2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Banán rendel?jacek írta:Te csicska,jól írtam a nevüket!!!
Nem sok közöd van,vagy rálátásod a focira.
S.Agüero írta:Majd először tanuld meg leírni a nevüket.
Aki tényleg nem fog játszani, és nagy érvágás nekik az Ribery, Robben, Alaba.
De Ribery a visszavágón fog játszani asszem.
Ribery,Robben,Badstuber,Alaba, Leva,Thiago.S.Agüero írta: Sorold már fel azt a 7-et.
Sorold már fel azt a 7-et.jacek írta:A tegnapi meccsen roben ,leva,tiago...Tartalékos Bayernt már csak meg verünk!!!Gyakorlatilag a kezdő játékosukból 7-en hiányoznak majd. A 7:0 ért vissza kell vágni,az MSN hármas képes lehet rá,hogy ezt a tartalékos bayern B csapatot [auto_cenzúra].Bár szívem szerint jobban örültem volna,ha egy teljes egészséges Bayert kapunk és úgy nyerünk.A Bayernek nem fekszik ez a tikitaka.)
Köszönöm kolléga hogy írtál és felhoztad a témát, most nem volt erőm előkeresniozsimiki írta:Hoppá!
Pep becserélte nemrég Robbent a Dortmund elleni kupaelődöntő (jelenleg is tart 1-1,és volt vagy 3 ziccere perceken belül a Dortmundnak) utolsó 20percére, és 10perc után lejött...sanszos,h ellenünk nem fog játszani.
Ellenünk vért izzadva jönnek ki, mindenki élete meccsét fogja játszani.Ennek az Atleticónak nulla a kreativitása, a minőségi támadójátéka, nagyon remélem, hogy hoznak egy ilyen remek teljesítményt kedvenceink ellen a bajnokságban.
Apa kezdődik!Nem vagyok az osszeeskuvesek hive,
Nem fognak. Egy ATM light,amit előadtak a Monaco ellen. Szervezett védekezés,2 klasszis + egy sérült Pogba + Pirlo,akinek már a dédunokája az ifiben tolja.bence-barca írta: Végén egyébként azon se lepődnék meg, ha Juve döntőzne jöjjön bárki is ellene.
A trófeáért a háromból kettőt meg kell verni. Kétségtelenül nem ugyanaz ezt oda - vissza alapon tenni meg, mint a döntőben. Minden meccs más, de én megérzésre a Bayernt kerülném el a legszívesebben.Feast4 írta:Azért annak nem nagy realitása volt, hogy kiesik a Bayern A Real meg a Juve is.Ez van! Ez a négy csapat, aki jön le kell győzni! Kész nincs gatya. Ha nem győzzük le nem érdemeljük meg. Ennyi.