2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igazad van, megfeledkeztem ott Matyiról, biztos a gólja miattpalesz77 írta:Egyetértek alapjáraton, de Matyi csak 5alá nálam, a kapufánál csúnyán beragadt, meg még volt olyan szitu, hogy csak nézte. Ennek ellenére voltak bazinagy mentései, meg ugye a gólja.. Pique tanár. Neymart felpofoznám, igen lazára veszi a dolgokat, ennél azért kicsit komolyabb a meccs.. Suárez elől egyedül harcol a Real védelemmel kb, de nem sokra megy. Messi nincs játékban sem kb. Ini meg Rakitic pedig a szokásos, védekezésben egész jó, de előre kevés, és most, hogy egy Modric-Isco-Kroos trió van ellenük, kimutatkozik ez a hiányossága a taktikánknak..LM10 máshol írta:Piqué+Mathieu csillagos 5ös, a többiek 00.
Azon meg "felröhögtem, hogy 30 másodperccel azután, hogy Neymar 3m-ről beleemelte Iker kezébe a labdát gólt kaptunk.. Tiszta őszi meccs feeling.
Egyetértek alapjáraton, de Matyi csak 5alá nálam, a kapufánál csúnyán beragadt, meg még volt olyan szitu, hogy csak nézte. Ennek ellenére voltak bazinagy mentései, meg ugye a gólja.. Pique tanár. Neymart felpofoznám, igen lazára veszi a dolgokat, ennél azért kicsit komolyabb a meccs.. Suárez elől egyedül harcol a Real védelemmel kb, de nem sokra megy. Messi nincs játékban sem kb. Ini meg Rakitic pedig a szokásos, védekezésben egész jó, de előre kevés, és most, hogy egy Modric-Isco-Kroos trió van ellenük, kimutatkozik ez a hiányossága a taktikánknak..LM10 máshol írta:Piqué+Mathieu csillagos 5ös, a többiek 00.
visca el barca írta:iszonyat be vagyok csokizva, nagyon rossz érzésem van. félek, hogy az elején kapunk gyorsan egyet, utána vki összehoz egy piros+tizi kombót, 0-2, szünetre vége is lesz a meccsnek
Itt a Mascherano gólBob_Marley írta: Arra volt ez célzás, hogy nem Messi vs CR csata ez. Mascherano még úgysem lőtt gólt nálunk (én legalábbis nem emlékszem), itt az ideje. Túloldalt meg adásszünet lesz a BBC-n.
Arra volt ez célzás, hogy nem Messi vs CR csata ez. Mascherano még úgysem lőtt gólt nálunk (én legalábbis nem emlékszem), itt az ideje. Túloldalt meg adásszünet lesz a BBC-n.S.Agüero írta:Hát ez közel van a lehetetlenhez.Bob_Marley írta:Gyors tipp: 2-0 ide. Mathieu+Mascherano.![]()
Mathieu szabadrúgásból, Masch fejesből?
Ha így állunk hozzá, nálam lenne 4 Messi meg 3 Mascheranoroby122 írta:Semmi meglepetés. Ha Matyi helyén is egy Mascherano lenne , akkor lenne tökéletes.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez neymar