2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem sosem lesz szimpatikus válogatott, argentin, brazil, spanyol trió a kedvencem, változó sorrendbenBob_Marley írta:Én nagyon bízok a franciákban, de leginkább a mentális dolgokon fog múlni. Előző EB, VB alkalmával is ott voltak a tűz közelében már, de az a kicsi hiányzott, amivel meglehet nyerni a tornát. Németek is ilyen cipőben jártak sokáig majd megtört a jég, remélem pont a franciák veszik el tőlük a címet és legyőzik a wehrmachtot.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/ar ... utfit.html" target="_blankcsababarca írta:ahogy recrea is írja, később is előjöhetett ez a betegség, ahogy leállt az edzésekkel meg pláne elhízott jobban.
Maradona se kis darab pl.
majd ennek nézz utána picit jobban szerintem.Nero. írta:
Olyan nyilván van hogy valaki hízékonyabb, de ha nem visz be szemetet akkor nincs ami zsírrá formálódjon.
Én úgy tudom, h pajzsmirigy problémák úgymond kialakulhatnak, nem vmi vele született betegség, vagy lappang benne, nem tudom. Barcában kifejezetten cingár gyerek volt, lógott rajta a mez.Nero. írta:Ronaldo tényleg egy legenda, de szerintem ez a "betegség" inkább valami kifogás. Az Interben és a Barcában teljesen korrekt volt a fizikuma. Ha tartja azt az étrendet amit egy élsportolónak kell, akkor ennyi edzés ès meccs után nincs az az Isten hogy elhízzon. Most már nyilván nem edz (bár azért odafigyelhetne), de azért az vicc hogy a Realba és a Milanba mennyire elengedte magát.
Olyan nyilván van hogy valaki hízékonyabb, de ha nem visz be szemetet akkor nincs ami zsírrá formálódjon.
Salgado is nagy ikon, de hátvéd úgy még nem volt alázva ahogy vele tette rendszeresen Dinho
helyzetkihasználása is Neymart idézi, az a baj.JimmyJump írta:Dembele elképesztő, a labdakezelése szerintem csak Neymarhoz és Messihez mérhető, és olyan ösztönös megoldásokat választ kiélezett helyzetekben, ami csak a legjobbakban van meg.
Óriási ígéret, ráadásul ez a Dortmund, francia válogatott kombó a lehető legideálisabb neki a fejlődésre.
Jóég!Tobias88 írta:Lloris te jó ég mit csinált. Komoly lett így a svéd francia vége![]()
![]()
![]()
![]()
Azt hiszem Jesus rálicitált Higuain Lyon elleni kapufájára.MessiNeymarSuarez írta:Sampaoli bemutatkozása elég jól sikerült, 0-1 lett a meccs eredménye a javukra a brazilok ellen.![]()
Tény hogy kellett ehhez egy adag szerencse is
http://www.digisport.hu/digisport_program/tv_musor" target="_blankS.Agüero írta:Ezt honnan veszed? Port.hu nem azt írja, pedig örülnék neki.
De,igen. Digisport1S.Agüero írta:Komolyan nem adja egyik csatorna sem a mai Olasz-Uru vagy Spanyol-Kolumbia meccset?