2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egy kizárást kockáztatni ezért? Ennyire azért még ő sem képes pofánköpni a szurkolóit.Messias2 írta: Ez csak a látszat. Megtervezte ezt az egészet.
Persze, h nem a pincér hibája. De szinte biztos, h rajta fog csattani az ostor. Pérez zseniálisan megtervezte ezt, h legyen indoka kirúgnia Benitezt.Alfa írta: Beníteznek ehhez semmi köze. Ez nem az ő dolga. Pl a Barca meccseken is feltűnhetett már az a karszalagos pocakos ősz emberke a partvonal mellett. Na ő az aki az egészért felel nálunk, és természetesen minden csapatba van egy ( vagy több) ilyen emberke. Ezért tuti , hogy nem fogják kirúgni Benítezt.
Ez csak a látszat. Megtervezte ezt az egészet.palesz77 írta:
Ez a sajtótájékoztató amúgy gyengébb mint hittem, nem hittem volna, hogy nem keres bűnbakot Pérez, és csak a ligát okolja..
Megye 2-ben az öltözőben van egy táblázatunk, amin fel vannak tüntetve a játékosok nevei. Mellé a fordulók amikben írjuk, hogy ki hány percet játszott, lőtt-e gólt, ha sárgát kapott sárgával kihúzzuk, ha pirosat pirossal, ha sárga és piros kombó is közrejátszott, akkor felét sárgával és felét pirossal. A fordulók után van még 2 oszlop a sárgáknak és pirosaknak és minden meccs után strigulázza az edző, hogy kinek mennyi van. Még nem volt olyan, hogy elnézzük és valaki illegálisan játsszon. Illetve a borsodfoci.hu-n is rálehet keresni, hogy kinek mennyi sárgája van.Messias2 írta:Végülis ki tehet erről az óriási bakiról? Egyáltalán van olyan ember a csapatnál, akinek az a feladata, h figyeljen az eltiltottakra?
Most megfogtál, lebuktam, ha valakin fehér pólót látok azt is leköpöm, olyan durva a helyzet, csak eddig nem mertem bevallani..recrea írta:Csak a négy fal között, fórumon kívül![]()
Palesz, kérlek, fejezd be végre az évek óta tartó álszentséget....utálod őket, ahogy itt mindannyian![]()
Csak a négy fal között, fórumon kívülpalesz77 írta:En NYÍLTAN nem ruhellem a Madridot...
Beníteznek ehhez semmi köze. Ez nem az ő dolga. Pl a Barca meccseken is feltűnhetett már az a karszalagos pocakos ősz emberke a partvonal mellett. Na ő az aki az egészért felel nálunk, és természetesen minden csapatba van egy ( vagy több) ilyen emberke. Ezért tuti , hogy nem fogják kirúgni Benítezt.Messias2 írta:Végülis ki tehet erről az óriási bakiról? Egyáltalán van olyan ember a csapatnál, akinek az a feladata, h figyeljen az eltiltottakra?
Azért kérdezem, mert én ebben a történetben edzőbuktatás szagot érzek. Ekkora baki nem történhet véletlenül. Ezt a felvetésemet igazolja az is, h állítólag Pérez kirúgja Benitezt, ha kizárják a csapatot.
Ez meg zsenialis!MR. TROMORT777 írta:Nem csak nekünk tetszik ez az egész sztori. A Cadiz következő ellenfele a Mérida kiadott egy videót amelyben lekötözték az eltiltott játékosukat. Hatalmas.Marketing level 1000
https://www.youtube.com/watch?v=OvTEmdFPYEA
Gondolom a szokásos sablont, és próbál mentegetőzni, h később kapták meg a papírt, ami azt tartalmazta, h nem játszhat az orosz, vagy valami ilyesmi.MR. TROMORT777 írta:Pérez ma este sajtótájékoztatót tart. (19:30 CET)
Ezúttal mit fog mondani szerintetek?![]()
Nekünk pont , hogy jobb lesz ettől. Egyrészt kiesik a kupából a legnagyobb rivális , akinek olyan játékosállománya van amely bármikor versenyre kellhet a legjobb formában lévő Barcaval . Plusz minnél nagyobb gondok vannak náluk az annál jobban kihathat a teljesítményükre és így növelhetjük az előnyünket a bajnokságban.Bob_Marley írta:A karorvendes egy csunya tulajdonsag, ettol nekunk nem lesz se jobb se rosszabb. En ezt nem tartom helyesnek, aki igen annak olyan inge van, nekem meg masik.
Az álszentség rosszabb.Bob_Marley írta:A karorvendes egy csunya tulajdonsag, ettol nekunk nem lesz se jobb se rosszabb. En ezt nem tartom helyesnek, aki igen annak olyan inge van, nekem meg masik.
Ne mond, hogy nem nevetted ki őket. Ezt nem fogom bevenni és szerintem más sem. LE is lenyilatkozza a sablon dumát, otthon meg a taknya-nyála is összefolyhat, úgy örülhet a mostani helyzetnek.Bob_Marley írta:A karorvendes egy csunya tulajdonsag, ettol nekunk nem lesz se jobb se rosszabb. En ezt nem tartom helyesnek, aki igen annak olyan inge van, nekem meg masik.
Legyen a kárörvendés a legnagyobb hibánk, nem lehet mindenki tökéletes, ezt fogadd el.Bob_Marley írta:A karorvendes egy csunya tulajdonsag, ettol nekunk nem lesz se jobb se rosszabb. En ezt nem tartom helyesnek, aki igen annak olyan inge van, nekem meg masik.
Szvsz ez mindenkire igaz, csak a Realra és a Chelsea-re nem. Nem tudom megállni, hogy érzelmek nélkül reagáljak a bukásukra. Mert megérdemelnek minden kedvességet, amit csak egy szurkoló nyújthat.Bob_Marley írta:Karorvendeni nem szabad, van eleg bajuk, inkabb a sajat magunk gyozelmeinek kell orulni. Benak voltak, megiszzak a levet, de kit erdekel? Nekunk mindig sajat magunkra kell figyelni, Luis Enrique se poenbol szokta ezt szajkozni.