban örülnél egy holnapi Barca sikernek, mint hétvégén egy Real botlásnak.
Egymás elleni számít.MessiNeymarSuarez írta:
Porto, mert az egymás elleni számít?
Igaz én nem írtam a Real-ról, de szerintem az is álszentség, ha azt mondod, hogy jobban örülnél egy holnapi Barca sikernek, mint hétvégén egy Real botlásnak.hajnesz írta:Nem vagyok álszent, de itt egyesek jobban szurkolnak a Real ellen, mint a saját csapatuknak, kicsit unalmas már. Nemhiába "barca kids troll footbalon..."
Ha mi játszottunk volna a Malmö ellen, mi sem álltunk volna meg 6 alatt, és biztos lövettünk volna Messivel 3 gólt, e felől senkinek ne legyen semmilyen kétsége sem.
Nem, Chelsea-t kapjuk meg mi, és csapjuk ki őket , Mourinhonak nagyon kijárna már, meg persze a Chelsea-nek is 2012 után...Alfa írta:Nagyon szurkoltam , hogy kiessenek. Holnap zúgjon ki a Chelsea és máris megszabadulok a kedvenc angol klubjaimtól
. Plusz még a Juve is lecsúszott a 2. helyre úgyhogy tökéletes volt ez a mai nap
.
Egyébként óriási pacsi a Wolfsburgnak teljesen megérdemelten jutottak tovább.
Vakmacska írta:a Real meg gálázott... egy Malmö ellen, akik 20 perc után már totál feladták.
Nem baj, most megint azt hiszik, hogy minden rendben van.
Ha van benne egy kis jo erzes reaktivalja magat..MessiNeymarSuarez írta:Szegény Ferguson is kint volt a meccsen, biztos szomorú lehet.
Szerintem fogadhatnak Benítezzel.Nero. írta:Ez a Van Gaal a világ szégyene amúgy. Kíváncsi vagyok meddig tűrik Manchesterben az ámokfutását.
Azért páran ott is elismerik:MessiNeymarSuarez írta: ÉS egy ilyen PL-re mondja valaki hogy a Barca-Real-Bayern hármas nem tudná megnyerni?!![]()