2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem ez szirogúbb bíróknál pirosat is megért volna...De hogy sárgát se kapjon érte...Vakmacska írta:hentes pepe ezért simán kaphatott volna egy sárgát, nem?
Remélem a szurkolók bedobnak félidőben egy felest és végig szurkolják a maradék 45 percet és Allegri is helyre rakja őket hogy nyomják meg a második félidőt mint ahogy az első elejét tették.mahitoo írta:Nem értem a Juvét. Ez a mai Madrid ismét simán fogható. Az elején látszott, hogy bőven ez az olasz csapat is zavarba tudja őket hozni. Valamint fix, hogyha a Juventus futtatná őket, a 75. perc környékén megint kifulladnának. Persze olasz felfogás, 1-0, vége a meccsnek. Csak itt a Real Madrid az ellenfél...
A Monaconál nem sokkal jobbak, ez látszott a párharcukon. Szerintem is ennyi volt nekik. Legalább x-t lehoz a Madrid, de még valószínűbbnek tartom, meg is nyerik a meccset.Csaron írta:azert ők nem a porto-Monaco szintű csapat
2-1el simán van esélye a juvenak meg 1-1 is.azert ők nem a porto-Monaco szintű csapatshutterisland írta:itt a vége, fuss el véle.
írta alcantara chat-en, hogy jó a juve, mondtam, hogy majd jön ronaldo, nem telt bele 1 perc.
most már nem alakulhat ki olyan eredmény, amivel a juventusnak lenne esélye madridban.
shutterisland írta:buffon - evra, chiellini, bonucci, lichtsteiner, pirlo, vidal, sturaro, marchisio, tévez, morata
casillas - marcelo, varane, pepe, carvajal, ramos, kroos, isco, james, bale, ronaldo
hát a sebességkülönbség igen nagy lesz, remélem, hogy nem dől el már az első meccsen.
shutterisland írta:hát a sebességkülönbség igen nagy lesz, remélem, hogy nem dől el már az első meccsen.[/color]