2024.06.13. 22:09:27
Szerintem az esélyek kb úgy néznek ki, hogy franciák, alattuk egy parányival az angolok (erőben szerintem legalább olyan jók, leginkább a győzelem hiánya miatti magabiztosságot látom csak a különbségnek, de a VB-n is pont ennyi döntött a meccsükön, szóval ez elég lehet), alattuk egy szakadék, azután szerintem a németek érhetnek oda, az övék szerintem messze a legerősebb középpálya nevekre a világon, klubot, nemzeti válogatottat is belevéve, bármelyik megnyerhetné az aranylabdát abból a sorból egy jobb szezonjában, teljesen nonszensz az a Wirtz-Musiala-Gündogan-Kroos sor. Volt edzőfrissítés, új impulzus meglökheti őket.
De mint csapat, velük együtt jöhet a portugál, spanyol, olasz válogatott, egyik sincs a zenitjén, de azért van elég jó játékosuk. A legjobbak nevekre közülük bőven a portugálok, de valahogy ezt nem látom érvényesülni általában, a VB-n nagyon nem értettem ott az edzői döntéseket sem, ott Martinezzel lehet lesz javulás. A spanyoloknál örülök, hogy két üde Barcás fuvallat miatt lehet szurkolni, remélem, Yamalra azért vigyáznak, Fermín meg remélem kap elég lehetőséget. A Nico-Yamal szélek viszont látványos focit hozhatnak. Szerintem a horvátok kicsit vissza fognak esni, aztán ki tudja.
Aztán egy egy meccses egyenes kieséses rendszerben kb bármi megtörténhet, ez ilyen.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy