2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Értem én mire gondolsz, de épp ezaz, hogy nem sok minden szól mellettünk, igenis fontos ebből a szempontból, hogy 0 pont lesz a kül, 3 vagy 6. Jön lassan a Január, sűrűsödni fog a program, és jobb lenne ha a tavaszi klasszikusra, nem úgy kéne kifutni, hogy mindenképp nyerni kell, mert vagy elénk kerülnek vagy pontegyenlőség van. Két BL meccs között.Normandia írta: Mikor nem 6 pontos meccs? Mindig az az utóbbi időben. Tavaly simán vertek minket(bajnokok lettünk) és most is benne van a pakliban, hogy veszìtünk, de most annyi minden szól ellenünk, hogy még talán soha és éppen ezért gondolom, hogy nem nekünk van veszteni valónk. Jobb mentális helyzetben várhatjuk a rangadót, mint ők. De, a madrid az madrid és a rangadókon minden előfordulhat, még az is, hogy veszìtünk, de ettől nem lesz kevesebb esélyünk a bajnoki cìmre. Nem kell mindig sorsdöntő meccseket vizionálni, hosszú még ez a bajnokság.
Mikor nem 6 pontos meccs? Mindig az az utóbbi időben. Tavaly simán vertek minket(bajnokok lettünk) és most is benne van a pakliban, hogy veszìtünk, de most annyi minden szól ellenünk, hogy még talán soha és éppen ezért gondolom, hogy nem nekünk van veszteni valónk. Jobb mentális helyzetben várhatjuk a rangadót, mint ők. De, a madrid az madrid és a rangadókon minden előfordulhat, még az is, hogy veszìtünk, de ettől nem lesz kevesebb esélyünk a bajnoki cìmre. Nem kell mindig sorsdöntő meccseket vizionálni, hosszú még ez a bajnokság.TripleH írta:Azért ez közel sem olyan egyszerű minthogy max bukunk 3 pontot, ez egy tipikus 6 pontos meccs, és pont a klub VB miatt lenne jó előnyt szerezni, most Novemberben a Madrid ellen, mivel az is kifog bőven venni a játékosokból. Hiába, hogy Vidal és Arda Januárban csatlakozhat, LE-nek meg kell találni az ő helyüket is a Puzzle-ben, ami nem 2 meccs lesz. Ráadásul a klasszikuson azért elég nagy szerepet fog játszani, hogy Navas vagy Casilla lesz a kapuban, előbbi Zamora esélyes, a másikuk viszont Sevilla ellen azt sem tudta, hogy milyen rendezvényen van. Ramos jelenléte a védelemben, meg sokkal inkább lélektani előnyt jelent nekik, hisz mégis csak ő a CSK. James pedig kis gólokat nem igazán szokott lőni, szóval számítani kell a 16oson kívülről érkező bombákra, és a bal lábas szögre eső szabadokkal is, mivel azt James és Bale is rendkívül veszélyesen lövi. CR-t sem írnám le, ha vele lehet Benzema a pályán tuti, hogy a Barca ellen új erőre fog kapni, mert lesz pajtija akivel összejátsszon. Abba reménykedhetünk, hogy fejben még mindig a premierjén lesz.
Messi is egy érdekes kérdés, ha nem muszáj én nem küldeném fel a pályára. Legyen teljesen egészséges, mert sokkal nagyobb így az esély, hogy kiújuljon a sérülés.
Egyetértek, nem mindegy, h 0 vagy 6 pont, márcsak azért sem, mert utóbbi 6 ponttal több, mint előbbiTripleH írta:Itt megjegyzem, hogy előző szezont sem 8-9 pontal nyertük, ráadásul pont egyenlőség esetén az egymás ellen játszott meccsek számítanak, úgyhogy igenis elmehet ezen a bajnokság. Ha nem is közvetlenül, de közvetetten adott esetekben igenis szerepet játszhat.roby122 írta:A lehető legjobb formában vagyunk, amit ilyen kerettel ki tudtunk hozni. A sok sérülttől meg a szűk keret miatt akár -6 ponttal is állhatnánk. Mert nyáron ezen ment a jajveszékelés. + 3 pontra vagyunk, amit hozhatnak is rajtunk, meg is tarthatjuk, vagy akár a duplájára növelhetjük. Nem ezen fog elmenni a bajnokság.
Itt megjegyzem, hogy előző szezont sem 8-9 pontal nyertük, ráadásul pont egyenlőség esetén az egymás ellen játszott meccsek számítanak, úgyhogy igenis elmehet ezen a bajnokság. Ha nem is közvetlenül, de közvetetten adott esetekben igenis szerepet játszhat.roby122 írta:A lehető legjobb formában vagyunk, amit ilyen kerettel ki tudtunk hozni. A sok sérülttől meg a szűk keret miatt akár -6 ponttal is állhatnánk. Mert nyáron ezen ment a jajveszékelés. + 3 pontra vagyunk, amit hozhatnak is rajtunk, meg is tarthatjuk, vagy akár a duplájára növelhetjük. Nem ezen fog elmenni a bajnokság.
Én azért tartok a meccstől, hovatovább inkább a Realt érzem esélyesnek. Ronaldot nem írnám le, mert ha konstansan nem is, de egy-egy meccsre kijöhet a lépés, plusz ott lesz már Benzema és James is neki. A franciát említettem, mint fő veszélyforrást, csak kérdés milyen mentális állapotban lesz, illetve a kihagyás hogyan befolyásolja a játékát. Az ilyen Bale-félék, ha nem is zavarnak sok vizet, egyszer elsülhet a lábuk vagy szöglet, szabadrúgás.Leon írta:Én csak Neymart féltem,őt előszeretettel hentelik szerte a világon. Remélem nem Mascherano lesz majd az aki leaprítja!![]()
Cunci kihagyja a 2 válogatott meccsét,biztos közben leforgat egy 7 részes hőskölteményt az életéről vagy csak valami apasági perben hivatalos...
A mostani Madridtól nem félek,eléggé megtépázott a társaság:
- Cunci celeb és az önimádaton kívül nem sok minden érdekli
- Benzema sittes
- Bale nulla mint általában
- Ramos a kisollóját nyögi még egy ideig
Egyedül Hámesz az aki talán megrázza magát és rápirít párat a kapunkra.
A 3 pont előnyében pedig a presztizsen kívül nincs nagy veszteni valónk.
Messi meg 100% hogy játszani fog bárhogy is alakul a meccs a 60-70. percben beszáll. Többször lenyilatkozta hogy mennyire imádja a Klasszikusokat.
Én is imádom, de még nem játszhattam sosem.Messi meg 100% hogy játszani fog bárhogy is alakul a meccs a 60-70. percben beszáll. Többször lenyilatkozta hogy mennyire imádja a Klasszikusokat.
Sport As vagy Marca lehozott egy cikket, hogy a mi játékosaink jóval többet fognak utazni, ami azért ilyen esetben nagyon fontos. A barimeccseket meg nem értem miért a legfontosabb játékosokat kell behívni, miért nem azokat akik máskor esélytelenek.BarcafanTomee írta:Szerintem nagyban fogja befolyásolni a meccset is, ki milyen állapotban ér vissza a csapathoz és, hogy tud regenerálódni. Leginkább a Dél-Amerikai játékosokat féltem, ott minden meccs parázs, hát még egy argentin-brazil, ami ugye péntek hajnalban lesz. De a sima barátságos meccseken is megtörténhet bármi-
9 válogatott meccset kapott.TripleH írta:Nem úgy volt, hogy 1 év a válogatott eltiltása?BarcafanTomee írta: Surarez legalább pihen, de mikor jár már le az eltiltása?
Nem úgy volt, hogy 1 év a válogatott eltiltása?BarcafanTomee írta: Surarez legalább pihen, de mikor jár már le az eltiltása?
Állìtólag elég nagy bukta a film. Egyedül az édesanyját és a gyerekét emelték ki, mint akik őszinték a dok.filmben. Kezdem sajnálni a srácot.Capon írta:Megnéztem pár képet Cunci filmbemutatójáról ahogy pózolnak... elképesztő, ez az ember már saját maga viaszszobra, már látom magam előtt ahogy 50 évesen felismerhetetlen lesz a képe a botoxtól és a ráncfelvarrástól.
Szerintem valami olajjal is be van kenve az arca úgy csillog a képe.
Dettó barátom. Mourinho - CR - Ramos, így várom sorban, hogy menjenek.visca el barca írta:hm... lehet, én mindenesére mint írtam várom a napot h elhúzzon innenremélem nyáron megtörténik
Nyilván, de pont ezért írtam ezt mint lehetséges motiváció alapot. Ez lehet ad még neki annyi plusz löketet, hogy megrázza magát, és legyűri ezt a rekordot is. A filmjéből tisztán kiderül, hogy ezek sokkal jobban érdeklik, mint a klubsikerek, az pedig azért nem lenne kis szó, ha 2 klubnak is ő lenne a legeredményesebb labdarúgója..visca el barca írta:hát, ha ekkora elánnal mozog majd a psgben mint most, akkor nehezen lesz meg neki a 3x40 gólos szezon...