Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Arsenal pár dologra képes, de az a bármitől nagyon messze van. Ha ki is esünk idő előtt, az nem itt lesz.Nero. írta:Azért várjunk még... Az Arsenal bármire képes és a címvédő mindig elvan átkozva.recrea írta: Tárt karokkal várjuk őket a negyeddöntőben
Tudom, hogy elég nagyképűnek hangzik, de a házat rámerném tenni, hogy az Arsenalt kiejtjük.Azért várjunk még... Az Arsenal bármire képes és a címvédő mindig elvan átkozva.
Azért várjunk még... Az Arsenal bármire képes és a címvédő mindig elvan átkozva.recrea írta:Tárt karokkal várjuk őket a negyeddöntőbenMessiNeymarSuarez írta:....Eközben a Benfica titokban lőtt egy gólt az utolsó percekben...
Hát védekezésben rendben volt, nem mondom, de azért szipus Aurier sokkal több fejfájást okozhatott volna a Chelseanek.Szerintem is tok jol jatszott Marquinhos.
Tárt karokkal várjuk őket a negyeddöntőbenMessiNeymarSuarez írta:....Eközben a Benfica titokban lőtt egy gólt az utolsó percekben...
Na tényleg ezért szép a foci, mert szerintem Marquinhos sokkal aktívabb volt és a védekezéshez is jobban visszaért mint Maxwell. Egy Pedro elfutásra emlékszem, amikor középen luftot rúgtak.rhuni írta:Psg-nél azért Aurier hiányzott, gyenge volt a jobboldal Marquinhos-al.
DM felpörgött azért a második félidőre, nem kicsit hiányzik a gyerek nekem, James ide vagy oda.
gg perez
Elsővel nem értek egyet, mert az angolok nagyon jól zárták a területeket, s a franciák sokat játszottak a földön. Tiszta lövőhelyzetre nem is nagyon emlékszem, ott voltak mindig rajta az angolok, lsd ketten vetődtek a labda elé pl.noname írta:Harmatgyenge mindkét csapat. A Cselzi védelme kimondottan szervezetlen, rengeteg lehetősége lenne a PSG-nek, akik ahelyett h a földön próbálnánk inkább átjátszani a nehézkes ellenfél védelmét, ívelgetnek mint a hülyegyerekek. A PSG védelme kb a lerobbant kamion sebességével zár vissza. Inkább jusson tovább a PSG, de egy normális csapat kiheréli bármelyiküket.
Ha továbbjutnak tuti mi kapjuk őket, a változatosság kedvéért...noname írta:Harmatgyenge mindkét csapat. A Cselzi védelme kimondottan szervezetlen, rengeteg lehetősége lenne a PSG-nek, akik ahelyett h a földön próbálnánk inkább átjátszani a nehézkes ellenfél védelmét, ívelgetnek mint a hülyegyerekek. A PSG védelme kb a lerobbant kamion sebességével zár vissza. Inkább jusson tovább a PSG, de egy normális csapat kiheréli bármelyiküket.
Fabregasra ez nagyon igaz, mert néha iszonyat ez a gyök kettő tempó nála. Rúgós fociban szerintem a legjobb lenne.MessiNeymarSuarez írta:Igazából ennek a 2 csapatnak ha egymás ellen játszanak teljesen felesleges focizni, csocsózhatnának is akár, úgyis az utolsó egymás elleni 6 góljukból mind rögzített helyzetből lett...
Nem ekkor láttad:zola8787 írta:Egy Párizs meccset sem láttam idén, csodálkoztam, hogy Sirigu lett a csere kapus, hát megértem, ez a Trapp igen jó.
Ja, de "csak" ennyiben kiemelkedoen jo, ettol meg nem lesz akkora kiraly senki szerintem. Hasznos, ugyes, de Mottanal nem jobb szerintem. Sot.rhuni írta:Szerintem meg baromi hasznos ez a Matuidi, nehéz meccseken nagy szükség van a jó mezőnymunkára védekezésben.