visca el barca írta:
majd írok hosszabban is, csak előbb még megvárom crixus véleményét is, mert tegnap még ezt írta
crixus írta:Pont emiatt esélyesek: ha hullámvölgyben vannak akkor is tudnak nyerni, míg mi nem. Pont ezért (meg a visszatérő Ronaldo miatt) tartom őket szombaton is esélyesnek.
Amint láthatod azt írtam, hogy esélyesek. Azt nem, hogy 100%-ig biztos, hogy nyerni fognak.
Amit még állítottam, hogy a mi bukásunkra nagyobb esély van. Még bőven bukhatunk holnap mi is. Ha visszanézzük a bilbaoi meccseinket akkor láthatjuk, hogy az utóbbi 4 meccsből (1 kupa) egyet sem nyertünk meg, sem Pep, sem Tito, sem Tata nem tudott győzni az utóbbi években. Legutóbb úgy nyertünk ezen a pályán 2010-ben, hogy a 35. perctől emberelőnyben játszottunk.
Nem igazán értem mire vársz a véleménynyilvánítással, de a hozzáállásból kiindulva csak kötekedni akarsz. Abba meg nem fogok belemenni, hacsak nem írsz (normális) érveket.
A meccsről elég annyit, hogy ezt a Real nagyon benézte, valószínűleg még egy ilyen rossz meccsük idén nem lesz. Az Atletico viszont szépen játszott, visszajött a bajnokságba, pláne ha a tavaszi klasszikus X lesz.