drobika írta: ↑2023.11.17. 09:56:53
Rossi nyilatkozat alapján a 60. perc környékén le akarta hozni Milost, csak hát addigra megtörtént a balhé. Nem szoktam a játékvezetővel foglalkozni, meg a csapatával, de nagyon amatőrök voltak. A 11-es a visszavont piros, kritikán aluli VAr.
Gratulálhatunk és örülhetünk végre! Montenegrót, meg ütni kell nincs mese! Csak azért, hogy méltóképp ünnepelhessünk. Lesz esélye a kijutásra nekik, de ez olyan 1 % körül van, a Szerbek otthon aligha kapnak ki Bulgáriától, és minket sem vernek majd meg...
Szerintem a második bolgár piros visszavonása jogos volt, Botka inkább dobta magát, mintsem szabálytalanság lett volna. Nekem az volt fura inkább, hogy a bolgár tizenegyes nem lett vissza se nézve, pedig eléggé hattyúk halála volt

Utólag mindegy, de ez az egész Var rendszer, vagyis ahogy használják egész Európában, nemzetközi meccsen, angol, spanyol meccseken, az szánalom. Van már összességében kb 9 játékvezető, és nagyobb hibák vannak, mint a Var előtt. Szóval van még mit fejleszteni, de nem a rendszeren, hanem azon ahogy kihasználják.