Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ronaldo lakáshitele még vicces volt, de szerintem ez nem az, főleg, hogy ott hagyták a földön.
Szerintem jó lesz az ezüst nekik, menni fog az érmeikhezvisca el barca írta:nézem a reál uj staionját. biztos h ez lesz? ilyen ezüst szinű pláza? huh valami nagyon csunya. a bernabeu tök szép, nem értem minek kell neki ez a förmedvény
Nekem sem igazán tetszik, olyan 'bádogdoboz' feeling. Nem vtam még Madridban, de szerintem ez egy városban sem néz ki jól, legyen akármilyen modern is.visca el barca írta:nézem a reál uj staionját. biztos h ez lesz? ilyen ezüst szinű pláza? huh valami nagyon csunya. a bernabeu tök szép, nem értem minek kell neki ez a förmedvény
Isco nem tudná szerintem átvenni Ini helyét. Ő igazán azon a poszton érzi jól magát, ahol mostanában Messi játszott. Amolyan irányító-fals 9-es pozíció.StickyFingaz írta:Bizony..Isco jó lenne itt Iniesta helyén.1-2 évet padozna,de utána a kezdő meghatározó tagja lehetne.
De tényleg...pont ezt várja az ilyen idióta.visca el barca írta:hihetelten h le is álltok vele vitatkozni és adjátok alá a lovatpont olyan hülye mint a másik oldalon
Én befejeztem, reagáltam pár dologra, téma részemről lezárva.visca el barca írta:hihetelten h le is álltok vele vitatkozni és adjátok alá a lovatpont olyan hülye mint a másik oldalon