recrea írta:MessiNeymarSuarez írta:Amúgy ha a hivatalos kupákat nézzük, akkor már a Barcelona megelőzte a Real Madridot, 82-88 a Barca javára

Rohadék
Én súlyoztam

bajnokság, BL, egyéb
Haha
Sőt, mondok egy érdekes, de szerintem nem elhanyagolható dolgot:
Nézzük meg azt, hogy például a Real Madrid, és a Barcelon hányszor volt "abszolút bajnok"(magyarul egyszerre hódította el a BEK/BL-t, és a Bajnokságot egyszerre)
A Barcelona ugye 5-ször nyert jelenlegi állás szerint BEK/BL-t összesen (1-4 arány), VISZONT emellett mind az 5 alkalommal megnyerte amellé a Bajnokságot is!
Mind a 1991-92-es, 2005-2006-os, 2008-09-es, 2010-11-es, 2014-15-ös szezonban végrehajtotta ezt a bravúrt.
Míg nézzük meg a Real Madrid mérlegét:
10 BEK/BL (6-4)
és abból összesen 2 olyan alkalom volt, amikor a BEK/BL-t megnyerte, és a Bajnokságot is.
Sőt..
Pontosítok: Egyedül BEK-et nyert meg Bajnokság mellé, Bl-t még sosem.
Szám szerint a 1955-56-os, és 1956-57-es szezonban volt erre képes, ami azért nem most volt, szóval kb 60 éve várnak arra, hogy képesek legyenek újból ezt megtenni (nameg ugye a Tripla)
Lehet hogy ez csak apró szőrszálhasogatás, de véleményem szerint ez az igazán nagy teljesítmény, Bajnokságot+BL-t is megnyerni egyszerre, nem csak pl egy kupasorozatra koncentrálni, és abba adni minden erejét a csapatnak, hanem minden sorozatban helytállni.