Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2 éve meg a Münchennek, úgyhogy a Monaco nyeri az idei BL-t.S.Agüero írta:Szerintem itthon lőnénk nekik vagy hármat.Leon írta:Bobbal értek egyet, a 4 kapott gól nagyon kevés,biztos,hogy durván megszenvedünk ha őket kapjuk, kb ilyen 1-0ás meccseken megyünk majd tovább...
Ha már az Arsenal lőtt nekik kettőt idegenben...
Szerintem itthon lőnénk nekik vagy hármat.Leon írta:Bobbal értek egyet, a 4 kapott gól nagyon kevés,biztos,hogy durván megszenvedünk ha őket kapjuk, kb ilyen 1-0ás meccseken megyünk majd tovább...
Én meg megfordítom, 8 meccsen 4 kapott góllal nyolc közé bejutni nem kispályás. Sokan legyintenek a franciákra, pedig ha a csapatok is így tesznek, akkor könnyen ráfázhatnak. Londonban olyan meccset hoztak le, amit bárki megirigyelhetne, s játéktudásban nem hiszem hogy nagyban elmaradnának bármelyik csapattól is. Moutinho-Carrasco középről veszélyes, Berbatov elől sokat nem csinál, de fejjel továbbra is jó. Védelemben meg előttük a Kondogbia-Fabinho kettős meg bármelyik csapatba beférne.MyShadow írta: 8 meccsen 7 lőtt góllal 8 közé jutni mondjuk nem kispályás:D
Én meg azt szeretném, h a 4 legerősebb csapat jusson az elődöntőkbe.bence-barca írta:POrto-Monaco kettős után leginkább Juvét kapnám. Kíváncsi vagyok rájuk, mert Itáliában nagy királyok, de EUban azért nem tudnak olyan szinten bizonyítani, megnézném mire mennek ellenünk.
Kicsiket remélem nem sorsolják össze, kivéve ha egy esetleges elődöntőben mi kapnánk a párharc győztesét.
Jogos.S.Agüero írta:3 van bent, vagy a Monacót is annak veszed?Nem hiszem, hogy hagyják (jó esetben) 4 spanyol jusson a négy közé.
Nem örülnék neki, de igazából az nekem doszt mindegy kit kap a real csak ne kapjuk a Bayernt. De nagy törvényszerüség lenne, hogy egyszer meccselünk Pep ellen. Ha megnézitek mindig vannak ilyen pikantériák.visca el barca írta:élesben is ez lesz, tuti. mi a bájernt, real meg a monacot.ZBarca írta:Ez nem próbasorsolás volt, annak ez lett az eredménye:
Bayern München-Barcelona
Juventus-Atletico Madrid
Real Madrid-Monaco
Porto-PSG
élesben is ez lesz, tuti. mi a bájernt, real meg a monacot.ZBarca írta:Ez nem próbasorsolás volt, annak ez lett az eredménye:
Bayern München-Barcelona
Juventus-Atletico Madrid
Real Madrid-Monaco
Porto-PSG
Ez nem próbasorsolás volt, annak ez lett az eredménye:messideco írta:Lehetett pl. próbasorsolás, minden évben vanMondjuk ez jó sorsolás lenne