Bob_Marley írta:Én nagyon bízok a franciákban, de leginkább a mentális dolgokon fog múlni. Előző EB, VB alkalmával is ott voltak a tűz közelében már, de az a kicsi hiányzott, amivel meglehet nyerni a tornát. Németek is ilyen cipőben jártak sokáig majd megtört a jég, remélem pont a franciák veszik el tőlük a címet és legyőzik a wehrmachtot.
Nekem sosem lesz szimpatikus válogatott, argentin, brazil, spanyol trió a kedvencem, változó sorrendben
Messinek olyan sansza valszeg nem lesz, mint volt 2014-ben, ott kellett volna húzni, cserébe az utolsó 4 meccsen pocsékul és lelketlenül játszott (csak Higuaint el ne kezdje valaki), pedig 4 góllal húzta a csoportot, de szép volt. Sampaoli kb az utolsó szalmaszál nekik.
Brazilok sztem is erősek lesznek, és szimpatikus a keret is, nagyban függenek majd Neymar formájától, spanyolok meg full kiszámíthatatlanok. Én már rég kiraktam volna onnan a jól lakott játékosokat, és a fiatalokhoz nyúlnék, ahogy egyébként teszi is most a kapitány, bár ötletem nincs, h Iniesta miért lett visszahívva, vagy Silva mit keres még ott.