Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2015.03.21. 00:02:53

Petr írta:
trey88 írta:teljesen jó a sorsolás, ha egy nulla PSG-n nem tudunk továbbmenni - mindegy milyen játékkal -, akkor ne is álmodjunk semmilyen döntőről.
Ha nem is nulla, de én is örülök annak, hogy őket sorsolták ki ellenfélnek. Papíron kicsit gyengébb játékerőt képviselnek és a csoportkörben - ha kevésbé is mérvadó, mint egy kieséses szakasz - bebizonyították, hogy odafigyeléssel verhetőek. Erre rátesz egy lapáttal a Chelsea elleni teljesítményük, ahol bár továbbjutottak emberhátrányban is, de az első mérkőzésen azért volt kivetnivaló a játékukban. Bizakodó vagyok, lehetett volna rosszabb is, valamiért a Juvétól tartottam a legjobban a "robot-középpályájuk" miatt.
trey88 írta:U.i.: végre ismét költözöm Pestre, első utam a közös meccsnézés lesz Sörházban, már régóta rajt van listámon ;)
Remek, ebben az esetben várunk a fórumtalálkozón, irány a Minden más<Eurobarca találkozók! topic. :)

Szuper, köszönöm szépen, tuti hogy megyek majd :) Kicsit elszakadtam külvilágtól elmúlt hónapokban, sok projektem fut. De hiányzik már a közeg, pl. meccsről hazafelé jó volt dumálni Barca szurkerekkel, fél repcsi meccsen volt (még tavaly) :)
Petr
Entrenador del Barça

2015.03.20. 21:47:57

trey88 írta:teljesen jó a sorsolás, ha egy nulla PSG-n nem tudunk továbbmenni - mindegy milyen játékkal -, akkor ne is álmodjunk semmilyen döntőről.
Ha nem is nulla, de én is örülök annak, hogy őket sorsolták ki ellenfélnek. Papíron kicsit gyengébb játékerőt képviselnek és a csoportkörben - ha kevésbé is mérvadó, mint egy kieséses szakasz - bebizonyították, hogy odafigyeléssel verhetőek. Erre rátesz egy lapáttal a Chelsea elleni teljesítményük, ahol bár továbbjutottak emberhátrányban is, de az első mérkőzésen azért volt kivetnivaló a játékukban. Bizakodó vagyok, lehetett volna rosszabb is, valamiért a Juvétól tartottam a legjobban a "robot-középpályájuk" miatt.
trey88 írta:U.i.: végre ismét költözöm Pestre, első utam a közös meccsnézés lesz Sörházban, már régóta rajt van listámon ;)
Remek, ebben az esetben várunk a fórumtalálkozón, irány a Minden más<Eurobarca találkozók! topic. :)
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2015.03.20. 19:31:44

Nem értem, hogyhogy nincsenek "csalóuefa" kommentek? :D Viccet félretéve teljesen jó a sorsolás, ha egy nulla PSG-n nem tudunk továbbmenni - mindegy milyen játékkal -, akkor ne is álmodjunk semmilyen döntőről. Egy rakat PSG meccset láttam ebben a szezonban, nagyon sokszor teljesen elképzelés nélkül, hibák tömkelegével játszottak, 11 ember 12 félét akart, csapatrészek közt nulla volt az összhang. Na most egy átlag formában lévő Barcának ez egy sima párharc, mondom ezt a tényekre hagyatkozva, semmi elfogultság. Így hogy lesznek hiányzóik már idegenben le kell zárni, nem szabad engedni azt a luxust mint City ellen. Az meg hogy madridi derbik jönnek nem is kívánhattunk volna jobbat, amellett hogy fizikálisan is kicsinálják egymást, idegileg sem lehet már egyszerű Reálnak az a tudat, hogy bármit csináltak elmúlt években, rendre a kicsi kerekedett felül.

Visca el BARCA! :)

U.i.: végre ismét költözöm Pestre, első utam a közös meccsnézés lesz Sörházban, már régóta rajt van listámon ;)
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.20. 18:26:03

Lemaradtam a sorsolásról, lehet, hogy ott dőlt el, de ha mégsem akkor tudja vki, hogy mi alapján döntik el, hogy ki játszik 6, illetve ki 8 napos különbséggel? Ergo ki kezd kedden?

Azért a PSG-nek köszönetet mondhatunk, mert, ha nem harcolják ki a továbbjutást a Chelsae ellen, akkor most a lehető legrosszabb párharcnak néznénk elébe.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.20. 17:34:59

visszatérve itt a sárga lapos mizériára. annak akinek most 1 van, de mind2 negyeddöntőn kap 1-1 sárgát, annak ki kell hagyni az elődöntőt ugye? gondolom csak azoknak törlik akiknek egy vagy kettő van
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gg86
Jugador d'estrella

2015.03.20. 15:58:28

Nem tetszenek a párosítások. Alapból nem szeretem az egy országból jövők meccseit a BL-ben, nem beszélve az unalomig ismételt párharcokról. A PSG kb. 2-3 éve rendszeres résztvevő és játszottak 6szor velünk meg 4szer a Chelseavel. Barca-Juve, A.Madrid-Bayern, Real-PSG lett volna az álomsorsolásom : ) Jövőre remélem egy csoportban leszünk a PSG-vel, és M. Cityvel...
Alcantara
Director del Fútbol

2015.03.20. 15:39:22

herlius írta:Mondjuk a Bayern már tavaly tavasszal is kímélő üzemmódban menetelhetett, komoly gondjaik nem voltak a bundásban. Aztán a BL-ben az első komoly ellenfél elfenekelte őket. Erőkímélés szempontjából jók a könnyű ellenfelek, de az igazán komoly csatákra nem készítenek fel.
"Mondjuk" az első komoly ellenfél a BL-t is behúzta tavaly, levert mindenkit, úgyhogy nagy bölcsességet nem írtál ide.
Az, meg hogy mi készít fel és mi nem, nagyjából annyira tudod, mint én.
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.20. 15:32:01

Hiába Ibra meg Verratti így is nagyon necces lesz. Szerintem a Bayern és a Real után ők a legerősebbek. Az Atletico már most kezd ereszteni, ezt a Bl-ben és a bajnokságban is bizonyítják. A Bayer ellen is hajszál híja volt, mindkét meccsen partyban voltak a németek. Ha az ütőképességet és az esélyeket nézzük a PSG előttük van. A Real mindkét meccsen simázni fogja őket. Áprilisra a Real kétszer is összeszedi magát.
A mi párharcunknak jelenleg jónak és ha nem is könnyű, de semmiképp sem vérizzasztó. Én inkább attól félek, hogy akkor, hogyan fogunk állni. Sajnos nem lehet távolról sem biztosra venni, hogy ilyen előjelekkel érkezünk Párizsba. A sérültekről nem is beszélve.
Az mondjuk valamennyire jó előjel, hogy akkor tudtak megverni minket, mikor még elég szétesett volt a csapatunk, ők pedig szezonjuk meccsét hozták.
A Bayern egyértelmű, ott nem lehet kérdés, kettős győzelem, nevető harmadikként begyalogolnak akár a döntőbe is.
A Monaco-tól szerintem a legtöbben indokolatlanul tartanak. A csoportjuk is az egyik legkönnyebb volt. Nem akaarom elvitatni az érdemeiket, de az Arsenal amit otthon csinált az kabaré volt, idegenben pedig kísértetiesen hasonlítottak a londoniak ránk a City ellen. Ha nem akkora balfalloszok kitömhették volna a Monacot.

Az elődöntő igaz, hogy még messze van, de akkora meglepetés szerintem nem lesz, talán csak a Juve és mi, ahol lehet meglepetés. Mindenesetre aki a Juve/Monaco győztesét kapja fél lábbal már a döntőben érezheti magát.

Mindenesetre a legrosszabbat, a dupla Klasszikust megúsztuk és a Bayernt is elkerültük. Lehetett volna jobb, de rosszabb is. Panaszkodni nem panaszkodhatunk, de nem lesz sétagalopp, főleg ha még a bajnoki sorsolást is odavesszük.
Forca Barca!!!!
bence-barca
Llegenda del Barça

2015.03.20. 15:30:34

Ahhoz képest, h a 2 szurkolótábor egymás szapulásával volt elfoglalva és ment az 'úgyis megkapják a Monacot/Portot' effekt, a BM-nek vörös szőnyeggel van leterítve az út az elődöntőig egy Sahtar és Porto után. Nem lebecsülve ezen csapatokat, de azért mégse egy City-Atma-PSG szint, na... :D
Ha most ezt vmelyik spanyol kapta vna már menne az uefalona/ uefamadrid... :lol:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2015.03.20. 15:23:17

Könnyebbet, ámde nehezebbet is kaphattunk volna. A PSG igen jó csapat, tavaly óta sokat léptek előre-ezt többek között a chelsea elleni visszavágó is igazolta, ráadásul megvannak azok a játékosaik is, akik képesek különbséget teremteni. Mindezek ellenére képesnek érzem magunkat arra, hogy magabiztosan jussunk a négybe.
A kulcs az odavágó lehet, ahol kötelező lesz kihasználni a párizsiak két ászának hiányát, és a győzelemért kell menni ezerrel!
A többi párharc: A madridi derbi abszolút megjósolhatatlan. Tény, nem ízlik a realnak az atletico stílusa, de előnyt jelenthet, hogy a visszavágót otthon játszhatják. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy még egy olyan meccset hozzanak össze, mint a legutóbbi, a madrid be fog találni idegenben.
A Bayern és a Juve meccsére nem pazarolnék túl sok betűt, mindketten más kategóriát képviselnek, mint az ellenfél.
Rivaldo-A Legnagyobb.
kristop
Entrenador del Barça

2015.03.20. 15:07:11

ugyan a harmadik legerősebb ellenfelet kaptuk, de ez nem is lenne olyan nagy baj. a problémát abban érzem, hogy egy sevilla - psg - valencia - psg - espanyol ötöst nyomunk le egymás után, ebből háromszor idegenben. míg a franciák egy metz - barca - nizza - barca - lillet. és ebből csak kétszer idegenben. nagyon kell a hétvégi real elleni győzelem, kell a négy pontos előny, mert a sevilla, valencia, espanyol ellen tuti pontokat vesztünk.
noname írta:Elég könnyű ellenfelet kaptunk. Talán a legkönnyebbet. Az csak külön bónusz h a két kb. legfontosabb játékos hiányzik az első meccsen.
ez most irónia?
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
noname
Llegenda del Barça

2015.03.20. 14:57:03

Elég könnyű ellenfelet kaptunk. Talán a legkönnyebbet. Az csak külön bónusz h a két kb. legfontosabb játékos hiányzik az első meccsen.

A Bayern szerintem nem nyer épp olyan könnyen, mint gondoljátok, a Porto azért mindig kitesz magáért. Az Atletico sztem egyértelmű esélyes a Real ellen már játékstílusból adódóan is, a Monaco kérdés h mire lesz képes. A Juve egész erős, de még távol áll attól h nagycsapat legyen.

Barca, Atletico, Bayern, Juve.
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.20. 14:02:43

pezZy írta: Mondjuk szerintem ez pont előnye lesz az Atleticonak. A Real gödörbe van ellenünk, mint mentálisan, mint játékban. Ha otthon kezdene a Real és nyerni tudnának, akkor az Atletico otthon nem tudná játszani a játékát. Viszont így, hogy otthon kezdenek és találnának egy gólt (amire nagy esély van) idegenbe sokkal "könnyebb" dolguk lenne. A kupába ez már bejött.
Kupában tényleg így volt, ezt el is felejtettem. Viszont otthon kezdeni azért hátrány, de bebizonyították már idén, hogy nem mindig, igazad van.

Párharc szempontból ez szerintem az egyik legérdekesebb, mert hatalmas taktikai csatát várok és óriási szenvedélyt. Mindkét csapatnak van törlesztenie valója a másikkal szemben és még egy városban is vannak. :D
Kép
Kép
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2015.03.20. 14:00:13

Alcantara írta:Jól belehúztak nekünk és a Realnak is!
Miközben az otthoni bajnokságot már szinte megnyerő Bayern, továbbcsordogál szépen a Juvéval együtt.
Szerintem továbbjutunk és a Real is, ott meg elosztjuk egymás között a könnyű ágasokat.
Mondjuk a Bayern már tavaly tavasszal is kímélő üzemmódban menetelhetett, komoly gondjaik nem voltak a bundásban. Aztán a BL-ben az első komoly ellenfél elfenekelte őket. Erőkímélés szempontjából jók a könnyű ellenfelek, de az igazán komoly csatákra nem készítenek fel.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.20. 13:57:59

ami még az atletico mellett szól, hogy abajnoskágot már elbukták, kupát detto, ergó ez az egy esélyük maradt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2015.03.20. 13:55:52

Lehetett volna jobb is, rosszabb is. Nem lesz könnyű életünk a PSG ellen, ez már ősszel is látszott. Ráadásul a Cityvel ellentétben hihetetlenül nagy küzdők, ezt a Chelsea ellen bebizonyították. Sok olyan rutinos, jó képességű játékosuk van, akinek a BL-ben eddig nem jött ki a lépés és most mindenképpen bizonyítani akarnak. Tudnak nagyon gyorsan, kreatívan játszani, de ha úgy adódik, ölni is nagyon jól tudják a játékot. Ha a mostani formánkat át tudjuk menteni, akkor jó esélyünk van ellenük, de a City elleni helyzetkihasználásunkat el kell felejteni, az itt már biztosan nem fog beleférni.
albicelesteX
A Vadász

2015.03.20. 13:40:06

Én nem bánom a Psg-t a Bayern-en kívül akármelyiket szívesen láttam volna egy ilyen formában lévő csapattal.Szerintem az Atlético jut tovább.Nem tudom miért ezt érzem.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.03.20. 13:34:28

Jól belehúztak nekünk és a Realnak is!
Miközben az otthoni bajnokságot már szinte megnyerő Bayern, továbbcsordogál szépen a Juvéval együtt.
Szerintem továbbjutunk és a Real is, ott meg elosztjuk egymás között a könnyű ágasokat.
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2015.03.20. 13:24:50

Bob_Marley írta:
visca el barca írta:a real viszont alapozhat arra az első meccsen, hogy 6 atleti játékos is két sárgás és a 3. után mehet a ban...
Ez teljesen benne van, de azért pl Godín nélkül sem volt gond a Leverkusen ellen sem. :D Szerintem az hogy otthon kezd az Atletico eléggé hátrány. Viszont egy okos türelmes játékkal nem kapkodva tudnak előnyt szerezni. Ha viszont azon lesznek, hogy itthon vagyunk most kell eldönteni (plusz döntő féle "bosszú" ), akkor kiesnek.
Mondjuk szerintem ez pont előnye lesz az Atleticonak. A Real gödörbe van ellenünk, mint mentálisan, mint játékban. Ha otthon kezdene a Real és nyerni tudnának, akkor az Atletico otthon nem tudná játszani a játékát. Viszont így, hogy otthon kezdenek és találnának egy gólt (amire nagy esély van) idegenbe sokkal "könnyebb" dolguk lenne. A kupába ez már bejött.

Bár ha őszinte akarok lenni, nem tudom kinek örülnék jobban, ha tovább menne. Nagyon nem szeretem azt, ahogy az Atletico játszik.. Ha a focit tarom szemelőt, akkor inkább a Real..
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.20. 13:05:48

visca el barca írta:a real viszont alapozhat arra az első meccsen, hogy 6 atleti játékos is két sárgás és a 3. után mehet a ban...
Ez teljesen benne van, de azért pl Godín nélkül sem volt gond a Leverkusen ellen sem. :D Szerintem az hogy otthon kezd az Atletico eléggé hátrány. Viszont egy okos türelmes játékkal nem kapkodva tudnak előnyt szerezni. Ha viszont azon lesznek, hogy itthon vagyunk most kell eldönteni (plusz döntő féle "bosszú" ), akkor kiesnek.
Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2015.03.20. 12:57:25

kaptunk egy reális esélyt a továbbjutásra.
A Bayern a nyertese a sorsolásnak , különösen azért mert ez már a második mákjuk a szezonban. a Real nagyjából azonos esélyt kapott mint mi, de egy brusztolós, kemény párharc árán.
most már jöjjön az az El Clásico =D>
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.20. 12:54:49

a real viszont alapozhat arra az első meccsen, hogy 6 atleti játékos is két sárgás és a 3. után mehet a ban...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.20. 12:52:29

Tavaly mi is azt mondtuk az Atlético után, hogy a BL-ben már tuti, megverjük őket, ha már a bajnokságban nem sikerült. Erre tessék.
Szóval erre nem alapozhat a Real.

Bayern simán tovább megy, többi párharc szoros lesz, de szerintem a Barca-Atlético-Juve hármas megy még tovább. Utána nekünk jöhet a Juve, döntőben meg a Bayern. :P 8) :D
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2015.03.20. 12:52:01

visca el barca írta:
én meg egy monaco-barcát :D

palesz, gondolom 5. alvesnek annyi van
Érdekes lenne :lol: De ők is bunker focit tolnának, és nem is rosszul csinálják. Bayern ellen meg ki-ki meccs lenne. Szóval Monaco jöjjön az elődöntőbe 8)
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Alonso0190
Jugador del Barça

2015.03.20. 12:50:33

Eurosporton is azt mondták, hogy nem játszhat.
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
Válasz küldése